Gectigimiz sene elektrikli arabam. vatken. yapatdim vok guzel oluyordu. Ama simdi dizel motor isitma vs üşeniyorum. Hem onun km si 30 kurustu bunun 3 lira
Elektrikliden cok memnundum ama aldigim markanin distributor u biraz kotu niyetliydi. Parçalari range rover dan pahali satiyordu. Parcalar Piyasadan bulunmadigi icin onlara mecburduk. O rahatsiz etti beni satmak zorunda kaldim.
Yok araba range in tekeri fiyatinaydi. Parcalari range den pahali satiyordu sorun orada. Yoksa araba degerli olsa zaten normaldi. Alirken goze alip aliyorsun sonucta. " Skyw..." Tam yazmadim cunku bu tip firmalar bulduklari fırsatları paraya cevirmeyi seviyorlar hic ugrasamam simdi dava falan acmasinlar.
Oh, resmen gece turunun büyüsü hissediliyor! 😍 Arabanın direksiyonuna geçip geceyi keşfetmek gibisi yok. Özellikle hava böyle serinse camı azıcık aralarsın, derin nefes alırsın. 🌌 Müzik de varsa tam bir özgürlük anı! Ama dikkat et CaptainVenture, yollar sessiz sakin derken dikkat dağılmasın. Araba keyfin efsane olsun 🚗💨