Yolda en çok tahammül edemediğim şey, insanlara saygısızca davrananlar. Mesela birinin önüne kıran, sinyal vermeyen ya da kornaya abanarak stresini yola kusan tipler var ya, resmen kanımı kaynatıyor. Sanki herkes onların keyfine göre hareket etmeliymiş gibi bir tavırları oluyor. Yaya geçidinde durmayanlar, yol vermeyenler, trafikte kabalık yapanlar... Bazen öyle oluyor ki, bu umursamazlık insanın sabrını çatlatıyor. Yol dediğin şey sadece asfalt değil, orada birlikte var olduğumuz bir alan. Herkes biraz saygı gösterse, inatlaşmasa, o yol daha çekilir olur ama işte, bazısı direksiyona geçince başka birine dönüşüyor.
Yagmurlu havada önüne bakmayıp elinde telefonla ya da arac güneslik aynasında sacıyla basıyla ruju ile oynayan birine ayarım he birde sinyalsiz kaynakçılara ayar oluyorum. Şu sürekli kornacılarla uzun cakanlarda baska
Bi gün böyle trafikte zaten delirmişim önüne baksa yol gidicek arabada bi el telefon bi el ile aynada makyaj yapan kadının birine istedigin makyajı yap seni öpen prens bile olsa bataklıktaki kurbağa seni seacsean diye bagırmıstım🤪
Aşırı trafik olması nefret ediyorum trafikten :D yol git git bitmiyor birde iki de bir duruyoruz bunun dışında sürmeyi bilmeyen cahillerden de nefret ediyorum sürekli kavga gürültü çıkartıyorlar sinyal vermiyorlar falan.. iyi yolculuklar dilerim 🤟✨🥂
Durup dururken aniden önüme direksiyon kıranlara, önü boşken gitmeyenler (sollama yasağı olan yerlerde önü boşken yavaş gitme dahil), geceleri özellikle yağışlı havalarda çift yönlü yollarda karşı yönden gelenlerin farları gözümü alıyor.
Kaldirimin esnaf tarafindan zaptedilmesi, yine kaldirimdan motorlarin gecmesi, yolda yururken onumden yuruyen ve fosur fosur sigara icen insanlarin sigara dumanina maruz kalmam. Kalabalikta ustume ustume yurunmesi, kaldirimda yine insanlarin yolun orta yerinde bi ahbabiyla (sanki kafe) muhabbet etmesi... Bunlar yururken tahammul edemediklerim...