AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
134Cevap
Benim arabam yok scooter motor biniyorum ama senin gibi dolmuş durağında otobüs beklemiyorum en azından…
ne alakası var he sen arabayla aşk yaşamak istiyorsan o başka
Doblo arabası olan bir adam tarafından sevieye sizce layikmiyim diye bir soru daha sor isyersen. Senin arabanın markasi ne ki... dobloyu hor goruyosun.
Arabaya göre aşık olmak nedir allah aşkına zaten
Ford transiti olsa napcaktın o zaman? En azından doblosu var
doblonun zevki bir başkadır :) bir süre sonra anlarsın umarım ön yargılı olma
Altımda en kral araba var ama arabam her kıza kapıyı açmıyor kabul etmiyor maalesef :)
İlk defa duyuyorum, benim anlamadığım evi olan parası olan bunlar çok önemli hale geldi.
Keşke herkes senin gibi dürüst olsa söylemde ve eylemde çelişen çok kişi var
Camlara filim çektir arka koltukları ileri it tamam arabada bile rahat rahat takılırsınız 😄😄😄
Böylelerinin olduğunu tahmin ediyordum ama bu kadarını göreceğimi tahmin etmezdim.
Doblosu varsa kesın esnaf ya da tıcaret yapıyordur helal kazansın yeterli binin gezin işte
En kısa zamanda bir mercedes'in egzoz borusuyla evlenebilirsin.
Adama üzüldüm valla. Bir an önce terket evlenme adamla daha büyük yıkım yasamasin
Araba ile asik oluyorsan gercekte asik degilsin demekkir kendini kandirmisin amasyada
İnsan olması yetmiyor mu? Onu mu seviyorsun, yoksa bineceği arabayı mı
Satar baska bisey alir oda bu mantikla araba değişince senimi degistirsinn
Doblo aracın markası değildir. Modelidir… markası fiattır… siz arabaya göre aşık oluyorsanız size önerim… koenigsegg markalı otomobili olan birine aşık olabilirsiniz…
Sende bi mersedesle gezdirilecek biri değilsin şimdi
Beni gördünüz mü
Evet
Işte bu tür kızlar seviliyor bizim gibi arabası bile olmasına gerek yok diyenler sevilmiyor
Niye böyle düşünüyorsun asıl senin gibi dusunen kızlar daha değerli
Mesela bende efendi erkek diyen kızlar inandırıcı gelmiyor çünkü boyr diyip nasıl tiplerle olduklarini biliyoruz. İstisnalar var ama tabii
Yo valla hiç de değerli değiliz. Kaç erkekten de duydum herkes aynı şeyi söylüyor. Erkeğe biraz yatırım yaptırt diyorlar hediye aldır pahalı şeyler iste arabaya önem ver
Hesabı ödet. Böyleleri kazanıyor çünkü. Bana kalsa bisikleti bile olmasa olur ama işte enayi yerine konulmakla kalıyorum
Bize para harcatan kızi severiz mi diyorlar. Sana bu tavsiyeyi verenler yanlış anlama pek iyi niyetli davranmamis burada sana. Erkekler bu tür kızlara para harcadıktan sonra bırakması zor olabilir ama çok sevdiği içjn değil enayi gibi hissetmemek için o kadar para harcadım bai bunu yemim diye bırakmiyorlar. Haa seven var mi tabiki vardır boyle kızları ama hepsi böyle diyemeyiz her 2 grup içinde bence 😁
Şimdi diyelimki senin dedigin doğru napicaksin sende mi öyle olucaksin
Senin gibi düşünen bir kızı hayatıma aldım 5 yıl ilişki yaşadık. Terkedeli çok olmadı yeni hayatına geçince 5 yıldır tanıdığım kişi öldü yerine hırslı, kibirli ve en iyisi olsun düşkünü bir kız geldi :)
Muhtrdis üzüldüm gerçekten ama belki sen yanlış anlamışsındır böyle dusunmene sebep olan nedir
Benimle evlenme hayali kuran kız 25 yaşında üniversiteyi kazandı bu süreçte tek destekçisi bendim. Üniyi kazandıktan sonra terketti ve zamanka bana ulaşılamaz olmak hoşuma gidiyor, herkes yazıyor götüm kalktı dedi. Lüks araba istiyorum dedi ve bir konu konuşmuştuk fakir olman benim suçum mu dedi. O kadar çok şey söylediki anladığım tek şey ilgiye boğuldu ve arkasına bir kere bakmadı. Onunla o kadar çok anım vardı ki emeğim vardı ki hiçbirini düşünmeden sildi attı ve ben sana aşık değilmişim dedi. Çocukluğuma denk geldin üzgünüm dedi öylee.
