Henüz bekarım ve ailemle yaşıyorum. Bundan daha önceki senelerde babama araba parası biriktirmek için bi araba parası kaptırmışlığım bile var. 27 yaşındayım şimdi yeniden araba alma gücüm var ama yaklaşık 3 senedir de babamla konuşmuyoruz bu para mevzusu yüzüne kötü olduk paramla kötü oldum anlayacağınız neyse babam çok narsist ve kafadan deli birisi şimdi biz antep gibi bi yerde yaşıyoruz babama danışmadan kız başıma araba alırsam babam beni çiğneyip araba aldın sen diye üzerime yürür mü ya da eve geldiğinde aşağıda arabayı görüp beni döver mi çok korkuyorum arabayı alacak gücüm var ama babamın tepkisinden çok çekiniyorum. Bana nolur yargılamadan bi yol gösterin bi nasihat edin çevremde danışabilecek tek bi büyüğüm yok herkes babamın huyunun kötü olduğunu bildiği için bana yardım edecek akraba falanda yok babamın dilinden çekiniyor herkes
Arabalar konusunda 1,7b cevap paylaştı. Babanín narsist deli biri olduğunu söylemişsin öncelikle bu duruma çok üzüldüm ve çok sinirlendim ben senin yerinde olsam hayatını kurup çeker giderim bu adamın yanından sana hiçbir şey yapamaz buna hakkı yok istediğin beğendiğin arabayı kendin seçebilirsin baban sana kötü davranıyorsa danışma
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
babanı tanımıyorum ama dediğin seyler ihtimal. araba alırsan zarar verebilir. az buz para değildir arabanın tamir işi. ayrıca evde huzurun gider. tavsiye olarak kızsın. o da baba. adamı kafalıcan. 2 şirinlik tatlılık babalar kızlara düşer. adama danısabilirsin. işte corsa al der megane vs. sırf seviyo istiyor diye onun istediğini alırsın. bi baska tavsiye de baktın gördün aile ile işler bozuk. koca bulcan kendine aile kurcan. mis. kocayı kafalarsın daha kolay. ayrıca araba niye istiyorsun bi de o var. cok masraf araba bebiş. onden bi yemle babanı. tart biraz tepkisini.
00 Yorumla
1 yılÖncelikle şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Kazasız belasız mutlu bir şekilde binersin inşallah. Soruya gelince bence babana konuyu önce bir aç. Baktın negatif. İş yerinde çalışan, arabası olan bir erkek arkadaşından rica et. Sana önder olsun. Alıcağın arabayı mutlaka expertize götürüp sokmalısın. Orası sana arabanın A dan Z ye herşeyini söyliycek. Ve galeri den alacaksanda asla galeriye yakın expertizcilere götürme. Bir birlerini tanıyorlar çünkü. Psahte rapor çıkartıp verebilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBence araba alıyorken bir büyüğüne ve bilen birine danış annene söyle o babana söylesin ya da git babana söyle benim böyle bir fikrim var alacağım diye yok derse de ben sadece haberin olsun diye dedim bilgin olsun diye dedim dersin ama araba çok teferruatlı bir iş o yüzden kandırılmaya karşı bilen biriyle gidip bakın ekspertiz falan yaptırın öyle alacaksan da al kendi kafanla gidersen seni kandırabilirler. Bende çok istiyorum benim maddi anlamda biraz eksiğim var o yüzden şimdiden sana hayırlı olsun Allah bana da ve benim gibi isteyen herkese nasip etsin 🌈🌸
010 Yorumla
Soran1 yılbüyük yok ki kimsemiz yok erkek kardeşim var arabalardan anlamaz ehliyeti bile yok anne tarafında dayım bile yok teyzemin eşleriyle bi samimiyet yok baba tarafı da çöp
Soran1 yılannem de ev hanımı babamın eline bakıyor ben en büyüğüm ailede
Cevap sahibi1 yılEtraftan sevip saydığın bir abinle git kuzen de olur bazıları eve çık diyor şu zaman da sakın çıkma her yer her şey ortam çok kötü herkesin ailesinde olan şeyler aslında bunlar paranı verme ama bence bilen birini bul öyle git yoksa seni kandırırlar net çok çakal var araba piyasasında pert arabaları satan.
