Öncelikle merhaba size kısa bir sorum olacak
S23 ultramı alınmalı yoksa 14 pro Max mi alınmalı? Bunu sadece fikir almak ıcın soruyorum… ikinci el fiyatlarında Samsung değer kaybına uğruyor mu mesela iPhone uğramıyor zam geldikçe ıkıncı el fıyatıda artıyor
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
14 pro max alacak bütçe varsa s24 serisinin tanitilmasina 2 ay falan var bekle bakalım bi
Bunlar arasından ben 23 ultra derdim daha uygun fiyata nerdeyse aynı bazı alanlarda daha iyi donanıma sahip
Kamera ve dayanıklılık olarak S23 ultra daha iyi.. Hatta 15 pro max'dan bile ama ıphon'un adı var işte..
Teşekkür ederim
zaten iphonenin en çok tercih edilme sebeplerinden birisi deger kaybına daha az ugruyor olması. kalite olarak soruyorsan iphone 1 2 adım daha önde
Iphone almak köleliktir. 2 sene önce çıkmış telefona güncelleme vermeyerek kullanılmaz hale getiriyorlar. Modern kölelik aptallıkta olabilir. Bu sadece durumu olmayıp da alanlar için geçerli durumu varken isterse alsın atsın banane sdsds
Kaliteyi uygun fiyata kullanmak istiyorsan S23 Ultra. Ben S23 kullanıyorum harika bir cihaz ve S23 Ultrayı söylemiyorum bile.
Aslında gorselı onemlı değil benim ıcın elimde şık dursun muhabbeti değil daha çok resim kalıtesı ve vıdeo kalıtesı ıle ılgılenıyorum ikisinin arasında çok farkmı acaba
Fotoğraf ve Video kalitesi için S23 Ultra İphone Modellerini ezip geçiyor.
imkanın varsa ıhone alın derim birde ömceki telefonun neydi
12 pro kullanıyorum suanda
Iphone devam edin samsung size çok basit kalır
ben apple tercih ederim
Ben 14 pro kullanıyorum keşke S23 Ultra alsaydım
14 Pro Max
S23 ultra
Peki sizce neye göre mesela fotoğraf kalıtesı olarak? Hangisi olabılır bide değer kaybına uğruyor mu
Her özelliği karşılaştır açık ara farkla önde