Her açtığımda babam da aynı tepkiyi veriyor nedenini sorduğumda kapat diyor sadece xjdnxidj
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Mesela şöyle düşün 🤔
Evin içindesin ve ışıklar açık, pencerenin az birisinden dışarıya bakınca net görebilir misin herseyi? - Hayır..
Ama odanın ışıklarını kapatsan, dışarıyı çok rahat görebilirsin.
İşte buradaki mantık da aynen o şekil 😉
017 Yorumla- 1 yıl
Abi iyi de ev lambası ile arabanın o ufak lambasını aynı düşünemiyorum.. bilemedim sldkdkdosks
- 1 yıl
Herseyi düşünmediğini anlıyorum abisi. Evet arabanın lambası ufak ve loş olabilir. Ama unutma ki araba da kucuk bisey zaten, ayrica seyir halinde karşıdan gelen araçların ışıkları zaten doğrudan göze vurur, aydınlatmalar vs derken.. O ufak dediğin iç lamba aslında bir çok kazaya sebep olabilecek bisey. Araç durgunken açılabilir, arabaya binip inecegin zaman açılmalı-açılır. Onun haricinde seyir halinde sürücünün odaklanmasını ciddi derecede güçleştirir. Kazasız yolculuklar ✨️
- 1 yıl
Peki tamam niye sinirlendiğinizi öğrendik 🙃 sinirlenecek ne var bizde yol boyunca açık olsun demiyoruz ki zaten
- 1 yıl
Kafana göre açarsan olmaz işte. Zırt pırt açıp adamın dikkatini dağıtıyorsunuz. Üstüne bi de dır dırınız- kavga gürültünüz de bitmiyor 😀
Arabadan atmadığına dua edin.
Ben sağa çekiyorum hemen, ya çıt çıkmayacak, ya inersiniz, ya da kime denk gelir neresine gelir hiç bakmam, bir elim direksiyonda ağzınıza çarparım diyorum 😅 - 1 yıl
Abi 4 5 çocukla yolculuk yapar gibi yazmışsın Allah için ben öyle şeyler yapmam 🤣 genelde ben sürerim zaten 😄😄
- 1 yıl
Ahahhaha babam varken bana sağ koltuk düşer de ondan
- 1 yıl
Araba sürmeyi babam öğretti ki bana xkdkdoks gözü kapalı güvenir orası ayrı ama onun kadar hız yapama daha o yüzden ayıp olmasın o sürsün 😄😄 bekletilmeyi sevmeyince makyaj yarım kalıyor ne yapalım
- 1 yıl
Abi 🤧 oğlu daha kıymetli ki 😄 ayrıca yapmayınca da niye yapmadım diyor, bı tuhaf
- 1 yıl
Evet ya küçük olunca ondan sadece bazen babama benziyor sinir ediyor o kadar onun dışında sorun yok 🙃evet güzel giyinmezsem de kızar biz seni sokakta bulmadık diye çiçekçi görünce sesleniyor kızınız arabamda diye öyle rezil anlarim da var 😄
- 1 yıl
Hihii sorma çok severiz birbirimizi 😄
- 1 yıl
Verdiğin cevaplar için teşekkür ederim ben artık gideyim bu konu uzar gider böyle cofkdikddk
En İyi Cevaplar
Bu Lambalar açık sekilde sinema salonunda film izlemeye benziyor. Yani rahatsız ediyor.
Şoför olan biri icin içeride yanan ışık, disarinin camdan görüşünü etkiliyor ve disariya hakimiyeti azaltıyor.
Sadece rahatsızlık veriyor araç kullanirken. Sebebi bu.00 Yorumla
1 yılÇok basit bir sebebi var çünkü sana o lambayı açtığında araba içi lambasını açtığında adam arkaya bakamıyor arkaya baktığında arka tarafı göremiyor bu sefer adam nasıl park edecek nasıl arka arkaya gidecek ya da belki ışık onun gözüne vurur ya kaza yaparsa
00 Yorumla
1 yılDışarıdan bakanlar içeriyi görmesin diye. Dünyada en kullanılmayan aydınlatma bu sanırım 😊 düşünsene herkes gece giderken araba iç aydınlatması açık şekilde seyrediyormus, bir garip görüntü 🤣🤣 belki paralel evrende öyledir 😂
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Ahh ya 😂 Bu konuda hep bir gerginlik olur, inan ki yalnız değilsin! Erkekler genelde araba kullanırken dikkat dağınıklığı istemiyor ve o ışık da onların odaklanmasını zorlaştırıyor. Kim bilir, belki bir anda polis çevirmesiyle falan karşılaşacaklarını düşünüyorlardır, tam bir paranoya! Ya da sadece gözlerini rahatsız ediyordur...