Sasirdim doğrusu 5 yıl sürdürüpte bir ands böyle yapmasına yasisa az degil o an 25 yani. ama Bunları soyleyen düşünen kızla olmazmış zaten sana gerçek yüzünü saklamış eline güç gecincede birakmış. boş ver gerçekten seni haketmemiş. O 30 geldin mi kendini kakalicak birini bulamazsa paralı saf birini veya paralı gvt biri bulma avina cikicak ama bulamaz kolay kolay bulursada dengini bulur kendini satar 😂😂. O yüzden değmez üzülmeye
Ne okuyorki bu kadar dötü kalkmış bunun
Konuyla alaka değil ama profil fotoğrafın beğendim :)
Odtüye gitti yapmadığı bi bok kalmadı 2-3 ayda.
Teşekkür ederim mskcs
Ben istesem de böyle bir kız olamıyorum. canım olduğumuz için ben önce hediye alırım elimle yemek tatlı yaparım. O bana gelmesin masraf yapmasın diye ben giderim onun yanına. Sonunda ne olur bana hiçbir emek harcamadığı için çok çabuk kapı önüne koyar. Yaşandı bu senaryolar biliyoruz. Keşke diğer kızlar gibi olabilsem
Yanlış insanlara doğru sevgiyi veriyoruz. E neden bu hayatta birbirimizle karşılaşamıyoruz ben onu çözemedim.
@Muhtrdis o kızın mayası bozukmuş ve içini dökeceği anı beklemiş. Zaten çoğu kız üniversiteye gidince benzer şeyleri yapıyor biliyorum. Kyk koridorunda az telefon konuşması dinlemedik
Ama aklı başka şeye çalışacağına derslere odaklansaydı 25 yaşında üni okumazdı
Bilmiyorum ki işlek bir caddede kaldırım arasında açan çiçekler gibi ezilip gidiyoruz bu hayatta
Ben de ezildim dostum sevgim değerim hor görüldü. Ona verdiğim değeri bilsen kafayı yersin nasıl yapar bunu diye
Kanka boş ver be böyle insanlar Allah'ından bulsun. Ben kin tutamıyorum kimseye o yüzden herkes iyi insan olsun diyorum napayım. Ben de kendi gücümle elimden geleni yaptım ama işte
Ben tutmak zorunda kaldım çok ağır sözler ithamlar ve ihanetler oldu. Patlamak üzereyim sıkıntıdan hala atlatamadım.
Muhakkak değerimizi bilicek insanlarla karşılaşıcaz arkadaşlar düşünüpte prim vermeyelim bunlara 🙂 ama önemli olan yasadiklarimizdan anlamlar çıkarmak sevmeyide bunu karsimizdakine belli etmeyide onun hakettigi kadariyla vermek gerekir bende bunu tecrube ettim kendi hayatimdan
Allah'ından bulsun ya sen temiz kal böyle hak eden biri inşallah çıkacak
@merakli_kofteci2 aman artık kimse sevmesin kimse gelmesin, bu kadar kırılıp dökülmek yetti bana. Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
Sjsjjsjsjsj
Kendini bilmezler için niye vazgecesin bundan pozitif dusunmek icin zamana ihtiyacin var bence :)
Yok valla daha da zaman maman yok. Ya sapığı denk gelir ya iti uğursuzu. Seküleri aldattı dindar olsun dedik ilahiyat mezunu bulduk ikinci gün sanal zina konusu açtı. Ben anlamıyorum ki efendi erkek yok mu.
Seküleri napicaksin ya dine yakin olsun boş ver ama sana denk gelen iyi değilmiş demekki
Yok ya benim için adam olsun fark etmez dindar dinsiz. Ahlakı vicdanı olsun da nitekim iki tarafın da kötüsü denk geldi
Efendi erkek var varda değeri bilinmez genelde. Soyledin diye diyorum : Bana mesea efendi derler insanlar genellikle düzgün iyi konusuyor diye falan ama artik birisi böyle diyince gerçekten üzülüyorum yani nasil konustumki boyle dusunuyor çünkü basta dedim ta degeri bilinmez diye işte benim meselemde bu ama bende kendimi degistirmeye karar verdim insanlada hakettigi muameleyi veriyorum tevazu gostermemeye çalışıyorum artık bazen kasten kötü davraniyorum. Çünkü bu tür insanlar bunu hakediyor
Çocuk 2. gunde zinadan bahsetti diyon ama dindar dinsiz fark etmez diyosun tezat değil mi. Yani bence iyi temiz insanı dinden uzak olarak bulman zor bence
Hayır tâbiki tezat değil. Bu iki günde zinadan bahseden çocuk ilahiyat mezunu. Demekki imanın kimde olduğu bilinmez. Dindar olmayan ama vicdanlı merhamet olan çok insan tanıdım. Önemli olan ne olursa olsun vicdanı ve ahlakı olması.
