Aşık olduğum adamın arabası var. İlk başta hoşuma gidiyordu ama arabanın markasının doblo olduğunu öğrenince biraz yıkıldım. Doblosu olan adama aşık olunur mu sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılAşık olduğun kişiyle ilişkinizi arabası üzerinden değerlendirmek pek adil değil. İnsanların ne arabası olduğu değil, nasıl bir insan olduğu önemlidir. Doblo bir araç, sevdiğin insanın karakterini, sevgisini veya sana olan ilgisini değiştirmez. Eğer seni mutlu ediyorsa, seni değerli hissettiriyorsa, gerisi gerçekten çok da önemli değil. Aşk lüks arabalarda değil, karşılıklı anlayışta ve sevgide gizli. 😉
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
bakın siz kadınların yaptığı en büyük hata nedir biliyormusunuz direk erkeğin parasına ve yakışlılığına bakıyorsunuz ama erkeğin merhametine bakmıyorsunuz para bugıun varsa yarın biter yakışıklık geçiçidir ama merhamet asla bitmez önemli olan kalp güzelliğidir içinde Allah korkusu olmasıdır birde merhamet olacak
00 Yorumla
1 yılHiç arabası olmayan adama da aşık olunur, ya da çok eski bir arabası olana da.
Şişman kadına da aşık olunur, ya da çok zayıf kadına da. Çirkin kadına da aşık olunur ya da çok güzel kadına da.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
92
Cevap
132Cevap
- Arabalar konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılOlmaz en az şahini olmalı gadası
10 Yorumla - Arabalar konusunda 10,6b cevap paylaştı.
u 1 yılarabayla aşkın bir ilgisi yoktur.
00 Yorumla
1 yılNiye olunmasın. Sen arabaya mı adama mi aşık olacaksın karar ver. 🤣 Ama bazı erkeklerin de içi çok boş gerçekten. Ne bileyim benim flörtüm vardı, yaşça küçüktü. Böyle dizime yatırmak ve anaç duygularımı tatmin etmek hoşuma gidiyordu. Ben ona yemekler yapmak istiyordum vs. Meğerse annelik yapmak istiyormuşum. Onun bazı boş vaatlerini ve bana şefkatle cinsellikle ilgili dokunuşlarini falan çıkarsak geriye pek bir şey kalmıyordu. Doğulu olması bakımlı olması çekici geliyordu bir de. Kürtçe konuşuyor olması ve ses tonu ve düzgün dişleri. Baya da şey varmış. 🤣 Neyse bunları çıkart mesela geriye bir şey kalmıyor. O yüzden arabası olmasa takılır mıydım onunla bilmiyorum. Yani erkeklerin içi biraz boş olduğu için sen de haklısın. 🤣
18 Yorumla- 1 yıl
Erkeğide çıkart mesela bişey kalmıyor.
- 1 yıl
@battalgazi007 erkeği çıkart mesela, direksiyona sen geçersin 🤣
- 1 yıl
Arabayada mı göz koydun 😂
- 1 yıl
Uydurma
- 1 yıl
@Leylişleyliş aynen uydurmasin 😄
- 1 yıl
@sigibator Söyle
- 1 yıl
@Leylişleyliş ne söyliyim
Arabalar konusunda 317 cevap paylaştı. Ilk arabam yeni kasa doğan dı. Borç harç almıştım. Sonra kredi çekip jetta, ardından bmw, mercedes, audi... diye devam etti. Şu an jeep im var. Arabalara hiç mana yüklemedim, bir yerden bir yere götüren makinedir benim için. Bu adamin kalbi güzelse, ileride birlikte çalışır daha iyilerini alırsınız. Şu an gücü buna yetiyor diye onu suçlayamazsın.
50 Yorumla- Arabalar konusunda 319 cevap paylaştı.
1 yılPara o kadar önemli demek, bunu sorduğunuza göre.
Karakterin önemi yok.
Biz ne olduk , nereye gidiyor bu insanlık.
Nerede yanlış yaptık acaba.
Her gidi zamanda kayıp olmuş insanoğlu.
Kim kime ne zaman dur diyecek.
Hayırlı geceler ve sohbetler.32 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim.