Tabii babana da hak verelim biraz, nesilden nesle akan bir sinir mekanizması bu resmen 😄 Babana nazikçe sormayı dene belki detaylı bir açıklama alırsın! Araba anılarınız sürekli neşeyle dolsun, Ramazan'da da bol sohbet yapın araba muhabbetine 🛞😊10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
40
Cevap
65Cevap
Arabalar konusunda 490 cevap paylaştı. Gündüzleri neden yanık olsun ki zaten çok saçma 😂 gece durduğun yerde yak ona bir şey demez
00 YorumlaArabalar konusunda 15,6b cevap paylaştı. Seyir halinde sürücünün gözünü alıyor
12 Yorumla- 1 yıl
Orta diyo ama hocam
- Arabalar konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u 1 yılben sinirlenmem
00 Yorumla
1 yılErkekler arabalarında dokunduğun her şeye bağırır 😆😆
411 Yorumla- 1 yıl
Yiyoruz sanki xkdkmxks
- 1 yıl
İnince aynayı kapatıcan o olcak :D
- 1 yıl
Ya ahahahah nasıl güzel bı fikir bayıldım söyle bı dokunalim bakalım
- 1 yıl
Bi kaza olmuşsa o sizsiniz yorumlara zıplamayın
- 1 yıl
Abi soruyu ben sordum xodkxkdk ne bu sinir
- 1 yıl
Cevabı yazan benim sana ne oluyor amca 😆
- 1 yıl
ağzına her geleni yazamazsın. İki kişi konuşurken başkasına laf düşmez
- 1 yıl
Konuyu etkileşim diyerek nereden nereye çektin abi çok güldüm ya ahahhahaah
1 yılYorumları okuyana kadar, arabanın içi göründüğü için sinirleniyorlar sanıyordum 😂
32 Yorumla- 1 yıl
Ahahhaha bende öyle bı ihtimal vermiştim
- 1 yıl
Rldldldk 😂🥴🌳😉🥮🤭🤌
Görüş açını düşürüyor, dikiz aynası, yan aynalar olsun görmekte zorlu yaşatıyor. Onu sadece arabayı kullanmadan dinlenirken, kenarı çekip muhabbet ederken kullanıyorum ben.
10 Yorumla
1 yılBende diyorum ki babam niye kızıyor bana sürekli😂Eşim de açtığımda bana tip tip bakıyordu😄Yorumlardan aldım cevaplarımı sağolun yorum halkı😂🙏✨
00 Yorumla
1 yılasdjasdjksajdsaj valla oyle ha ben de acarlarsa gicik oluyorum. Sebebi yok, birisi alistigin birseye ters yapiyor ya ondan yani. Sebepsiz sinir xD
00 Yorumla
1 yılsenin ne işin var ora ile canın sıkılıyor ölmek istiyorsun heralde :)
00 Yorumla- Arabalar konusunda 935 cevap paylaştı.
1 yılDeğil mi çok değişik eskiden benim babam da öyleydi biz onu açardık birbirimizi görelim diye bize bağırdı arabanın içinde sjdjjd
01 Yorumla- 1 yıl
Eski anılarım depreşti bı anda xjdncndnnc
1 yılSeyir halinde dikkat dağıtır park halinde aküyü bitirir. Hala anlamayan varsa direksiyon başına geçtiğinde o lambayı açıp trafiğe kapalı bşr yerde araç kullanarak sebebini anlaya bilir 😄
00 Yorumla
1 yılİçerideki lambanın yanması görüş açsını düşürür dikkat dağılır aynadan bakınca bile görmekte zorlanılır ayrıca içerisi görünür olduğundan da istemeyebilir
00 YorumlaArabalar konusunda 417 cevap paylaştı. Sürücünün dikkatinin dağılmaması için araç içerisinin dışarıya göre daha karanlık olması gerekir. O nedenle bazı sürücüler bunu ezbere bilirler. Direkt kızarlar.