Ve bu efendi adam sevilmez lafı da kişiye göre değişiyor. Ahlaksız kızların ahlaksız erkekleri tercih etmesi sebebiyle böyle görünüyor ama. Düzgün giyenen crop abartı makyaj takma tırnaktan uzak sade doğal kızları da erkekler tercih etmiyor ona bakarsanız.
Ben ettim de noldu yav. En son gelmiş crop giycem şort giycem edecem felan dedi karışmıyodum ki zaten yerine göre giyin dersim hep. Sevdiğim kişi senin bahsettiğin kategoriden deccale dönüştü.
Tamam öyle zaten imanın kimde olduğu belli olmaz tabii ama benim demek istediğim şu: sen mesela zinadan bahsettin dinden uzak bi adam veya dinsiz bi adamın zina yapma ihtimali daha yüksek ayrica seninle olmakta isteyebilir eğer sen istemezsen o zaman , ya merhametli erkek beni bırakmaz diyip zina mı yapıcaksın. Müslüman misin bilmiyorum ama Müslüman kadinla gayrimuslim erkek evlenmesi haram diye biliyorum dinde
ahlaksiz kizlar ahlaksiz erkekler dediğiinde hakli olabilirsin. Düzgün giyinen kizlari secmezler çünkü istediklerine ulasmakta zorlanirlar
Duzgun giyinen dedigin gibi kriterlere uyan kiz vardi ama tam tersi bir kiz çıktı bende anladim o zaman anyayi konyayi şimdi bende rahat mezhebi geniş olan birini düşünüyorum bir tere kadar 😅
Ama ama @muhtrdis senin kız da bir sorun var ya. Hamurunda problem var onun. Ama doğru insanı nasıl ayırt edeceğiz çok zor. Ben daha fazla bu şüphelerle saç beyazlatamam. En temizi yalnızlık
Kanka emin ol ki dindar adamın zina ihtimali yüzde 80 daha fazla oluyor. Sen bilmezsin ama git de o dindar erkeklerin konuştuğu kızlara sor bakalım ne diyecekler. Ayrıca benim için din min fark etmez namuslu adam lazım. Içinde pislik olduktan sonra bana ne kaç rekat namaz kıldığından
Aman istediğiniz gibi yaşayın ya ne diyim. Ben pes ettim o kesin
Dindar adam bunu yapiyorsa dindar demek için yetersiz kalmaz mı zaten ya neyse nede. Namuslu erkek ne demek senin için merak ettigim için sordum
Net adamdır seviyorsa seviyor sevmiyorsa sevmiyorum kardeşim diyebilen. Cepte tutup sadece cinsel bir ihtiyacı olduğu zaman gelen suistimal eden yalan söyleyen çapkın karaktersiz erkeğin tam zıttı
Djcjsjcjdjd dostum bana mesaj atabilir misin sana bir şey anlatmak istiyorum
Köfteci mi
Bana mı dedin muhtrdis
İstek gonderdim
Erkek muhabbeti he 🥲 ben dışarda kaldım
Haklısın cevap sahibi qma bence karsina alicagin insanin geçmişinide bakmak lazim ozellikle temiz olup olmadigini anlamak icin
Vallahi billahi eline kız eli değmemiş bakir bir erkekti hahah daha ben napayım
Ajjsjjnss snde istek gonderebilirsin bana
Disarsa kalma 😅
Kim bakirdi ilahiyatçı mı
Hahah keşke grup konuşması olsa WhatsApptaki gibi
Ilahiyatçı evet
Evet ya iyi olurduda ama muhtrdis gormedi sanırım benim ona xperim yetmedigi icin yazamıyorum
Sen istek gondersene bana ya adini kullanici adini bile bilmiyorum jsjsjsj
Ne yani ondan dolayı bakir temiz erkeklerden sogumadın umarım
İkinizde ekleyin ksjcks
Hshdhd tamam
Valla tüm erkeklerden soğudum
Grup kuruluyor mu nasil yapsak sjjsjsji
Haha galiba sonsuza kadar bu cevabın altında konuşacağız
Sen istek gonderdin dimi bana su an takipleştigim biri var ama sen misin o
Ben ozelden yazamiyomki xper fakirligi sağolsun sjsjsjjs
Hahan evet o benimmm ben yazarım
Sen insanları sahip oldukları arabaya mal mülk maddiyata göremi değerlendiriyorsun?
