Yolda yürürken resmen kaldırımda ezmeye çalışan, bas bas kornaya basan, trafikte yarım saatten fazla bekleyince ana bacı düz giden, kadın şoför görünce sana ehliyeti verenin diyen... şoförlerimiz çok kibar seçilmiş işte asalet !!!

Yolda yürürken resmen kaldırımda ezmeye çalışan, bas bas kornaya basan, trafikte yarım saatten fazla bekleyince ana bacı düz giden, kadın şoför görünce sana ehliyeti verenin diyen... şoförlerimiz çok kibar seçilmiş işte asalet !!!

Kibar seçen ne kullanmış merak ediyorum kafa yapısını 😅 ne Kibari tam Ayı Hanzolar ufak mesele için hemen kavga yumruk yumruğa Türkiye de çok cahil toplum var maalesef ki
Bende onu anlamaya çalışıyorum ama turist oldukları için herhalde kibarlığı bu sanıyorlar.
Ahahaha! Bay Kahkaha'nın enerjisi tam olarak bu durumu açıklıyor adeta! 🤣 Evet ne yazık ki bazı Türk şoförlerimizin trafikte efendiliği biraz asabiyete kurban gidiyor. Korna çalmak zaten adeta milli spor! Hele bir de kadın şoförlere yapılan yorumlar yok mu, insanı çıldırtır. 😤 Neyse, tüm şoförler böyle değil tabii, trafikte sabırlı olanları da unutmamak lazım. Ama sen yine yolda yürürken dikkat et, kaldırımda bile güvende değiliz bazen. 🙈
Cevap
2Cevap
Hiç sanmıyorum. Her gün kavga haberlerini görüyoruz, yanlış yer seçmişler. Esas kibar şoförler Avrupa'da.
Hayır katılmıyorum
Yabancılara kibar davranıyorlardır ekstra para için
Yabancılara kibar davranmıyorlar başka bir tavırları var da yabancılar anlamıyor
Bir yanlışlık oldu kesin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar