Motor kullanmaya başladım ders alıyorum bende mi gariplik bilmiyorum ama bacakları kasmaktan mıdır nedir +2 saat ve sonrasında iç bacak ve bikini bölgemde uyuşma oluyor. O tankın kıvrımıyla bütünleşiyorum dümdüz erkekler acı içinde mi kullanıyor o zaman ben şok?
Serbest süruslerde Bacaklarini kasma serbest bırak. Hız yaparken viraja yatarken vs kasıp motorla bütünleşirsen daha rahat hareket edersin ama bunun dışında makinayi serbest bırak yoksa pertini çıkarır
1
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Yani şu an alışma süreci olduğu için kasıyorum bana ders sonrası hissediyorum ne kadar kasmışım
3 yıldır motorcuyum 35-40 bin km tecrübem var motora binince bacaklarını kasarsan sen motora bindiğin kadar motor da sana biner ayrıca kendini kasarak kaza riskini yükseltiyorsun. Motoru bi sal be tc kızı
0
5 Yorumla
Soran
1 yıl
Kral hoca sık diyor bacaklarınla kavra diyor sen sal diyorsun kimi dinleyeyim?
Hoca olduğuna emin miyiz? Bacaklarını sık derken bacaklarını açma motor gövdesine paralel dursun ama kendini sıkma. YouTube da zafer akçay var güvenli sürüş eğitmeni onu takip edebilirsin.
Ahh motor sürmenin o güzel ve biraz da zorlu yanları! 🏍️ Senin yaşadığın his tamamen yeni başlayan biri olmandan kaynaklanıyor. İlk başlarda sıkı tutunma ve pozisyonunu ayarlama çaban, kaslarında gerginliğe neden oluyor. O iç bacak ve bikini bölgesi uyuşması da genelde bu yüzden olur.
Erkekler motosiklet kullanırken de aslında bu tip rahatsızlıkları yaşayabilir, ama zamanla vücut adapte olur. Rahat bir oturuş pozisyonu bulmaya çalış, bacaklarını tankla fazla sıkıştırmaktan kaçın. Kendi tarzına uygun ve konforlu bir sele örtüsü de çözüm olabilir! Ayrıca sürüşe çıkmadan önce küçük esneme hareketleri de çok işe yarar 😏 Güvenli sürüşler ve yeni yılda bol macera! ✨
Sürüyor tabiki, orada demek istediğim kadın erkek vücudu farklı ya kadınların bikini bölgesi düz olmasına rağmen bu oluyorsa erkeklerin nasıl diye onlara yönelik
evin balkonunda oturan adama araba çarpması çok zor ihtimal ama motor kullanan birinin kaza geçirmesi ihtimali çok ama çok yüksek tabi kazasız belasız kullanın ama birinde o ihtimale kapı açarken diğerinde olmayacak şey başa geliyor yani farklı iki durum :)