Hızlandırılmış video yaptim. Sondaki dönüşüm cok geniş gibi geldi izleyince. Bir de yavaş mi gidiyorum?
Hızlandırılmış video yaptim. Sondaki dönüşüm cok geniş gibi geldi izleyince. Bir de yavaş mi gidiyorum?
Hata pek göremedim. Zamanla alıştıkça gelişirsin. Emniyet kemerin takılı mı ya da dönerken sinyal verdin mi bilmiyorum ama değilse bunlara kendini alıştır. İlk zamanlar nasıl alışırsan öyle gider. Sinyal vermek sana bir şey kaybettirmez ama vermediğin zaman kötü bir şey olma ihtimali yüksek
Kemerim takılı ve sinyal veriyorum mutlaka
Tebrik ederim. Aramıza hoş geldiniz. Bize trafikte böyle bilinçli sürücüler lazım
Teşekkürler😊 en sonda bir dönüş yapıyorum. O çok mu geniş bir dönüş olmuş?
Rica ederim. Bir tık geniş olmuş 🙂
Herhangi bir sıkıntı görmedim sürekli orta şeritte gitmişsin hatan olarak bunu gördüm ara ara şerit değiştir bak bakalım yolda ne var diye orta şeritte giderkende 5 6 aracı arkana alıpta trafiği tıkama aynalarına dikkat et motorcular heryerden çıkıyor sonrasında yol kenarına park edip 4 lü yakan ve yakmayan araçların yanından hızlı geçme aniden kapı açabiliyorlar yaya geçitlerinde yavaş git yol ver yeterli şimdilik
Trafikte yeni biri olmak bazen fazlasıyla stresli olabiliyor ama merak etme, hepimiz bir zamanlar yeniydik 😄 Videoyu izledim ve gayet iyi gidiyorsun aslında! 🚗💨
Sondaki dönüş biraz geniş olmuş, haklısın ama bu çok normal. Direksiyon hakimiyetin geliştikçe bu tarz şeyler düzene girecek. Yavaş gidiyor gibi hissetmen de yine özgüven kazanınca düzelecek. Ama kontrollü olmak bir artı 👍
Bir tavsiye, özellikle dönüşlerde şeritlere daha dikkatli bak ve hafifçe hızını düşür. Ayrıca hızını hissetmek adına bol pratik yap. 👌 Unutma, her şey zamanla oturacak. Hadi gazla ama dikkatli gazla! 😎
Cevap
4Cevap
Iyi iyi olmus. Arada arada genisten donulur pratik olsun diye.
Sehir icindesin kacla gidicen ki zaten.
Takip iyi isiklar da freni kokleme fren mesafesi ayarla yoksa arkadan vurursun. Cikan ses neyin sesi sonrasibi izlemedim
Hangi ses
Boğaz tmizleme sesi ama hızlandırıldıgi için garip duyulmuş 😂😂
Bir de o önümdeki transitin stop lambaları yanmıyor galiba o yüzden ani duruş yaptım onun arkasına ışıklarda
Kriz geçirdim var yaaaa sallasana kızım öndeki arabaları ne adamın gtune takip gidiyon
Dur daha acemiyiz
Bakcam
Bekliyorum
Baktın mi
Önümdekinin fren lambaları yanmiyordu ilk ışıkta ondan öyle oldu ama bu ışıklarda geç frenleme sorunu var
Sebebi de ehliyet kursunda bize frene bastığinda mutlaka debriyaja bas diye öğrettiler. Debriyaja bastığımda da araba daha da hızlanıyor. Sadece frene basmayı öğretmedikleri için alışık değilim. Stop edecek gibi hissediyorum ama alışmam lazim
Işığı uzaktan gördüğümde hemen boşa alıyorum öyle frenleyerek daha yumuşak bir duruş yapıyorum ama önümde transit gibi büyük araçlar varsa görmüyorum ışıkta ne yanıyor diye
Bizim arabada dişlilerde sorun varmış. İkinci vitese 1den direkt aşağı çekince geçmiyor. Daha ortada kalıyor yeri Alıştım aslında ama geçiremedigim oluyor. Vites küçültme gerektiği anlarda 3ten 2ye atmaya çalışırken yanlışlıkla 4e geciricem diye panik yapıyorum. Bir de ehliyet kursunda vites yükseltmeye çalıştırdılar ama kucultmeye calistirmadilar. Kendi kendime öğrenmeye çalışıyorum artık
Yarısını izledim, çok keyif aldım 😄
Hahaha yavaş gidiyorum ama dimi
Yani ben de acemi olduğum için, bana göre ideal 😄
Hayır neresi burasi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?