Bundan yıllar önce anneme bir serzenişte bulunmuştum.
Beni neden 10 sene önce dünyaya getirmediniz diye.(O zaman anlamsız bulmuştu bu isyanımı)
Bundan kısa süre önce aklına düşmüş galiba beni çağırdı , gel konuşalım diye.
Gittim. Ne desek beğenirsiniz.
Ne demek istediğini yeni anladım.
Düşman iki insan bile mertçe tartışırdı.
Aynı masada bile oturup sohbet ederdi demişti.
O zamandan bu zamana değişen birşeyler olsaydı keşke.
Bir kişi tek başına ne yapabilir ki.
Ancak oturup bir köşeye sessiz sedasız seyre dalıp , kendi kendine söyledik anlamadılar demek zorunda kalır.
1 yılsana doblonun marka olduğunu söyleyen gerrizekalı kimse onu bana gönder
bikere doblo bir marka değil bir markanın modelidir yani tip dir
fiat marka doblo var
ford marka doblo var
wolswagen marka doblo var ve bi çok markanın doblo tip arabası var
doblo tip genelde aile arabası kategorisinde olduğu için tercih edilir
sen önce bunu araştır sonra sana doblo arabası olan adamdan olur mu olmazmı ya da senden bir cacık olur mu olmazmı detaylı söyleyeceğim22 Yorumla- 1 yıl
Ulan adam beee
İşte aradığım yorum! - 1 yıl
teşekkür ederim monika sevgiyle kalın 🌹
Neden olmasın.
Araba bir ihtiyaç kesinlikle, olması büyük artı. Araba size sorun çıkarmadan yol gidebiliyor ve size rahat bir yolculuk sunuyor ise ne markasına ne de görünüşüne çok aldanmayın derim.
Doblo biraz dayı arabası lakabını alsa da bence geniş alanı büyük bir rahatlık sağlıyor. Ayrıca arabayı da isterseniz modifiyelerle biraz süsleyebilirsiniz.10 Yorumla
1 yılAdamın arabası olmasaydı da
senin bir kalbin olsaydı❗83 Yorumla- 1 yıl
Anlamlı yazmışın usta manası çok derin yüreyine sağlık 👏🏽👏🏽
- 1 yıl
Mesaj yerine ulaştı 👌🏽🤭
- 1 yıl
🤓
Gizli Üye(18-24)1 yılBu statü farkı nedir anlamıyorum. İnsanın karakterine göre değil giydiği kıyafete, bindiği arabaya, barındığı eve göre insanları statülendiren insanlar mutlu olamamaya mahkumdur!
70 Yorumla
1 yılBu nasil bir sacma soru bir insana arabasina goremi asik olunuyor bir insan karakterli ahlakli vicdanli merhametli olsun guven versin yoksa en luks araba olsun altinda guven vermiyorsa kisiligi bozuksa ahlaki kotuyse maalesef altindaki arabayada aldiris etmiyorsun donup arkani nasip gidiyorsun
20 YorumlaBunlara cidden takılıyor musunuz düzgün efendi olsun daha ne
61 Yorumla- 1 yıl
Az kaldı bu kızlardan.
1 yılHiç kimseyi küçümsemek haddimize değil benim de erkek arkadaşımın arabası yok sevince her şey zamanla olur diye umut ediyorsun evet şu an baktığımız zaman hiç bişey parasız olmuyor ama ben inanıyorum gerçek aşk ne paraya baktırır ne de arabaya bunları da düşünelim kızçelerim..
11 Yorumla- 1 yıl
@Efsayenigun 👏👏
Kafa dengimsin aynı fikirdeyim bende
1 yılSoyle bir mantık düsun bu adam seninle evlenirse otomatikmen kardeşinin ya da akrabalarının eniştesi olacak biz bu araba için ne diyoruz enişte arabası, arada sizi pikniğe götürür daha ne istiyorsun.