Yani arabasına göreni aşık olacaksın bu akılla sen kimseye aşık olma bence
enişte arabası işte doğuştan evlilik adamı arabası hghggh
Sen bu düşünceden çıkmadan adama hoşlandığını moşlandığını söyleme adamı da üzme, bu soruyu sorduğum zaman ne aptalmışım dönemine kadar kimseye de açılma bence
Âşık olmak için mala mülke bakmak yanlıştır âşık olmak için kişiliğe bakılır
Ya arabası olmasaydı adamın ayağını yerden kesiyor sizde pamuk prenses değilsiniz
Adama sebep olma git hangi markalı birine aşık olmak istiyorsan onu al kapitalist ruhlu insan ya
Ya sen onun sana verdiği değere sevgiye odaklan araba markasına takılma beş para etmez bir karaktere sahip olmayıp mercedesi volkswageni olsa ne olur?
adama aşık olmamışsın arabaya fikrine aşık olmuşsun
Araba markasina göre adam mı sevilir hahahah ferrarisi olana tapmamız mi gerekir 🤣🤣🤣iyice saçmaladiniz ya
bırak dobloyu hiç arabası olmasaydı ona araba alıp üstüne özel şöförlüğünü bile yapacak kadar sevmiştim de bazen olmuyo işte :')
Olunur niye olmasın benim sevdiğim adamın eski tip şahin arabası var hiçte gocunmuyorum heryerede gidiyoruz beraber müzik sonses açıp çokta eğleniyoruz aslada utanmıyorum seven insanın gözü birşeyi görmez
Sen adamı sevmemişsin. Adamın maddi durumunu sevmişsin. beklediğin gibi çıkmamış. aşık olduğun adamın hacı murat arabası bile olsa seversin.
hacı murat derken sembolik eski araç anlamında dedim yanlış anlaşılmasın.
Sen bende o adamla iletişimi kes. Adama yazık olmasın
Knk aldatsın şerefsiz olsun ama zengin olsun o okey mi? arabası yüzünden soğumak nedir ya
Büyük tuvalet yapan kıza aşık olmakta ne bileyim yani
Çok iyi bir cvb sesli güldüm
@laydbirdmira ne mutlu bana
Hiç aşık olmamışsın ki.🙄
Fiorino verelim ablama 😂
😅😅 bizim doblo ile şimdi piyasa yapmaya çıkacağım 😃
Keyifli piyasalar kardeşime 🔥😎😂
Teşekkür ederim abi buyur beraber olsun 😎😃
Bir gün o da olur elbet kardeşim 😂
İnşallah abi 😅🫡
😅😅
Adama değil de arabaya aşık olma ihtiyacı duyuyorsan olunmaz
Arabası var dua et bence satıp başka bişeyde alabilir
Olunur hatta olan kadin gozumde daha buyur. Dustugumde yanimda olacagini bilirim.
Doblo da hasar kaydı yoksa olabilir ama arkadan kazaliysa hiç olmaz
Ne alaka seni gibiler para için sever işte boş ver adamı oyalama yazık
Evi arabası kullandığı markalardan önce insanlığına baksanız bunu anlarsınız aslında
Bu kadar aptal olmayı nasıl başarıyorsunuz ya 😂😂hepiniz mi aynısınız aq
Yok canm o insan evladı deyil 😂😂😂 kızım gidin saçmalamayın
Doblo diyip geçme bu zamanda Şahin bile para ediyor fkxjkdls
Senin neyin var peki kendi arabanın markası ney?
At arabası yokmuş en azından 😊
Seninkisinin marksı ne ki
Doblom vardı bir zamanlar. Çapkınlık için inanılmaz uygun bir araba. Arka koltuk tamda bu iş için tasarlanmış :)
😂😂😂😂
Senin neyin var onun Doblosu var
Enişte olmaya çok uygun işte ne güzel
Beğenmediğin doblo 1milyon şimdi 😀
Dünya malına önem vermemek gerek 🙂
Aşkla arabanın ne alakası var ya
Bende anlamadım😅
Arabaya göre mi aşk yaşanıyor artık
Araba ile ne alaka tam olarak
Olunur önemli olan kişiliği karakteri
Buna ne kadar inanıyorsun sen 😂. Böyle şeylere bakanlar çok nadir
Diblo ne alaka onami asik oldun