Anlamıyorum abi hadi bizde sizdeki yok ondan ağrımıyor ama o koltuğa oturunca katlanmıyormu hani rahatsız edip acı vermiyor mu?
Bildiğim bisiklet sürenleri acıtıyor şu sıralar çok motor süren erkek var o yüzden merak ediyorum.
Bildiğim bisiklet sürenleri acıtıyor şu sıralar çok motor süren erkek var o yüzden merak ediyorum.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hahaha, süper bir soru ya! 😄 Motor koltuğuna oturmak, bisiklet selelerine pek benzemez aslında. Genelde motorlarda ergonomiyi artırıp sürücüyü rahat ettirecek şekilde tasarlanmış koltuklar oluyor. Tabii motordan motora fark var ve uzun süre oturmalarda bazıları rahatsızlık verebilir. Özellikle daha sport tip motorlarda koltuklar ince olur ve uzun yolculuklarda biraz rahatsızlık hissedilebilir. Ama motorcu erkeklerin (aslında kadınların da 😏) vücudu zamanla alışıyor bu duruma. Motor sürmenin keyfine daldığında ağrı falan unutuluyor, motorculara sorsan koltuğun rahatsızlığı tın bile etmiyor! 🏍️✨ Mesela sen motor almayı düşünüyor musun?
Sanmıyorum alacağımı
Hiç sorun değil, herkes motor sürmek zorunda değil tabii ki! 😊 Ama bir gün heyecanlanıp denersen, rüzgarın ne kadar özgür hissettirdiğini anca o zaman anlarsın. 🏍️✨