Özellikle böyle trafik varsa acaba stres mi yapıyorum ki aktif araba kullanan biriyim bu arada. Yeni almadım ehliyetimi

Özellikle böyle trafik varsa acaba stres mi yapıyorum ki aktif araba kullanan biriyim bu arada. Yeni almadım ehliyetimi

Selam aynı durum bende oluyor.
Özellikle uzun süren trafikte ve uzun yolculuklarda bu olur.
Vücut hem hareketsiz kalıyor hemde farkında olmadan ya da olup stres yapıyoruz.
Fiziki stres zaten kasları gerginleştirir.
Trafiğin stresi dikkati eşekleri herşeyi yoruyor insanı. Kamyon çarpmışa dönüyoruz eve gelene kadar.
Omuz ve bacak ağrıları araba kullanırken genelde yanlış oturma pozisyonundan kaynaklanır. Öncelikle koltuğunu ayarladığından emin ol, pedallara rahatça erişebilmelisin ve sırtın koltuğa tam yaslanmalı. Direksiyon yüksekliği de önemli, çok yukarıda ya da aşağıda olmamalı. Trafik stresinin de etkisi olabilir, özellikle uzun süre kasıldığında ağrılar kaçınılmaz oluyor. Kendine ufak molalar ver, gergin hissettiğinde birkaç derin nefes almayı dene. 😊✨
Serin sürüşler ve ağrısız yollar dilerim! 🚗💨
Cevap
21Cevap
stresten olabilir ya da koltuk da sorun vardır belki de. duruş yanlış olabilir
Bn de stres oluyorum 😅 diyorum ki ulan boş günüm gidip alışveriş mi yapsam sonra çekeceğim trafik aklına geliyor stres oluyorsun vazgeçiyosun
Stresten kasınca öyle oluyor kafası ağrıyor bazen insanın
Bi de sinyal vermeyi falan öğrense millet güzel olacak bence tr de sinyal yasaklanmalı zaten kullanılan bişey değil buna çok takılıyorum ben 😂
😂😂😂
Büyük ihtimalle Stresten oluyor bence ya da kendini kasıyorsun.
Kendini kasıyor olmanla alakalı bir durum bu. Zamanla alışıp rahat hareket etmeye başlayacaksın. Bu ağrıların da olmayacak o zaman:)
Stresten veya çok düşünmekten dolayı kendini kasınca başın da ağrıyor, kendini rahatlatarak çık yola.
Strestendir kesin ılık bir dus al rahatla bari benimde oluyor öyle yapıyorum
Sinir sıkışması olabilir ne bilim yaşlanmış olabilirsin 🤭 yani ağrılar insanlarda olabiliyor 🤭
Düzgün bir koltuk ayarın yok veya yamuk yani rahatsız oturuyorsun koltukta
Direksiyona yapışıp titreye titreye kullandığın için muhtemelen :d
Trafik seni korkutuyor gerildigin için öyle hep dusuncen birine mi carpacam birmi gelio carpacaj fslan düşünme bunları
Doğru diyosun
O yüzden düşünme ne kadar düşünürsen o kadar da yorulursun birak herkes senden korksun
☺️
🌹🌹😃
Koltuk acısı yüksekliği ayarlarının uygun ayarlanmamasi bel desteği şart
Fazla kasıldığın içindir belki de..
Kendinizi çok kasıyorsunuzdur
Kendini kasiyorsun ondan oluyordur.
Stres olabilir hata yapmaktan korkma olabilir
Koltuk ayarını gerekli ayarlara getir
İstanbul'da yaşıyorsan normaldir : ))
Heyecandan kaynaklanabilir
Rahat olmadığından kendine güvenen gecer
Stres sıkıntıdandir