Eğer bunu yapanı bulursam, Allah onu sinirlerimden korusun...

Eğer bunu yapanı bulursam, Allah onu sinirlerimden korusun...

zamanında patronuna verip verip patronuna araba aldıran kaşar bir sekreter vardı. patronun karısı komşumdu ve kıskançlık krizlerine giriyordu. Ablama bir güzellik yapıp sekreterin sıfır arabasını düz tornavidayla baştan başa belki on ayrı derin ve güçlü çizik attım gece. tabi 18 yaş altıydım. patronun oğlu annesine arabanın komple boyanmak zorunda kaldığını müjdelemişti. ahhh be ne günlerdi o günler. hemen gaza geliyordum😂
Ellerine sağlık 😅
sağollll
biliyor musun? sonra o patronun kızı bana aşık oldu😂😂😂
6 yıl sonraydı. çocukluktan senin hayranınım diyip yapıştı bana😂
Eyvah 😂😂
valla kaynanama dedim ya bu kızı bana vereceksin ya da beni azmettirdiğin olayı açığa vururum. şaka tabi öyle şey demedim. evlendim kızla😂
velhasılı araba çizmenin ekmeğini yedim ben
😂😂 mutluluk diliyorum size
ohoooooo. çoktan ayrıldım
Yaa niye öğrendi mi
yok yok eşim zaten annesini destekliyordu. anlaşamayıp ayrıldık. başka başka mevzular
Anladım
Sinir krizi geçirirdim, yapanı bulursam eğer çocuksa olabilir önemli değil deyip geçerdim, eğer yetişkinse oldukça kızardım. Yabancı uyruklu ise, kulakları sağır edercesine avazım çıktığı kadar bağırırdım, öldüresiye döverdim. Onu tuttuğum gibi zorla oto boyacıya götürürdüm. Arabamı ustanın yanında bir güzel boyatırdım.
(Suriyeliler ta 5. kattan babamın arabasına asit dökmüşler, arabanın boyası akmış, yapanı bulamadık sonradan kısa süre sonra taşınmışlar. Yapanı bulsaydım var ya, ona 1 hafta boyunca babamın arabasını boyama cezası verecektim!)
Başıma geldi bir şey denedim
Yanlışlıkla çizmiş
Kendide gelip söyledi o yüzden hiç bir şey demedim.
Ki olabilir insanlık hali yani ne olucak
Çevremdeki herkes bilir
Eğer bana yalan söylemezsen hiç sorun yok
Ama eğer yalan söylersen ve doğruyu bulmam için beni uğraştırırsan vay haline
O yüzden yaptıkları bir hatayı hemen bana söylerler 😂😂
Bazen insanlar öyle yerlere park ediyorlar ki, benim evin önüne mesela park ediyor motoru çıkaramıyorum, numara olmasa tamponu sökerim sanırım 😄
Geçende belediye otobüsü yanlış yere park eden kadın yüzünden dönüş alamadı trafik felç yolcular mağdur, kadın geldi ileri aldı içeride telefonla konuşup gülmeye devam ediyor... Yani bazı arabalar çizilmeli değil hurda olmalı bence
ya bunu kıskançlıktan ya da öfkeden yaparlarsa
Yapılan kötülük sahibini bulsun, ki bulur elbet
Cevap
37Cevap
Kavga kıyamet kopardı gadası
Hayatına çizerim gadasi kavga yok 😂
Yanlışlıkla olduğunu güzel bir dil ile ifade eder, mahçupluğunu görürsem, aramızda anlaşır, faturayı yollarım o ödemesini yapar olay orada belki hani tutanağa, polislik bir duruma taşınmadan bile biter.
Yok gelip ters konuşursa, "sende buraya koymasaydın" gibi bir yaklaşım ile gelirse.
Arabama karşılık, Bende yüzünü çizerim. (Yaparım.)
Geçmiş olsun çoçuksa bir şey yapmam canı sağ olsun ama yetişkin biri ise vay ki ne vay
Teşekkür ederim yok yaa çocuk değil eminim
Kim olduğundan emin değilim. Umarım kardeşimden önce kim olduğunu bulurum
o zaman Tanrı onu benden korusun.🤣
O arabayı onun bir yerine kibarca montalarım en fazla ama kibarca
Off ne güzel 😂
Çok sinir olurum belki de kavga çıkarırım. Bilerek yaptıysa eğer. Ama kaza ile olduysa yapacak bir şey yok canı sağolsun herkesin. Kaza ile insan ölüyor ne yapalım.