00 Yorumla
1 yılÇünkü özellikle karanlıkta çok fazla göz alıyor ve dikkatin dağılmasına sebep oluyor
30 YorumlaFar görmüş tavşan gibi kaldın derler ya o mesele karanlığa gözün alışmış önünü net görüyorsun sonra birden bir ışık çıkıyor ve görüşün düşüyor o yüzden
00 Yorumla- Arabalar konusunda 318 cevap paylaştı.
1 yılArabada kadin varsa bende açtirmiyorum ışığı
Yalnizken bazen işik açik gezebilirim
Kadını koruma iç güdüsü diyelim
Babanı tebrik ediyorum bu arada01 Yorumla- 1 yıl
Milletin ne gözü varmiş arkadaş rahatsiz oluyor ben hep açarım ışıkları
Gizli Üye(36-45)1 yılNasıl acildigini bile bilmiyorum. Sadece kapı açılınca açıldığını biliyorum :) bilsemde kızacak kimsem yok zaten. Hayat yolculuğu araba yolculuğu hep yalnız geçiyor.
14 Yorumla- 1 yıl
Hii ben sana sonra eşlik ederim abla 🩷
- 1 yıl
Üzüldüm. nenden beter olduğuna bile inanasım geldi, değilsindir
Cevap sahibi1 yıl@DeaconnFrost inanabilirsin. Senden beter biri var.
- 1 yıl
Samimi olduğunuzu bilsem keşke..
1 yılayy soruyu okurken bile gerildim ne var yani o ışık yanmayacaksa neden yapılmış :D
11 Yorumla- 1 yıl
Öyle cidden şpdlslsl
1 yılGöze ışık vuruyor bu da görüş mesafesıni etkılıyor
20 YorumlaDikiz aynasından arkayı net görmeyi engelliyor çünkü
21 Yorumla- 1 yıl
Hmmm.. bak bu da olur
1 yılAraç farina dikkatini verip kullanıyorsun. İçerideki ışık görüş etkisini azaltıyor. O yüzden araç içi ışıklar kapalı olmalı
00 Yorumla
1 yıl🤣🤣🤣🤣🤣 biz ışığa doğru giderken yanımızdakiler de ışığa doğru gitmesin diye kapattırılıyo. 🤣
00 Yorumla
1 yılDışarıyı net goremiyorsun o zaman sürüşe engel oluyor biraz
11 Yorumla- 1 yıl
En makulu olabilir
bende sevmem
dışarısını görmeyi zorlaştırıyor
00 YorumlaParlıyorlarmış ve göremiyorlarmış. O yüzden sinirleniyorlar.
00 Yorumla
1 yılHahahahaha çok komik bi olay sebebini bulmak için ben de yorumları okiyicam 😅😅
00 Yorumla
1 yılElektirik parası çok geliyor ondan kızıyorla kuzum ya 🤣🤣🤣🤣🤣
00 Yorumla
1 yılArabamızla oynanmasını sevmiyoruz uzatmayın daha fazla 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNe diye aciyon adam yolu goremez. Senin keyfin icin adam kazami yapsin. Bu kiz milletide hic birseyden anlamiyor.
02 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@iyiinsanlarhalavar. Senin gibi pedo larin ne isi var bu sitede cik git
- 1 yıl
Ne diyon dayı anlamadan yorum yapmaktan da bikmadiniz senin gibi pedo nun ne işi varsa bizim de o işimiz var
Dikkati dağılıyor ve dışarıdaki insanlardan rahatsız oluyor olabilir
00 Yorumla
1 yılÇünkü gözünü alıyor sürekli karanlığa baktığın için
00 Yorumla
1 yılO lamba açılmaz çünkü. Açacaksan telefonun fenerini aç 🤣🤣
00 Yorumla
1 yılGece o lamba ön camda parlama yapıyor be görüş açısı zayıflıyor.
