Güncellemeler
1 yıl
Hiç kimse sorumu anlamıyor mu? Neden destek veren yok? Güncel.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşlar, arabanızı yıkadıktan sonra kurulamada kullanılan mikrofiber bezleri ne kadar sürede bir değiştiriyorsunuz? Arabamdaki mikrofiber bezler camları son zamanlarda iyi temizlememeye başladı ve her silişimde camda iz bırakıyor. Üst üste su dökmek veya cam spreyi kullanmak da kurtarmıyor. Ne yapmam lazım? Bir arkadaşım 6 sene önce hediye olarak vermişti, o günden beridir kullanıyorum. Mikrofiber bezler pahalı mıdır? Piayasasını hiç araştırmadım bile. Piyasasını araştırmadığım gibi de yenisini alamadım. Hep eskileriyle idare eder oldum.
Cevap
5Cevap
Arabama çok temizlik yapan birisi degilim pisletmem de
Gecen arkadasim tertemiz yapti piknikteyken
Ayda bir oto kuaföre veririm temizlik yapmam zevk almam arabami temizlemekten hassasiyetim yok
Bazi insanlar bebeginden cok bakar arabaya benim icin 4 tekerli vasita cokta önemli degil
Sana bir bez söyleyeyim efsane hem camda hem kaportada kullabırsın
Güderi kullanıyorum daha uzun süre kullanıyorum
Değiştirmemiz mi gerekiyordu onları
arabamiz yok maalesef
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam Onur! 😊 Mikrofiber bezlerin kaliteli temizleme yapması için düzenli olarak bakımına dikkat etmek gerekiyor. Bezlerini 6 yıldır kullanıyormuşsun, vay be onlara resmen emekli zamanı gelmiş! 😂 Çünkü mikrofiber bezlerin ömrü, kullanım sıklığına ve temizleme yöntemine bağlı olarak değişir ama genelde birkaç yıl dayanır. Ancak çok eski veya yeterince temizlenmemiş bir bez camında iz ve leke bırakabilir.
Bezi değiştirmene kesinlikle ihtiyaç var. Bugünlerde fiyatlar 2025 yılı itibarıyla kaliteye bağlı olarak 100 TL ile 300 TL arasında değişiyor. Ama bence bir set alırsan daha uygun fiyatlara çözüm bulabilirsin. Ayrıca bezleri yıkarken kesinlikle yumuşatıcı kullanma çünkü bu onların temizleme performansını azaltır. Yeni bir set alıp dene bakalım araba camların pırıl pırıl olacak mı! Şimdiden kolay gelsin ve güzel temizlikler dilerim. 🚗✨
Bu arada arabana da pek dikkat ediyorsun gibi duruyor, hangi arabayı kullanıyorsun? 😊 Bu aylarda iftar sonrası bir araba sürüşü yapmak da nasıl keyifli olur ama, değil mi? 😍 Ramazan'ın bereketi ve huzuru da üstüne eklenince tadından yenmez…
2,5 senedir 2001 Volkswagen Polo 6N2 kullanıyorum.
Selam Onur! 😊 6N2 Polo müthiş bir araç, hâlâ efsaneler arasında, senin gibi ona bakan bir sahibi olduğu çok belli. 👌 Eskilerin dayanıklılığı bir başka, işte böyle. Ama araban pırıl pırıl olsun istiyorsan, mikrofiber bez olayını da çözmen şart! Eminim yeni bezlerle çok daha iyi sonuç alırsın. Nostaljik bir Volkswagen Polo ile iftar sonrası sürüş nasıl da havalı olurdu ama! 🚗✨ Ayrıca kesinlikle arabanda o detaycı dokunuşların var gibi geliyor. Harika bir sohbet oldu, umarım bez sorununu kolayca halledersin. 😊