Bazı konularda o kadar saldım ki, çizikleri geçiririm ve hayatıma devam edərim. Ona sinirlenecek hevesim kalmadı artık.
Boydan boya çizmişler geldi başıma, yapanı da biliyorum ama kamera kaydı olmadığı için bir şey yapamadım olan arabaya oldu
Ben çizeni değilde tepinirken çarpana denk geldim tabi bende kendisinin üstünde biraz yün çiğner gibi ayaklarımla çiğnemiştim
Mala zarar vermek suç delili ile birlikte veririm mahkemeye ya tazminat talep ederim. ya da kaç aysa cezası yatmasını sağlarım. Herhangibir fiziksel şiddet haklıyken haksız duruma düşmeye sebep olabilir. Aklını kullanacaksın.
Görmeyim görürsem alnına kot diye çizerim hiç bir estetikle de kapatamaz
Kaç bıçak darbesine dayanabilir diye düşünür test ederim
Egerki elime düşerse bundan sonra iyi düşman kazanmış olur
Ben yapar kaçarım nerden bilcen benim yaptığımı. d şaka bu ara'da öyle bişey olsa gerisini düşünemiyorum.
Ben de düşünmüyorum sonumuz nasıl olacak beli değil 😅😅
Sen hapise gidersin ben sana beyaz dön getiririm djfhfjfjfjvvc
Yaaa sağol
Dişlerini eline veririm napicam başka. Gerci buna cesaret edebileceklerini sanmiyorum.
Kafam rahat, arabam yok.
Olurda cizerse bende onu çizerim.🤣
heralde sahıt olsaydım kesın bende bıryerlerını cızerdım ya da kırardım
Agzini burnunu kirar , sikayet eder ya hapis ya da tazminat koparmadan birakmam
Eğer çocuksa güzelce konuşurum, nedenini sorarım yaptıklarının sonucunu görmesini sağlarım, yetişkinse akılsız olduğu için hiçbir tepki vermem.
Hepiniz büyük konuşmuşsunuz Demek ki şimdi hepinizin arabasını çizecekler zamanla
Ben de onu cizerim daha kötü şekilde
ya (yanlışlıkla ) arabaya çarparsak😅
Arabayı s2e s2e yaptırırım yaptirmazsa da elimden alamazlar değer verdiğim canlı veya cansız hiçbir varlığa zarar verilmesinden hoşlanmıyorum ben kendi malima zarar verebilirim o ayrı zmzmzk
Ne diyorsun yaa 😅
Anlamışsındır dkdmzk
Yoo hiç anlamadım 🤣🤣
O beni alakadar etmiyor anlamadıysan bir şey yapamam skzkzkz
Tamam tamam 😅😅
Bende onu çiziyorum.
Ne güzel yaa 😂
Sokaktaki araçlar çizilmesin diye kaldırımdan yola inmeye cesaret edemiyor
Sinir krizi geçirirdim
Ne tür işkenceler yapmak istersin mesela
Yani moralim bozulurdu.
İçimden bi küfür ederim herhâlde
Hayatını çizerim
O an yakalarsam elini kolunu kırarım.
Bende onun kestanesini izerim ne olacak
Hele bide görürsem göremiyorum o ayrı ama neyse
Içimde ki vahşi ihtiyarı dışarı çıkarırım
o çocuk aylarca orada dolaşamazdı
Sakin moda geçerim 😅
Mümkün değil 😅
Kolay kolay sakin olmam
Sinirle falan değil. Baya sorun yaşar.
Araba Sahibi olur
Arabam yok 😊
Döverim
canını yakarım
Arabam yok 😂 olunca düşünürüz
Kim olduğu önemli
Savaş çıkar savaş
Azına s... M
Çizen kişiyi görürsem mahkemeye veririm
Beddua ederim
Canı sağ olsun.
Yazık gunahya
Şikayet ederim
Çizdiği gün mezarının krokisini de çizsin.
Ağzına sçardom
Onun a... koyardım, anladın sen 😀
İyi şeyler olmaz
Kızarım
Sevmeyeceğim.
Ebesini...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?