10 YorumlaDoblosu olan adama aşık olunmaz ablacım.
(Adama bir yardımım dokunsun, yol yakınken geri dönsün)
21 YorumlaBende dobloya biniyom ne olmuş yani aile arabası işte 😂
27 Yorumla
m 1 yıl@Semih6934 o benim işte 😂
m 1 yıl@Semih6934 😌😎😎
- 1 yıl
Doblo her şeydir 😌
m 1 yıl@SAKİNkullanıcı aynen 😂
- 1 yıl
Ne saçma sorular bunlar yaa ona aşık olunur mu buna olunur mu arabaya göre mi aşık oluyorsunuz siz yani, sonra da paraya bakmiyoruz karakter diyorsunuz yaw he heee trol sorudur muhtemelen de
00 Yorumla
1 yıldobloya biniyorsa cidden salt erkektir. ama bence sen etkileşim için trol yapmışsın fakat hakkını yememek lazım. iyi trol. kolay kolay trol begenmem😂
00 Yorumla
1 yılMateryalist bir düşünce şekliyle AŞK olmaz. Bir erkek bir kadında gerçekten arzu uyandırdığından kadın o kişiden etkilenir ve Sağlayıcı bir erkek olmasını istemez.
00 Yorumla
1 yılAşık olunacak erkeği arabasının modeline göre seçen kadından bi halt olmaz.
30 Yorumla
1 yılArkasında tuğra varsa birde dayı tişörtü giyiyorsa hele tesbih ay yıldız yüzük takıyorsa kaç ordan.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNe isterdin çok zengin saraylarda yaşatsıın lüks bir hayat mı istiyorsun her şey para mı ya hadi bakalım aşkı sevgiyi parayla satın al alabiliyormusun soğudum diyor bide aldatsa ilgilenmese hadi neyse derim 🤦🏼♀️
10 Yorumla
1 yılBende de var doblo Premio paket eee doblonun nesi var? Çoğu arabayı trafikte paket ediyorum hemde çok kullanışlı ve geniş.
10 YorumlaBana da aşık olmuyorlar Audi TT'ye biniyorum diye. Neymiş efendim, o da fazla küçükmüş.
Boyu değil işlevi önemliydi hani?
12 Yorumla- 1 yıl
Audi'yi bile beğenmeyen var diyorsun yani? Neylerine yetmiyor sorması ayıp?
o kadar materyalist olma... aşık olduğun özellikler daha önemli değilmi
doblosu var diye bıraksın yarın daha iyisi olursa o zmn napıcan10 Yorumla
1 yılMercedes mi olmalıydı yoksa Ferrari mi? Allah erkekleri senden korusun amin
20 YorumlaDoblo arabası olan adamla evlendim. Şimdi arabamız yok 😆😆
28 Yorumla
1 yılYarabbim yaratıyorsun birde takip etsen neler yaratığını
21 Yorumla- 1 yıl
Cidden
1 yıldoblosu olan adamla olmaz hemen terket. bu da enişteye yardımımdır :)
20 YorumlaArabalar konusunda 615 cevap paylaştı. "Doblo arabası olana aşık olunur mu?" Diyen biriyle evlenilir mi, eğlenilir mi? 😉
20 Yorumla1.3 multijet değilse olmaz eski dizeller hep sorunlu 2006 altı model altı ise de olmaz çok terim sesi var
00 Yorumla
1 yılBenim şimdi, ford fiestam var. Bu durum, kızları nasıl etkiler? Seni nasıl etkilerdi sevgilin öyle olsaydı arabası. Olumlu mu, olumsuz mu?
00 Yorumla
1 yılNe güzel işte mangala gidin balığa fidin arkada rahatça uyursun eşyaları koyarsın vs daha ne yani dar küçük araba olsaydı iki büklüm olurdunuz
00 YorumlaRecaizade Mahmut Ekrem de daha az kriter var.
Seni değerli binip arabasına alıyorsa, işinde gücünde kullanıyorsa yeter.00 Yorumla- Arabalar konusunda 331 cevap paylaştı.
s 1 yılPatronumun doblosu var, mecburen doblo aldı işte de kullanmak için. Aylık kazancını bilseniz diliniz uçuklar...
02 Yorumla- 1 yıl
Ne iş yapıyor patronun
- 1 yıl
Tesisat, satış falan bir sürü iş var
1 yılAile adamı işte daha ne istiyorsun spor arabası olsunda kızlar arabasına numaramı atsın istiyorsun yaşandı bunlar.
