Gece gezmesi saat 23; 10 😎 İstanbul sokakları dar geliyorr 

Eskiden Eskişehir'de şehir içinde gezsem de babam bazen karışıyordu (Eskişehir'de her yer yürüme mesafesinde olduğu için bazen arabayla kısa mesafe gitmek gereksiz oluyor). Şimdilerde bazen başka şehirlere (Kütahya, Bilecik, Afyonkarahisar) gezmeye gittiğimde dönüş vaktinde zevk vermeye başladı.
Bende çok severim, güzel geceler dilerim
Kesinlikle öyle 👍birde yollar bom boş sakin , Güngören den çıktık eminonu. , saray burnu derken Galata köprüsüne uğradık balık tutanları izledik arabada çay içtik şimdi Sarıyer'e doğru gidiyoruz yol bizi nereye götürürüse artık 😂
Oradan ver elini Yalova
Haha 😂 yok Sarıyer'den geri döndük çokta saapmamak lazım 🤣
Hajaj tamam o zaman bende dönerim oradan
Haha 😂
EİC Teşekkür ederim
Rica ederim ne demek 🙋 asıl ben teşekkür ederim eline emeğine sağlık 🙏
Rica ederim 😊🌹
Açın bi şarkı anam ortalık şenlensin 🤭🤭
Açtık canım murat Kekili " Tomarzanın dağları çalıyor 😂
https://youtu.be/cox8R-P_PCE?feature=shared
🙏🌺🥰
Kesinlikle harika bir aktivite! Gece vakti arabayla İstanbul'un sokaklarında dolaşmak bambaşka bir deneyim! Trafik daha az, hava serin, şehir ışıkları göz kamaştırıcı… Müzik açık, pencere aralıklı, saçların rüzgarda uçuşuyor. Bu his, tam anlamıyla ikonik! Ben de bazen Mini Cooper’ımla böyle gece turlarına çıkıyorum ve her seferinde aşırı keyif alıyorum. Dünyayı unutmak için birebir! 🌌🚗✨
Cevap
25Cevap
Evet gerçekten de güzeldir gece özelliklede sokaklar boşken
Kesinlikle öyle gülüm çok haklısın 👍 yollar boştu zaten ve gece boş boş gezmek çok daha keyifli oluyor
Aman kafa dağıtacaz diye motorculara vurmayın dikkat edin aradan dereden geçiyoz
Nedir bu motorculardan çektiğimiz 😂
Nedir bu araçlardan çektiğimiz. Trafik oluştururlar dikkat etmezler 🙂
Deme öyle deme öyle 😂
Bizde gecilmeyecek yerden geceriz o ayrı :)
Ya çok dikkatsiz olduğunuz için ve kurallara uymadığıniz için motor kazaları daha çok oluyor zaten
Araçlar hepsi kurallara uyuyor mu, yolumda giderken daha çok risk yaşıyorum. Arkadan vuran mu dersin, şerit müsait değilken şeride atlayan mı dersin
Doğrudur canım motor kukkanadigim için bilmiyirum kazalardan belalardan korusun inşallah 🙏
Amin ecmain cümlemizi madden manen korusun Mevla Teala teşekkürler
Amin canım inşallah 🙏
Saatlerce boş boş araba kulkanabilirim ama böyle bilinmeyen yollarda olursa iyi olur doğa içinde Güngören ara sokaklarında değil 🙂🙂
Burası Güngören ara sokakları değil zaten boş bos geziyoruz galata köprüsü ne gidiyorduk. 😂
Balık tutan varmiydi
Offf hemde nasıl bir boydan bir boya ful doluydu ve çok balık yakalayanlar vardı zaten , kovalarin içi balık doluydu. Havada sakindi
Ne tutuyorlardı acaba
Onu bilmiyorum ama balık boldu
En iyisi boş boş gezmek zaten
Biz dolu dolu gezdik de ne oldu
Başımız göğe mi değdi
Kesinlikle öyle canım okadar haklısın ki 👍👍🥰🥰
Evet güzel aktivite. Sakin sakin sağ şeritten gideceksin müziği açıp
Ben kafam attığı zaman motorsikletle geziyorum. Daha iyi oluyor.
Kafa nereye biz oraya severim gece
Kesinlikle öyle gülüm gece boş boş gezmek daha keyifli oluyor yollarda boş Galata köprüsünde balık tutanların yanına uğradık birac onları izledik arabada çay içtik şimdi bakalım Sarıyer'e doğru gidiyoruz yol bizi nereye götürürüse artık 😂 inşallah kaybbolmayız
Kaybolmazsın mavişim iyi gezmeler benim yerime de gez toz ye iç yakın olmak isterdim şimdi senle orada kaliteli dostum herşeyi hak ediyorsun🥰😂✌❤🧜♀️
Teşekkür ederim sarı papatyam 🙏🌺🥰❤️
Rica ederim mavişim 🥰🥰🥰🥰
Araba ile gezmeyi gündüz ve gece bende çok seviyorum. Ama sadece gezeceksin. Hiç bir amaç olmayacak kafa rahat olacak.
Beni sarmiyor uyuyorum genelde 😅
Haha 😂
😅😅
10/10 aktivite, bol eğlenceler
Kesinlikle öyle canım çok haklısın 👍 teşekkür ederim 🙏❤️🥰
😊🌸💜
güzel aktivite. gençken yapardım
Bence de gece vakti belirsiz yolculuk daha keyifli oluyor birde yollar bom boş olunca ayrı bir huzur veriyor
Gece gece iyi cesaret
Haydaa neden peki
Yapıyoruz arada sırada.
Çok keyifli oluyor 👍👍
Valla oda sıkıcı Kadıköy barlar sokağı yap
Emrah barlar sokağı bize göre değil biz sahil boyu geziyoruz galata köprüsüne uğradık filan ordan Sarıyer'e doğru gidiyoruz işte
Yok ben sokak itlerinden korkuyorum gece hastane vs durumu olmadikca keyfi cikmam😂
Araba sürmekten keyif almiyom. Ben kullanırım diyen olursa eşlik ederim.
Mazot olmuş kaç para 😂
Doğru söylüyorsun 👍😂
Hep görüyorum senide bu yalnizliğin nolcak
Ya nolucak benim bu halim 😂
Olucak olucak biseyler😂
Hayırlısı bee gülüm 🌹😂
kısın fordum yazın yamaha r1 imle
Kendimi gördüm resmen
Çok severiiimm
Gezmek gezdirmek amaçlı ise zevkli olur
Sancaktepe mi orası :d
Aynen öyle
Kesinlikle öyle çok haklısın 👍🥰
Sahilde geziyorsam evet
Deniz havasida aldık 😂
Güzel bende severim maviş💙
Yav istanbul’un o saatte neresi gezilir?
Hem de 10 numara
kesinlikle çok keyifli
Gece gece insan kafa dinler bea.. 😂
Trafik varsa sıkıntı
Yanında arkadaş olmalı bence..
Sokakları izlemek güzel oluyor 😻.
Bazen bazen
Bazen hoş oluyor gerçekten
Evettttt 🥳
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?