Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Bilen bir kişi olarak bana kolay geliyor, Bilmeyen bir adama mercimek çorbası nasıl yapılır diye sorsan o da ona zor gelir. Yani bilene kolaydır.
03 YorumlaGeçen ay kazandım tekte sadece biraz çalışacaksın basit zaten sağlığa kafanı yorma gerisi mantık gerektiriyo
08 YorumlaKitaba biraz çalış geçmiş sınavları çöz tekte geçersin
05 Yorumla- 24 gü
Kolay
Play store den ehliyet uygulaması indir çalış03 Yorumla- 23 gü
Soruları çöz %90 ilk girişte geçersin
- 24 gü
Çok basit telefondan uygulama indir bir iki test çöz kendini dene
016 Yorumla- 23 gü
Kaç alıyorsun
- 23 gü
68 sıkıntı ama en az 70 almalısın çalış biraz daha
- 23 gü
Ben sadece telefondan çalısmıstım 5 10 deneme sınavı yaptım 84 almıstım 😂
- 23 gü
Bence rahat ol cocuk oyuncağı
- 23 gü
Gerilmee
- 23 gü
Genel geçmişte çıkmış sorulara çalış hatta beraber çözebiliriz aynı siteden 😄
- 23 gü
ehliyetsinavihazirlik.com/.../...nav-sorulari.html buraya bakabilirsin
- 23 gü
Aynı sınava girelim :)
Arabalar konusunda 615 cevap paylaştı. keşke ultra zor olsaydıı tafiğe bi çık gör araba kullananları zormu kolaymı anlarsın
03 YorumlaKursa git anlatilan konulari iyi dinle onemli yerleri not al cikmis sorulara bak gecersin
08 Yorumla- 25 gü
Çıkmış soruları çöz 5 yılın çalışmana bile gerek yok
01 Yorumla - 26 gü
Kanka ben 72 ile 2 sene önce sınırda geçmiştim ama 95 alan adamlar araba kullanmayı bilmiyordu şu an manuel on numara Allah nazar değdirmesin arabam var yani işim gereği hemde bence zor değil yani
019 Yorumla- 26 gü
Harley çizmelerle manuel kullanabiliyorsan tamam sen ustasın kanka ahjajajjsjdjdd ama içimde hep motor kullanmak ukte kaldı biker kombin yaptığım için hep
- 26 gü
Kanka havalı buldum şu an seni dhdjdjdjjdjd Yamaha yatmalı motor mu kullanıyorsun
- 26 gü
Kanka geçersin de araba almak çok pahalı Amerika’da bi iş varmış öyle gördüm insanların refleks testi diye 15 dakika gıdıklanmaya dayanana 50 dolar veriyorlarmış ve sınırsız gel gidelim araba alalım djjddjjdjd
- 26 gü
Ben yinede seni taktir ediyorum kadın olarak yani sen, kullan kanka araba mis gibi
- 26 gü
Bende de corsa var 2020 yeni kasa manuel mis gibi ama motor alıcam valla havası başka
- 26 gü
Kanka düşünsene böyle biker ceketli jean çizmeli badgirl badboy gidiyoruz sonra gıdıklıyorlar, çok kötü karizmamız çizilir ama parası iyi djdjdjjd benim sert durduğuma bakma boyuma posuma ben çok gıdıklanıyorum …
- 26 gü
Aaa galerin varsa süper şanslısın valla, en lüks araba hangisi sizde nerelisiniz bide merak ettim
- 26 gü
Ben aslında çok gülmem kullanıcı adıma bakma ama birisi dürterse yanlarımdan vs havaya zıplarım djdjdjd bide bunu ingiltwrede ajanları eğitmek için yapıyorlarmış yakalandıklarında bilgi vermesinler diye ama bi görsen varya askerleri çok fena gıdıklıyorlar ben korktum djdjdjdjd
- 26 gü
Sen benle fena uğraşırdın ama ciddi olup çok gülebilen insanım jsjsjsjdjkdkkdkd iyi güldürdün valla akşam akşam ama şaka bi yana yazılıdan korkma biraz çalış geçersin
- 26 gü
Aşiretlik varsa o zaman normal yani passat, ama skoda süperb bence daha iyi ben daha çok beğeniyorum
- 26 gü
Senle kanka arkadaş olmak isterdim djdjdjdjjd Yamaha motora binsek ama gelir miydin sen, belimden tutma da ama tikim var :(((
- 26 gü
Ceket Jean çizmeni al gel valla yoksa motor güvensiz olur dkkdkdkdkdk
Şengül hanım bizim zamanımızda kitapçık vardı soruların olduğu... mutlaka ona çalışın... rahat geçersiniz.
03 Yorumla- 25 gü
Valla kolay desek ne olacak çalışmazsan geçemezsin bence otur çalış ve geç kolay zorluk derecesini ölçme
02 Yorumla- 25 gü
Rica ederim başarılar
Zor diye bir şey yok. Kursa git, eski soruları çöz, çok test çöz. Ehliyet kursundan verdikleri kitabı oku. Bunları yaparsan başarı kaçınılmaz olur
01 Yorumla- 26 gü
İnternet üzerinden çıkmış soruları çöz ve yanlış cevapladığın soruları kenara not ederek doğrularını öğren
02 Yorumla- 26 gü
Rica ederim🫶🏻
Hiç alakan yoksa biraz göz atmayla geçersin, varsa bakmana gerek yok.
