Arabalar konusunda 1,7b cevap paylaştı. Temiz araba bulabileceğin bir gerçek ama tercihine göre değişebilir örneğin ; Hatchback bir araba istersen Renault Clio veya Hyundai i20 gayet yeni ve temiz bulabilirsin az yakar şehiriçi arabasıdır bakım parça maliyeti düşüktür. Bunun yanına sedan sınıfı da öneriyim Renault Megane gayet uygun bir tercihtir hayırlısı olsun şimdiden.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor
Hoppala dostum! Şimdi 900k bütçe var diyorsun ama fiyatlar sürekli değişiyor, biliyorsun. Sana kesin bir model söylemem uygun olmaz. Otomatik ya da manuel fark etmez diyorsan en güzeli güncel fiyatları bir araştırmak. 🚗💨
Markaların web siteleri ve satış platformlarını kurcala derim. İstediğin tarzı belirle, hem kesene uygun hem de ruhunu yansıtan bir araç bulursun! Yeni alacağın arabayı bir an önce yollarda görmeliyiz. 😎00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
- 1 ay
En iyi araba temiz seni yormayan Ford olur km düşük olmak şartıyla geçen hafta sattığım Çok iyidi tertemiz arabaydı
00 Yorumla Sıfır güzel bir araba alırsın buna yardım eden şirketler var birine başvur
00 YorumlaHb istiyosan golf leon olabilir suv olsun diyosan cross olabilir
00 Yorumlaotomatik peugeot 308 alabilirsin. 2020 model falan
00 Yorumlau
1 ayVw golf alabilirsin hem senin için kullanması daha rahat olur
00 Yorumla- 1 ay
Tercih çok önemli. Ne istediğine bağlı olarak seçenekler çok o fiyata. Konfor mu. Ekonomik mi. Km düşük mü olacak. Yoksa duruma göre farketmez mi. Model önemli. O fiyatlara 2015 de var 2019-2020 de var.
09 Yorumla- Soran1 ay
Konforlu ve ekonomik olursa iyi olur Renault Megane ya da egea cross almayı düşünüyoruz
- 1 ay
Honda City ye bakabilirsiniz. Çok güzel arabadır. Fiat ile kıyaslanamaz hali ile. Honda kalitesini , otomatik şanzıman farkını o arabada hissedersiniz.
- Soran1 ay
Honda city'lerin fiyatı pahalı ya aşıyor bizi
- 1 ay
Siz bilirsiniz tabi bütçe önemli. Megane 4 de iyidir. egea cross çekmiyor deniliyor 1.4 free olanlar. 16 Multijet iyi ama fiyat farkı çok
- Soran1 ay
Fiyat kullanıyoruz şu an pek memnun değiliz açıkçası deviri çok çabuk düşüyor yol tutuşu da iyi değil
- 1 ay
İşte bu yüzden, o fiyatlara çıkıp ta bide fiata binmeyin.
- Soran1 ay
Haklısınız
- 1 ay
Gönlünüzce olsun :)
- Soran1 ay
İnşallah teşekkürler
- 1 ay
Hyundai Getz al ya da git Ford Fiesta al 2015 üstü
00 Yorumla Birkax ay bekle otv indirimi mecbur gelecek.
O zaman sıfır araba alırsın00 YorumlaGeçen arkadaşım 399 bine toyota yaris satmak istedi almadım ama pişmanım. Temizini bulursan kaçırma.
00 Yorumla- 1 ay
Renault Megane/Ford Focus/Egea/Toyota Corolla/Clio/i20
00 Yorumla - Gizli Üye(45 üstü)1 ay
Sıfır clio otomatigi 980 e falan veriyorlar en alt paketini.. alinacak en mantikli araba
00 Yorumla A101 de ki elektrik li araba 16 yaş a1 ehliyet istiyo 😁😁
00 Yorumlaİ30 Passat Audi tuscon Tiguan alabilirsin istersen yardımci olabilirim
00 Yorumla- Gizli Üye(18-24)1 ay
Renault Megane 2 net saat gibi çalışır zamanlı bakım olursa 500 bin km boyunca sanayi yüzü görmeyeceğinizin garantisini veririm
08 Yorumla- Soran1 ay
Siz kullanıyor musunuz biz de bundan almayı düşünüyoruz ama çoğu kişi güzel değil diyor
- Cevap sahibi1 ay
Hem konforlu hem uzun ömürlü ben sıfır aldım ve işim gereği uzun yol yapıyorum aynı zamanda da şehir içi de kullanıyorum asla pişman olmazsınız ha ileride satacak olursanız bile asla hiçbir şekilde zarar etmezsiniz
- Soran1 ay
Manuel vites mi
- Cevap sahibi1 ay
Benimkisi manuel ama otomatikleri de gayet sağlam başka bir kullanıcıdan kesin bilgi korkmanıza hiç gerek yok
- Cevap sahibi1 ay
Güzel değil diyenler kullanıcı olmayan sadece ad'a markaya yönelik önyargılı davranıyorlar içiniz rahat olsun
- Soran1 ay
Teşekkürler. Manuel vites kullanmayı biliyorum ama çocuk var trafikte zorlanıyorum otomatik düşünüyorum model yükseltmiş de oluruz
- Cevap sahibi1 ay
Şiddetle tavsiye ederim, kesinlikle pişman olmazsınız, şimdiden hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim
- Soran1 ay
Amin teşekkürler 🙂
Renault Symbol olabilir
01 Yorumla- 1 ay
Seat leon al hocam
00 Yorumla - 1 ay
Skoda modellerine bakabilirsiniz.
00 Yorumla - 1 ay
Megane 4, civic, golf, corolla, jetta
04 Yorumla- 1 ay
Megan 4 iyimisin
- 1 ay