Soran1 yılyemin ederim kuzen de yok ve çevremde abi diyeceğim kimse de yok
Cevap sahibi1 yılKendin bu işe tek girişme derim paran çöp olmasın yazık olur 30 yaşındayım hala aile evindeyim hala önemli kararlar verdiğimde aileme danışmadan bir iş yapmam büyük sözü dinlemek gerek bazen senin görmediğin bilmediğin pencerelerden bakıyorlar.
Soran1 yılbu söylediklerin ailede aklı başında büyüklerin var ise olur ya aile bağların kopuk baban bi adım öteye gitmeni istemeyen annende ona bağımlı eli kolu bağlı birisi olsa kime neyi danışcan söyler misin
Cevap sahibi1 yılTek başına hareket ettiğinde de elinde olanı da kaybedersen o zaman keşke danışsam dersin ehliyetin var diye düşünüyorum bunu aldıysan sana danış babana güzel bir araba alsın paranı da verme çocuk değilsin dimi değilsin kendine güveniyorsan da git beğendiğin bir arabayı sahibinden de bul filtrele nasıl bir şey istiyorsan sonra ara görüş o kişiyle indirebildiğin kadar indir pazarlığını yap ekspere götür arabanı zaten ordaki abiler sana yardımcı olur alınabilecek bir araba mı diye iş arkadaşlarına sor onların yakınlarına danış elbet biri sana yardımcı olur bence
Soran1 yılya sen hala babana danış diyorsun adam ayak bağı oluyor alamamı istemiyor bi adım ötede olmamı istemiyor
Cevap sahibi1 yıleee sana git arkadaşlarının abileri bilen kardeşleri vardır onlara sor danış diyorum kendi başına araba alınmaz bilen birine danışmadan alırsan da sonrası pişmanlık olur senin için ne dememi bekliyorsun git al kazıklasınlar afedersin it gibi çalışıp biriktirdiğinden de mi ol diyim demem onu yani..
Soran1 yıltamam teşekkür ederim
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be canım, ne kadar zor bir durumdasın… Babandan korkmanın, onun tepkisinden çekinmenin seni ne kadar üzdüğünü hissettim ve bu açıkça, çok yorucu bir yük. Ama şunu söylemeliyim ki, sen artık genç ve güçlü bir kadınsın. Kendin için kararlar alabilir, kendi hayatını yönetebilirsin. Bu araba meselesi sadece bir araba değil, aslında kendi varlığını ve isteklerini ortaya koyman.
Belki babanla bu durumu paylaşırsın, biraz sakin bir ortamda konuşmayı denersin. Ama onun sinirli olacağını düşünüyorsan kararını kendin almalısın. Unutma ki bu senin hayatın ve yaptığın seçimler seni sen yapar. Eğer korkuların çok ağır basıyorsa, biraz zaman tanıyabilir ve tam anlamıyla hazır hissettiğinde harekete geçebilirsin. Ama cesur olmayı unutma! 🚘✨ Ayrıca bu Ramazan ayı, belki aranızdaki kırgınlıkları gidermek için de bir vesile olabilir. Her şeyin gönlünce olmasını dilerim ❤️04 Yorumla
Soran1 yılya daha önce konuyu açtığımda hep bakarız deyip erteliyor ya da mevcut paranı öğrenip benden bi şekilde o parayı almaya çalışıyor
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılAh be! Anlatıkların canımı acıttı valla… Babandan bu kadar çekinmen, sürekli kendini kontrol etmek zorunda kalman eminim aşırı yıpratıcı. Ama bil ki kendi hayatının direksiyonundayken, yolunu sen seçmelisin! Bence haklarını savunma zamanı gelmiş, “bu benim hayatım” diyebilmelisin. Paranı seni incitmek için kullandırmana izin verme. Arabayı satın aldığında, bunu bağımsız bir birey olarak kendi geleceğin için yaptığını unutma! Gerekirse, biraz destek alınabilecek güvenilir birinden fikir al. Ne olursa olsun, o cesur yüreğini göstermenin vakti geldi! Sana kocaman bir güç enerjisi gönderiyorum, unutma sen yaparsın! 🚗⚡💪