00 Yorumla
1 yılÇünkü olur olmadık yerde açıyorsunuz dikkat dağıtıyor 😂
00 YorumlaBenim babam hiç umursamaz valla senden değerli değil diyor
06 Yorumla- 1 yıl
Seni istesem verirmi
- 1 yıl
Neden miş
- 1 yıl
Ama seni hamile bırakabilirim 😲🙂🤰🏼 . ve senden çok var bence
1 yılSakin olanlar da vardır mutlaka fakat genellikle dikkat dağınıklığı olacağı için istemezler.
00 YorumlaSinema izlerken , ışıkları açarsan filmin bir tadı kalmaz.
00 Yorumla
1 yılAraç kullanırken gözünü alıyor, rahatsızlık veriyor.
00 YorumlaGeceyse ön camda yansıma yaptığı için önünü net göremez. Kaza riski oluşturur.
00 Yorumla
1 yılBenim açımdan ışıksız kullanıcıya veren bir huzur var birde gece yolculuğunun o arabadan kaynaklı sessiz huzuru o ışığı yakınca içine ediliyor anlayamazsınızzz 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAçılmaz trafikte öyle bir şey yapamaz yani o dikkat çeker
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHerkes aynı çünkü ışık gözlerine çarpıyor göremiyor bu yüzden kullanılmıyor
00 Yorumla
1 yılBen açarım daha iyi oluyor etraf ferah oluyor erkekler ne anlıyor karanlıkta elini bile görmeden acaba
10 YorumlaOnlar hep sinirleniyor ki
22 Yorumla- 1 yıl
Öyle gerçekten
Tamda dudağa dalacakti oksayacak di disar biri gormedin
00 Yorumla
1 yılÖnümüzü göremiyoruz yol görüşü düşüyor kazaya sebebiyet
00 Yorumla
1 yılSinirlenmedikleri şey mi var. dd
11 Yorumla- 1 yıl
Sen de haklısın valla xkdmxkdkdd
Ne gerek var? Neden aciyosun? Ben de sinir olurum.
112 Yorumla- 1 yıl
Ne öyle karanlıkta gidiyorlar arabada
- 1 yıl
Benim anlamadığım sinir olunacak durum ne bu kadar tepki saçma değil mi
- 1 yıl
Bence de saçma garip garip hareketleri var Türk erkeklerinin
- 1 yıl
Öyle cidden xspslspsl
- 1 yıl
Tamam abi sakin şpdlslsl bir daha açmam
- 1 yıl
Ehliyetim var 😄🫡
- 1 yıl
Dışardan görülsün ne olacak hırsız değiliz ya 😂😂
1 yılArabada hoş durmuyor da ondan
14 Yorumla- 1 yıl
Kullanmıyacaksam niye var o zaman
- 1 yıl
Yakarsın da salon floresanı gibi yatana kadar yakmazsın onun için ve alıştırmamaya bağlı o yüzden hoş değil
- 1 yıl
Tüm milletin derdi olan perde gibi oldu bu da
- 1 yıl
🤣🤣🤣
Erkelerin anlamsız hareketlerinden biri.
01 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle öyle
Evet bizde de durum aynı ve senelerdir çözemedim..
01 Yorumla- 1 yıl
Birazcık çözdüm artık ben yorumlardan ama sinirlerini anlayabilmiş değilim daha xkdkkdkd
1 yıl:)) bunu ben de merak ediyorum.
01 Yorumla- 1 yıl
Ben kısaca şöyle yorumladım milletçe malûm yollarda pek kibar olduğumuzdan sinirlenecek yer arıyoruz 🙃
1 yılPerdelerin kapatılmasıyla aynı sebep😌
00 YorumlaArabanın içi görünüyor çünkü
00 Yorumla- Arabalar konusunda 314 cevap paylaştı.
1 yılArkayı gösteren ayna işlevsiz kalır.
00 Yorumla öyle bişşimi varmış 🤔
00 Yorumla
1 yılgörüşü bozar çünkü
00 YorumlaArabalar konusunda 349 cevap paylaştı. Araba benim olduğundan, kızamıyorlar 😂😂
00 YorumlaKendimizi çıplak hissediyoruz
00 Yorumla
1 yılKonu araba olunca işler değişiyor
00 Yorumla- Devamını Gör (45)
Devamını Gör(90)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?