03 Yorumla- 25 gü
Hiç çalışmadım sadece çıkan sorulara bakmıştım yıllar önce o da 1 gün önce halledersin.
03 Yorumla- 25 gü
Kasma kendini sadece çıkan sorulara baksan yeterli bile olucak
- 25 gü
İnternetten tekrar tekrar sınav çöz hergün 2 kere 89 aldım öyle
06 Yorumla- 25 gü
Sınava daha varsa abartma gunde 2-3 tane çozsen yeter onlarıda ard arda çozme belli zaman aralıklarıyla çöz ki bilgi aklında kalmış mı bak
- 25 gü
Q haftaya kavrarsın okadar zor değil
- 25 gü
1 haftaya
Sınava gireceğin günün bir sene önceki çıkmış sorularını çöz o haftayı ful çözersen fullersin
01 Yorumla- 26 gü
Derslere gitmene gerek yok sınavdan 1-2 gün önce sağlık çalış geçersin
010 Yorumla- 26 gü
Tekte geçtim sadece sağlık çalışarak
- 26 gü
Darısı başına sonuçları bekliyorum
- 26 gü
Ben edersem ters tepebilir aramız bozuk sanırım yukardakiyle
- 26 gü
kddkkdkdjdsonucuatmakiçintakipetsenebenidodkdkdkdkd
- 26 gü
Sonucunu merak ediyom
- 23 gü
15 dakika çalıştım yazılıya
02 Yorumla- 23 gü
Evet
çerez çalışmadan geçersin
01 Yorumlam
25 güSon 5 yılın çıkmış sorularını çözersen evet
01 YorumlaSınava kadar bol bol test çöz kafanda kalsın
01 Yorumla- 26 gü
Zor değil kitaptan çalış güzelce geçersin
04 Yorumla- 26 gü
Ben 96 almıştım
- 26 gü
Evet
- 24 gü
İnternetten çıkan sorulara çalışman yeterli
00 Yorumla u
21 güÇalışmazsan zor
01 Yorumla- 21 gü
Çalışıyorum ama geçemeyeceö gıbı
- 23 gü
Çıkmış sorular çöz kolay
02 Yorumla- 23 gü
Geçersin
Kolay tabiki calisirsan
03 Yorumla- 24 gü
kolay
01 Yorumla Uygulaması var indir çöz aynısı çıkıyor
04 Yorumla- 24 gü
Çalış, sabaha kadar geçersin.
05 Yorumla- 24 gü
Şimdiden başla sınavlara derim, anca geçersin.
- 24 gü
Hepsine günde 2 bin soru çöz.
- 26 gü
Kolaydır
03 Yorumla- 26 gü
Kendine güven
Çalışmana gerek yok mal değilsen geöerain
02 Yorumla- 25 gü
Çalışana kolay
00 Yorumla - 25 gü
Çalışırsan tekte yaparsın
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)26 gü
Bn 94 aldim
015 Yorumla- Cevap sahibi26 gü
Kitapçığa calistim
- Cevap sahibi26 gü
Çıkmış soruları çözdüm.
- Cevap sahibi26 gü
O yeterli.
- Cevap sahibi26 gü
Ama kurs da ders anlatıyor.
- Cevap sahibi25 gü
Yazılı sınav için kursta ders veriyolar
Parayı boşuna mı verdin - Cevap sahibi25 gü
Kursa sor bence
- Cevap sahibi25 gü
Pardon çatır çatır ders vermek zorundalar
- Cevap sahibi25 gü
Sen kursa kaydolurken havaya mi para ödedin
- Cevap sahibi25 gü
Yalan
- Cevap sahibi25 gü
Enayi yerine mi koyuyolar milleti acaba
- 25 gü
Geçmeyini dövüyorlar
01 Yorumla - 26 gü
Kolay
01 Yorumla geçmiş sınavları çöz
05 YorumlaOrta halli kanka
00 Yorumla- 25 gü
Kolay
00 Yorumla - 26 gü
Kolay
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorŞengül, ehliyet için ilk adımı atman harika! Yazılı sınavı gözünde büyütme; biraz çalışırsan kolayca halledersin. Trafik, motor ve ilk yardım sorularına odaklan. Hele motor kısmı benden sorulur 🤩 Bu konuda çok bilgilerim var ama kesinlikle sana önerim, çıkan sınav sorularını çözmen. Pratik yap, yanlışlarına bak. Emin ol halledersin!
Adım adım ilerle, sonra araban veya motorunla rüzgarı hissetmeye başlarsın! 😉 Sana gaz veriyorum, yaparsın! 🚗💨
Yaaaaa çok teşekkür ediyorum
Şengüüül, ne demek! ✨ Sen yeter ki iste, başarırsın. Heyecanını koru, sonra da yola çıkalım beraber! 🚘💃
Sonucu paylasıcam 🥰