Soran1 yılçok teşekkür ederim ama tepkisi çok kötü olabilir inan insan şaşırıyor
- 1 yıl
Yapay zekanın botu ile mi dertleştin sen ahahahahs
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
81Cevap
Arabalar konusunda 490 cevap paylaştı. Bu kendi kararın marka ve modelini kendin seçeceksin
00 YorumlaHic bise olmaz. Gezen adam vs araci expert yapip aracilar vr. Araci o sekil de teslim alip kapinin onune koy. Onun disin da kimseye guvenme gozun acik olsun. Iste teksin
12 Yorumla
Soran1 yılo kadar haklısın ki
- 1 yıl
Gezen adami arastir. Sen araci bul begen onlar senin adina belli bi ucret karsiligin da aracin her tarafina exper yapiyolar. Araca baksinlar. Durumunu izah et. Yanin da alim satim da bulunup kapi onume kadar birakirlar. Yasadigin sehir arac konusun da ozelllikle sehitkamil denen semt tam sorunlu dikkatli ol
1 yılAblacım sana tavsiyem, araba alacak paran varsa önce kendi evini al diz. Bekar bir şekilde daha iyi yaşarsın. 27 Yaşındasın, artık herşeyi kendin yapabilecek yaştasın, çocuk gibi neyi daha ailene danışasın ki? Karar senin, tavsiyem o babadan ve baban gibilerden uzak dur, ve kimseye danışmana gerek yok kimsenin de sana karışmaya hakkı yok.
00 Yorumla
1 yılAraba konusundan anlar mısın öncelikle, anlamıyorsan mutlaka yardım alman lazım zaten ama anlattığın kadarıyla babana da pek güven olmaz. Bence senin arabadan önce kendi düzenini kurma zamanın gelmiş çünkü arabayı alsan bile sana rahat rahat sürdürmeye bilirler.. Yaş olarak da artık her şeyin bilincinde dışardaki herkese güvenmemen gerektiğini her şeyi biliyorsundur zaten o yüzden çok rahat kendi düzenini kurabilirsin.
00 Yorumla
1 yılAraba sıfırsa bayii ile konus satıs danısmanının yanına gidin adam babana kızınıza guzel bi araba aldınız iyi bi evlat yetiştirmişsiniz falan desin Hani parayı baban vermiş gibi olsun Yok ikinci el bi araba ise babana durumu anlatman gerek Bunun için anneyi zorla biraz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılReis ben senin yaşında olsam keza şu an 18 yaşındayım ilk önce aile evinden çıkardım 27 yaşında aile evi nedir aq araba parasında önce o araba parasını bir ev almak için kullan veya ev alabilmek için biriktir. Ev ihtiyaç arabada ihtiyaç gerçi ama öncelik ev.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılÇok basit
Beğendiğin araba modellerini çıkar. Araba almak istediğini ve çıkardığın modelleri babana göster ve araba almak istiyorum ve bu konuda senin fikrine güveniyorum de.
Birlikte arabaya bakmaya gidersek mutlu olurum de ve bırak yardımcı olsun sana.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDanışma gibi değil de araba almak istiyorum falan de bir kac gün en azından akıllarında zaten alacağın olsun hemde tepkilerini ölç, babanı tanımıyorum nası biri ama yanına gidip baba ben araba almak istiyorum sende babamsın fikrini alayim sence ne alsam güzel olur vs vs yumusatarak söylersen sorun çıkmaz bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSenin için şu an en önemlisi mental ve psikolojik açıdan rahatlamak için düzgün biri ile evlenmen.
