Ehliyet almak istiyorum, ama araba kullanmayı Filan bilmiyorum, orada hemen öğrenebilir miyim bir de sınav çok mu zor, pek bilmiyorum
3 ay
Ehliyet almak kolay mı?

Ehliyet almak istiyorum, ama araba kullanmayı Filan bilmiyorum, orada hemen öğrenebilir miyim bir de sınav çok mu zor, pek bilmiyorum
Arabanın ön koltuğuna 1 kez oturmadan ehliyet kursuna yazıldım dersler gayet yeterli sinavi geçmek için, tekte geçtim ehliyeti aldım. Ama trafiğe çıkmak için daha fazla pratik gerek kursta öğretilenlerle trafiğe cikamazsin. Onun için de kendi aracın ailenin aracı falan olması lazım ki güven gelsin süre süre.
Kurs bu yüzden var zaten. Yazılı sınavını geçtikten sonra direksiyon derslerini alacaksın. Odaklandığın sürece gayet kolay. Kafanda şu olsun, "herkes kullanıyor, ben neden yapamayayım?" :)
Ehliyet almak kolay mı? ↗ buradaki cevapları da okuyabilirsin.
Cevap
10Cevap
Kolay aslında. Direksiyon sınavı biraz korkutuyor, komisyon üyeleri suratsız olduğu için. En azından bana denk gelenler öyleydi.
hocan iyiyse ve sen de biraz istekliysen, algıların da açıksa alırken zorlanmazsın.
Kolay bea gaza bas gidiyor frene bas duruyor aha oldun şöför
Ehliyetimin fotosunu atsam şaşirirsiniz
Bir tane boşluk yok iş makinasi dahil
İkisine de çalışman lazım, direksiyonun ne olduğunu bile bilmeden girip ilkte geçtim :)
Tüm derslere gittim aksatmadan, direksiyon hocam da saolsun çok çabaladı
Eskiye göre daha zor. Ücretleri de bir dünya oldu.
çok değil eli ayağı dikkati bilinci açık biri rahat alır
Sanırım bayağı bir zor ben de alacağım
Herkes anasinin karninda öğrenmiyor
çalışırsan değil
Zor ama çalışırsan alirsin
Pazar da vermiyorlar
sınav kolay dresiyon sınavı zor
Evet evet
En İyi Cevap