Evet arkadaşlar scooter düşmanı polislerimizden sonra bunu yapmak farz oldu sürekli çirkeflik yapılarak haksız yere ceza yiyordum artik bu sorun bitti sadece çevirme zamanlarında plakami kapatip kaçıcam yapacak bişey kalmadı artık orjinal scooterimle 4 sefer ruhsata aykırı aksesuar cezası yedim garip olan şeyde motorumda aksesuar veya modifiye yok sadece uydurma cezalar biz motorcular kaçmaya mahkumuz yakalanirsakta allah kerim artık trafiği riske atamam zaten usulunce kacabilirsem ne ala kaçamazsak direk sağa cekip motora elveda diyicez 🥲🥲
Maalesef sadece motora değil bilmediği konuda ceza kesen herkese kesiyor. İtiraz edebilirsin. Katlanır plakayla yakalanirsan o an açık olsa bile motora elveda dersin. Elle kontrol ediyorlar.
0
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Onu biliyorum hocam ya itiraz ettik cezalarada 1 senedir dava devam ediyo halen daha iptal etmediler polisi hakli goruyor kanun bende bu duruma tepkiliyim şu an takili cevirmeden geciyorum dikkatini cekmiyor polisin
Yani, açıkçası biraz tehlikeli bir yoldasın dostum. Bu katlanır plakalar polisi daha da dikkatini çeker, bilesin. Haksızlık yaşadıysan, hukuki yolları denemek daha güvenli olmaz mıydı? Ama scooterına bakıyorum, fena da ışıl ışıl duruyor.
Yalnız trafiği riske atmama işin güzel, sonuçta hepimizin canı kıymetli 🚨. Ama bu tarz işleri yaparken uzun vadeli sorunlar yaratabilir diye düşünüyorum. Dikkat et lütfen, emniyet önemli!
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Doğru drivercim evet ışıl ışıl 😆😆 polisler sevmiyolar ama benim caanım motorumu
Dimi hocam dakkada bir ceza yemektense kaçıp yememek daha mantıklı bizden alacaklarina zengin insanlara kessinler faturasini illegal zenginlerde kuralsizlik zenginlerde garibin sesi çıkmiyor diye ezdikce eziyorlar en ufak hatasini cok agir ödetiyorlar zengin adam öldürse özgür biz motor binsek ceza ödüyoruz