Araba illa alayım diyorsan o da olur. Evin 100 metre uzağına park et görmesin bilmesin. İcabında 200 metre uzağa park et ama eninde sonunda bilecekler. Ancak çevrenden falan da gizlemelisin
Bana sorsan paranı altına yatır bayram geçsin bakalım Mevla neyler, neylerse güzel eyler00 Yorumla
1 yılKendi kendine ateşe atma Madem ailenin boyunduruğu altındasın Sıkıntı yaşarsın Bunu sen de biliyorsun araba alma paran varsa döviz olarak bankada tut Birkaç yıl sonra bir şekilde sıkıntılarından kurtulursan istediğin arabayı yine alırsın o zaman
00 Yorumla
1 yılBana sorarsan alacağın şeylerde ailene danışma. Git al. Onu alma bunu alma şunu yap derken bi bakmışsın; kendi isteklerini değil ailenin istediği şeylere sahip olmuşsun. Tecrübelerini dinle. Ama istediğim arabayı al
00 Yorumla
1 yılO kadar üzücü şeyler yazmışsın ki… yani bilemedim ama bence sorun olmez ya 1-2 kızar eder belki ama sonrasında kuyruğunu bacaklarının arasına sıkıştırır gelir sana
04 Yorumla
Soran1 yılbaşa kalkar döver sonra gidip bunu aldın der aşağılar ve bu paraya ben daha iyisini alırdım deyip her geçen gün beni kazıkladılarını bana inandırmaya çalışır yani tebrik etmez gurur duymaz ona bağımlı iş yapmadığım için beni her gün mobbing yapar
- 1 yıl
Bütçen ne?
Soran1 yıl600bin
- 1 yıl
Yüksek kmdd almamaya çalış
1 yılKatakulliye getir şimdi atıyorum arabayı alacağın kişi ile babanı aynı ortama sok sonra satıyorum diyince sende bende almak istiyorum baba filan de sonra babanı mecbur bırak
10 Yorumla
1 yılAkşam yemeğini beraber yiyorsunuzdur diye tahmin ediyorum. Şurda bir araba buldum yarın arabaya bakmaya gidicem hayırlısıyla vs gibi bir iki cümle kur baktın yüz vermiyor karışmıyor al geç
00 Yorumla
1 yılO aileden hayır gelmez bak benim de ailem öyle çok acayip narsist ve egoist annem özellikle hiç çekilmiyor
Kendi kararlarını al ve arabanı al hayırlı olsun00 Yorumla
1 yılOralarda büyük ihtimalle tek yaşaman hoş karşılanmayabilir ama eğer varsa öyle bi imkanın ailenden uzaklaşsan sanki daha az stres yaşarsın. Annen baban gibi değilse ona haber verip onunla al bananın da aklıyla oynarsınız azıcık. Annen kız söyledi masada sen dinlememişsin bak beraber gittik biz gelseydin falan fistan. Vallahi Allah sabır versin abla
01 Yorumla
1 yılBabanın huyunu biliyorsan babana danışman lazım öncesinde en azından hani bu konuda böyle bir düşüncen olduğunu ona belirtmen lazım ki çok fazla şaşırıp sana kızmasın
00 YorumlaAh be ablam Allah yardımcın olsun öncelikle çok sıkıntıymış içinde bulunduğun durum eğer dövme vb. şeyler varsa ihtimali dahi evden ayrılsan daha iyi olur sanki
00 Yorumla
1 yılNe değişik hayatlarınız var baban böyle biriyse neden hala aynı evde yaşıyorsun araba alacak gücün varsa ayrı eve çıkabilirsin bence
08 Yorumla
Soran1 yılbabam beni öldürür evlenmeden asla böyle bir şey mümkün değil
- 1 yıl
Ne bu mahkumiyet gibi? Bu kadar korkuyorsan araba da alma evlenmeyi bekle
Soran1 yıl27 yaşındayım bu zamana kadar bekledim de evlilik de yok kısmet oluyor
Soran1 yılolmuyor yani
- 1 yıl
Olmuyor diye hayatını böyle mi yaşayacaksın peki
Soran1 yılyaş 27 oldu yaşıyoruz işte
- 1 yıl
Buna yaşamak diyorsan tabi. Neyse umarım aradığın gibi birini bulup bir an önce kurtulursun dilediğini yapabildiğin bir hayata kavuşursun 🙏 İyi geceler
Soran1 yılçok teşekkür ederim amin
Araba alacağın parayla kaç kurtar kendini babanın küçük finosu olmaktan, tek başına yaşayacağın bir memlekete yerleş. Bu nasıl hayat tarzı lan
01 Yorumla
Soran1 yılevlenene kadar çok zor
- Arabalar konusunda 398 cevap paylaştı.