02 Yorumla- 1 yıl
Oluyo mu öyle şeyler
- 1 yıl
@gelgştmegel eski sevgilimin kırmızı spor bi arabası vardı arkadaşlarının ısrarıyla güya yarışa katılmıştı o alanda yavşayan ve numara veren almayınca arabasına atan kızlar olmuştu…
1 yılAraba sadece dünya aracı olsa ne yazar olmasa ne yazar ar hiç takmam bile önemli olan yürekten sevmek gerisi boş lakırt
00 Yorumla
1 yıl”Senin neyin var?” diyeceğim, feministler linçleyecek! Umarım ayrılırsınız, adam senden kurtulmuş olur.
00 Yorumla
1 yılKendinizi pazarlamaktan vazgeçtiğiniz gün belki mutlu olursunuz... belki diyorum çünkü karşı tarafın beklentileri de önemli.
00 Yorumla
1 yılBu devirde alabilmesi bile bir şey değil mi? Nasıl bir zihniyet sizinki anlam veremiyorum. Yapabiliyorsan sen Porsche al.
15 Yorumla- 1 yıl
Konuş konuş duysunlar!
- 1 yıl
Ne alaka evlilik?
- 1 yıl
Evlenmedim.
- 1 yıl
Talip falan mı olmaya çalışıyorsun?
- 1 yıl
Neden olsun?
1 yılBir insanı mal varlığını geçtim. Mal varlığının markasına göre seçmek nasıl bir düşünce tarzı anlam veremiyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılAdam arabası olmayan kadına aşık olmuş bu hesaba göre
Adama yazık20 YorumlaAraba modeline göre aşıksan sen psikolojik olarak sorunlusun. Türemeyin lütfen.
10 Yorumla
1 yılİnsana aşık olmanın arabayla alakası nedir acaba senin araban ne marka
10 Yorumla
1 yılAblacım o zaman kendi arabanla gez , araban yoksa da durakta otobüs beklemeye devam et.
20 YorumlaAdamın arabasına laf edeceğine önce sende ne var?
Boş yapma.10 Yorumla
1 yılYav ne güzel hafta sonu mangala gidersiniz kaçırma onu
10 Yorumla
1 yılSenin neyin var canım bir sayar mısın çok merak ettim
20 Yorumla
1 yılBu soruyu sorduğuna göre olmak istemiyorsun. Ayrıl.
10 Yorumla
1 yılSana ne lazım abla? Ablama ne vereyim? Audi BMW Mercedes? Hey Allah'm
10 YorumlaHediye olarak tuğra alırsın işte o da arkasına yapıştırır
11 Yorumla- 1 yıl
😂😂😂😂
Gizli Üye(30-35)1 yılNeden sen mazot veya benzin veyahut uçak benziniyle mi seviyorsun?
Yani ne alakası var iki gözüm
Motormusun sen?20 YorumlaBu yüzden evlilik olmuyor işte. Yok araban var mı evin var mı maaşın iyimi. Yeter bıktık sizden.
10 Yorumla
1 yılO zaman sen aşık filan değilsin bu kadar yıkıldığına göre
10 Yorumlaabi pardon ama eğer arabaya göre seviyorsan s*ktir git abi
00 Yorumla
1 yılDublo ya takilmissan o iş olmaz kılık karakter önemli şahin olmuş ne yazar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBak işte neden olmasın benimde arabam doblo sen aşık olmak için insanların arabasına giyimine markasına mi bakıyorsun yoksa kalbinin kişiliğinin karakterinin kalitesine mi bakıyorsun
Sana bir şey söyleyim mi senden bişey olmaz bi onunla bi bununla takılır durursun00 YorumlaArabayla mi evleneceksin önemli olan karakteri hiç arabasida olmayabilirdi sen iyi bir kız degilsin
00 Yorumla
1 yılKarşılıklı aşk ve güven varsa araba belirleyici olmaz🍎💎
00 YorumlaKarakterine bak
Doblo yu ben de tercih ederim aile arabası ve ekonomik00 Yorumla
1 yılArabayla alakası yok içten gelmiyorsa aşık olunmaz... Parayla pulla aşka karar verilmez.
00 Yorumla- Devamını Gör (164)
Devamını Gör(209)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem