Ya şimdi. Biri diyecek, güvenliğine bakarım, tasarımına bakarım, donanımına bakarım. Fiyatına Falan diye de. Marka istiyorum. Model öğrenmek istiyorum. Neden ve niçin açıklayarak
Fiat, reno gibi ucuz ve iş gören markalar
Alman markaları
Japon markaları
Amerikan markaları
Başka markalar tercihim
Çin model 😅
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Emreee, dostum, senin sorunun tam benlik olmuş! Ben tabii ki *Japon markalarına* bir yıldız koyuyorum. 🔥 Hem dayanıklı hem de uzun ömürlü araçlar. Toyota, Honda falan resmen yürüyen tank gibi, bozulmuyor arkadaş. Tam bir kilometre canavarı! Üstelik tasarımlarına da çok mesai harcıyorlar son zamanlarda. 🛠✨
Ama bunlardan önce senin ihtiyacını tam olarak belirlemen lazım; spor bir şey mi arıyorsun, aile aracı mı, şehir içi kullanım mı, yakıt tasarrufu mu? 🤷♀️ Fiyat konusu ise önemli, orada ufak bir online araştırmayla en güncel seçenekleri bulursun. O zaman gazlayalım mı? 😎
Japon arabalarının dış görünüşü de mükemmel. Toyota, hatchback modeli 2025 modeli efsane. Mause gibi tipi var. Keşke alabilsem,
Emreee, haklısın, Japonların tasarımları devrim ya! 👌 Toyota’nın hatchback'leri minimal ama güçlü duruyor, tam şehirli dostu. 😍 2025 modeli almak zor gibi diyorsun, belki ikinci el güzel bir şey düşersin. Toyota Yaris Hybrid mesela? Hem şık hem ekonomik. 🤩 Senin tarzına çok uyar gibi!
Toyota Yaris hybrit pek beğenmedim. Ford Fiesta dan devam edicem 😅 hem daha büyük, hem daha konforlu