1 yıl27 yaşında çalışan bir kadın biriktirmiş araba almış araba aldı diye babasından dayak yiyecek öyle mi bu nasıl bir hayat ya
10 Yorumla
1 yılAraba alacağın gücün varsa öyle bir babayı çekeceğine ayrı eve çık bence. Araba yerine kendine daha çok iyilik yapmış olursun.
10 YorumlaArabalar konusunda 877 cevap paylaştı. Babanızla birlikte araç satın almaya gidin
Tek yapmanız gereken iyi bi Exper şirketine baktırıp araç temizse öyle alın
00 Yorumla
1 yılYani bence danışmalısın eğer arabalar hakkında bilgin yoksa ya da arabalar hakkında bilgisi olan bir arkadaşın falan yoksa ailene de danışman iyi olur
00 YorumlaAraba alsam hangisi daha iyi olur kral diye sor hani fikrini almak için değil mesaji vermek için şu araba alinirmi gibisinden ya da
00 Yorumla
1 yılKadınsın bir adama danış.
Bu konuda biz iyiyiz. Baba abi kardeş kim olursa az çok fikri tecrübesi vardır.00 Yorumla- Arabalar konusunda 935 cevap paylaştı.
1 yılAraba almak istiyorum alabilir miyim gibi değil de işte şu modeli almak istiyorum alsam nasıl olur gibi sorabilirsin
01 Yorumla
1 yılBaban sıkıntılı biriyse ona danışma. Arkadaşlarına sor. Arkadaşın yoksa da yapay zekaya sorabilirsin.
00 Yorumla
1 yılAnnenle konuş o zaman, ben araba almak istiyorum ama babamın tepkisinden çekiniyorum bana yardım et de
00 YorumlaAl geç.. dayakta yesen istediğini yap.. zaten sıkıntı çekiyorsun bari istediğin birşeyi yapmış ol
01 Yorumla
Soran1 yıl27 yaşındayım babam çok zalim dayak yemek zoruma gider ben çocuk değilim emeğimle alacağım arabayı çekiniyorum alamıyorum çok ağır yaşayana
Bişey desen yoluna taş koyacağı için bişey söyleme alacağın arabayı al kapının önüne çek sonra nasılsa bir iki eser gürler susar böylece sende amacına ulasirsin
04 Yorumla
Soran1 yılaynen ona danışsam mesela araba bu param bu gidip alalım diye parayı elimden alır ya da beni oyalar hevesimi kırar
Soran1 yılya diyelim aldım. başa kalkar döver sonra gidip bunu aldın der aşağılar ve bu paraya ben daha iyisini alırdım deyip her geçen gün beni kazıkladılarını bana inandırmaya çalışır yani tebrik etmez gurur duymaz ona bağımlı iş yapmadığım için beni her gün mobbing yapar
Çok üzücü bir durum. Umarım arabana sağ salim kavuşursun.
10 Yorumla
1 yılTabi araba alırken yalan bol bilenle konuşman lazım
00 Yorumla
1 yılBence söyleme artık kendin bir biraysin kendi ayaklarinin üzerinde duruyorsun
00 Yorumla
1 yılOnların parasıyla almıyorsan söylemek zorunda değilsin
00 Yorumla
1 yılO senin hayatına göre değşir parasını sen ödeyeceksen danışma istiyosan
00 YorumlaAilene karşı sorumluluğun olduğunu düşünüyorsan danışmalısın ama düşünmüyorsan sorma al.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl27 yaşındasın hala izin mi alıyorsun ailenden, en fazla bildirirsin kardeşim, bu kadar da aile kuzusu olmayın, kendi ayaklarınız üzerinde durun..
