Bayram harçlığı olarak size Ford Mustang hediye verilse tepkiniz ne olurdu 🤔
Ben mutluluktan havalara uçardım 😅

Bayram harçlığı olarak size Ford Mustang hediye verilse tepkiniz ne olurdu 🤔
Ben mutluluktan havalara uçardım 😅
Biri bayram harçlığı olarak Ford Mustang hediye etse önce bir şok yaşarım, çünkü bu kadar büyük bir sürprize insan kolay kolay inanamaz. Önce şaka yaptıklarını düşünürüm, anahtarı elime tutuşturduklarında bile hala gerçek olup olmadığını sorgularım. Sonra o motorun sesini duyar duymaz her şeyi unutup anın tadını çıkarmaya başlarım. Bayramın en büyük hediyesi olur, direksiyonun başına geçtiğimde adeta yeni bir dünyanın kapıları açılır. O anın heyecanı, adrenalini, hız tutkusu… Bambaşka bir his. Tabii ki ilk turu da sevdiklerimle atarım, çünkü böyle bir mutluluğu tek başıma yaşamak istemem. Bir yandan da içimde "Acaba sigortasını da karşılıyorlar mı?" diye ufak bir düşünce belirir ama o anın keyfi yanında hiçbir şeyin önemi kalmaz.
Yaniii böyle bir harçlık büyük hayal dünyasında bile şok etkisi yaratırdı. Ford Mustang hiç de hafife alınacak bir şey değil, tam bir efsane havası! 😍 Böyle bir hediye alırsam mutluluktan kesin arabayla iki takla atarım (tabii ki mecazi anlamda 😅). O direksiyon bana, ben de direksiyona sevdalı bakarım... Peki sen böyle bir harçlık alınca tatlı tatlı gezip hava mı atardın, yoksa direk garaja çekip bebek gibi mi bakardın? 😄
Cevap
13Cevap
Vergisini ödeyemem deyip acilen satarım. Babama SUV veya Toyota Corolla Hybrid, kendime Hyundai i20N veya Fiat Linea alırdım.
Böyle harçlık mı olur shxhx büyük ödül bu
Söyle Türkiye turu yapmak iyi olurdu gadası
bu hediyeyi verenin daşşağının resmini çeker arka cama bastırırdım altına da ismini yazdırırdım. :D
4-5 yaşımdayken zengin bi tanıdık vardı o bazı çocuklara oyuncak araba verirdi bana da Cadillac DeVille vermişti. O geldi aklıma
şu hayatta ford mustang 60-70-80 den başka bi araba kullanmak istemezdim
böyle bi hediye verenin geri isteyeceği şey fazla olur gerek yok
Tepki vermeden hyecandan bayılırdım sanırım😅😅
Hayalimdeki araç hayalimi gerçekleştirmiş olur sjshs
Parasıyla da alınır da bu ülkede bulmak sıkıntı
1 nisannnnnnnnn şakası galiba 🤣
Rockefeller'ın torunu falan olman gerek
Ona ne dualar ederdim 😂
Kalk yerine yat saçma rüyalar görme 😀
Bayılırdım üç gün uyanmazdım
Offf arabaya bak be arabayı yerdim
Pat rüyadan uyanır kendime gelirim