Ürün Özellikleri Motor Gücü: 1600 Watt Lastik Büyüklüğü: 10 inch Led Far: Var Menzil: 50-60 km Cihaz Ağırlığı: 25-30 kg Max. Hız (km/h): 45-50 km/h Garanti Süresi: 2 Yil Taşıma Kapasitesi: 150 Kg Renk: Siyah Tırmanış Açısı: 30 derece
Segway max G2:
Ürün Özellikleri Motor Gücü: 450 Watt Lastik Büyüklüğü: 10 inch Menzil: 45-50 km Cihaz Ağırlığı: 20-25 kg Max. Hız (km/h): 25 km/h Garanti Süresi: 2 Yil Taşıma Kapasitesi: 120 Kg Siyah Renk
İki scooterin özellikleri bunlar. Ben de şu an onvo 12 x plus var ve alalı henüz daha 3 hafta olmasına rağmen katlama yerindeki mandalı sıkıştırmaya yarayan küçük kauçuk parça kırıldı. Öyle pahalı ve bulması zor bir parça değil ama henüz daha yeni bir cihaz ve böyle bir sorun olması insanın canını sıkıyor. Segway max g2 daha kaliteli ama onvo ile 50 km hıza çıkıp seri ve atak şekilde yolda gidebiliyorum. Tekerleklerinin geniş ve kalın olması ise arazi gibi toprak yollar ve engebeli yollarda gayet güçlü. Segway max g2 de en fazla 25 yapabiliyorsun. Yalnız ürün kalitesi, donanım ve güvence açısından en mantıklısı segway. İkisi arasında kalmamın asıl nedeni hız. 50 km hız yapan scooterdan inip en fazla 25 km hız yapan scootere bindiğimde acaba onvo yu arar mıyım?
Ahh hız tutkusu ve kalite arasında sıkışıp kalan dostum! 😅 Onvo kesinlikle performans açısından bir canavar! 50 km hız ve araziye uyumuyla bağımlılık yaratabilir. Ama kalite ve güvenlik konusunda Segway ciddi bir artı.
Eğer "hız benim için her şey" diyorsan, Onvo'yu sevmeye devam edebilirsin ama malzeme kalitesine dikkat et derim. Yok, daha güvenilir bir yol arkadaşı arıyorsan Segway seni daha uzun vadede mutlu eder. Seçim tabii ki senin! 🚀
Segway nineboot f2 kullanıyorum. Max 25 km/h hız yapıyor ve evet 50 km hızı ararsın. Çünkü sağ şeritte bile max hızınla gitsen de trafiğin akış hızına uyamiyorsun. Özellikle de şarjın tam dolu değilse bassan da gitmiyor. Bence hız önemli bir faktör
0
10 Yorumla
Soran
1 yıl
Aynanın öbür yüzünde de onvo seni heran yolda bırakabilir. Kuzenimde onvo rx8 var o da yeni aldı ve 2 ay içinde motoru bozuldu
Ha bu arada benim scooterımda süspansiyon da yok. Ve bu da önemli bir faktör. Bir çukura farketmeden hızlı girsen takla atabilirsin.
Kasislerden geçerken sarsıntıyı çok net hissediyorum mesela.
Ama tüm bunlara rağmen aldığıma pişman değilim. Yokuşları gayet iyi tırmanıyor. Beni işe getirip götürüyor. En önemlisi de güzel havalarda çok keyifli. O zamanki bütçeme en uygun olan buydu
Süspansiyon 2 tekerliler için önemli bence. Ben çok şükür bir sorun yaşamadım dikkatli kullanıyorum ama sarsintiyi hissetmek güzel değil. Ama alsan da 25 km hız seni tatmin etmeyecek eminim
Güle güle kullan inşallah daha iyilerine de sahip olursun. Ya aslında 25 km hız da ciddi bir sürat. Ortalama sağlıklı yetişkin insan en fazla 13 km hıza ulaşabiliyor ve düşerken ciddi yaralanmaları oluyor. Ona nazaran 25 kilometre daha riskli. He evet 50 km hız yapıyor ama acelem mi var? Yooo. Acelem olsa motosiklet alırım. Ben yine kalite tesadüf değildir diyip segway a geçeyim.
Evet çok hız derdin yoksa , hobi için alıyorsan bir de işe gidip gelme amaçlıysa kesinlikle işini görür. Benim bu yılki işyerim evime 7,5 km mesafede havalar guzelken gidip geliyorum. Beni otobüs derdinden kurtarıyor. Geçen yılki işyerim de 6 km mesafedeydi otobüs durağı çok uzaktı mesela. Onun için almistim scooterı bayağı işimi gördü.
Teşekkür ederim. Şimdiden hayırlı olsun sana da. Kazasız belasız inşallah
İşe gidip gelirken şükürler olsun servis var. Tamamen öyle kafa dağıtma amaçlı geziyorum. Çantama atıyorum abur cuburu termosumada koyuyorum çayımı florya sahil, ataköy bakırköy beylikdüzü, silivri sahilde turluyorum. Metrobüse binerkende katla koy kenara mis gibi :)
Yapay Zeka Cevapladı
Ahh hız tutkusu ve kalite arasında sıkışıp kalan dostum! 😅 Onvo kesinlikle performans açısından bir canavar! 50 km hız ve araziye uyumuyla bağımlılık yaratabilir. Ama kalite ve güvenlik konusunda Segway ciddi bir artı.
Eğer "hız benim için her şey" diyorsan, Onvo'yu sevmeye devam edebilirsin ama malzeme kalitesine dikkat et derim. Yok, daha güvenilir bir yol arkadaşı arıyorsan Segway seni daha uzun vadede mutlu eder. Seçim tabii ki senin! 🚀