00 Yorumla- Arabalar konusunda 341 cevap paylaştı.
1 yılFikir al belki güzel bişey söylerler seninde aklına yatabilir
00 Yorumla Bi çıtlak derim. Aniden arabayla gelsen dediğin gibiyse ters tepebilir
00 YorumlaBabanın adını birde baba annenin adını yaz yumuşaması için birşeyler yaptiracam baam hoca
00 YorumlaArkadasim baban böyle birisi ise ve üstelik onunla konuşman daha kötü şeylere sebep olabilir antep gibi yerde evlenmiş olsan neyse de ama bekarsın bu yüzden bağnazlik birazda hasetlik olunca normal
00 Yorumla- Arabalar konusunda 320 cevap paylaştı.
1 yılBen 16 yasimda aldim araba danismadim aileme
Arkadasimin üzerine almistim yasim tutumuyorken00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBenim birikmisim var araba almak istiyorum diyebilirsin. Pat diye alma aksi biriyse döver Allah yardımcın olsun...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılDanış ama parayı verme en son arabayla ilgili anlaşmaya vardığınızda, aldığın adama atarsın noterde parayı.
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılya da boş ver babayı bende ev var, senden de araba olsun. Gidek nikahı basak yıllarca tanısan da bu işler şans işi 😅 şaka, şaka sabah sabah bi adrenalin yüklemek istedim. 😇
Gizli Üye(30-35)1 yılAilenle aran kötüyse ve dövme olayı varsa araba alacağına ayrı eve çık daha iyi
10 Yorumla
1 yıl27 yasına kadar ailen araba almana yardımcı olduysa danış ha dersen ki kendi çaban senin emeğin aklında bir sorun yoksa kendi kafana göre yap herşeyi neyi istiyorsan
00 Yorumla
1 yılParanın büyük çoğunluğu sana aitse, veya ailenin desteği az da olsa olduysa para konusunda; izin alma ancak haber ver sizce nasıl gibisinden. İzinlik bir şey yok kaç yaşına gelmişsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYani alıp sürpriz yapmak istedim falan diye rollere gir sempatik sempatik konuş
00 YorumlaBabanı sen daha iyi tanırsın bizim bir şey dememiz doğru olmaz
00 Yorumla- Arabalar konusunda 537 cevap paylaştı.
1 yılbaban olmasada en güvendiğin erkek akraban ya da arkadaşın olsun
00 Yorumla
1 yılArabadan anlayan birisiyle git, tecrübeli birisiyle gidersen kaziklanmasın.
00 YorumlaBaban hakkında düşündüklerinden sonra okumadım senden bir şey olmaz
04 Yorumla- 1 yıl
Once yazinin tamamini oku sonra yargila, kiz daha once parasini biriktirmis , babasi yemis, ve araba alinca kizi benden habersiz aldin diye suddete basvurmaya meyilli biri. neden babanin yaptigi yanlusi gormuyorsun
- 1 yıl
Bana kaldi, artik baba ne yaparsa haklidir buyuk ne yaparsa haklidir dusuncelerinden vazgecin.
1 yılAraba masrafdan başka bir şey değil bence alma :) arsa al yatırım yap bence
00 Yorumla
1 yılSelam araba çok mu lazım elindeki parayı değerlendiren daha iyi olmaz mı senin için?
00 Yorumla
1 yılAraba bilgisi olan birine danış arabadan anlayan biriyle araba almaya git ekspere göster
00 Yorumla
1 yılDanışma ve vicdani olarak da rahat hisset bu konuda
00 YorumlaEğer sen araçlardan anlamiyorsan bilen birine danışman iyi olur sonra kandirmasinlar seni
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSenin araba alma babana nie batıyo kendisi alamıyor diyeni kıskanıyor bence seni bugünleride gördük daha ne diyim
00 YorumlaPufff dostum zor durum
09 Yorumla
Soran1 yılo kadar zor ki kardeşim
Soran1 yılbaşa kalkar döver sonra gidip bunu aldın der aşağılar ve bu paraya ben daha iyisini alırdım deyip her geçen gün beni kazıkladılarını bana inandırmaya çalışır yani tebrik etmez gurur duymaz ona bağımlı iş yapmadığım için beni her gün mobbing yapar
Soran1 yılabi sağa sola karşı rezil olmak var antep gibi bir yerden bahsediyoruz evden kaçtı mı desinler şu saatten sonra beni rezil eder sağa sola rızası yok ya iftira bile atar
Soran1 yılatama olmadığı sürece bu durum çok zor
Soran1 yılya zaten bi şu evden çıkayım arkama dönüp bakarsam namerdim ama şeytanı becerir babam öyle cin yani yemez araştırır böyle şeyleri
- Devamını Gör (51)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat