Arabalar Bana araba önerir misiniz? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 2. El otomatik. Cvt şanzuman olursa iyi olur.Japon grubuna bak diyen var. Renault clio, megana bak diyen var, egeaya bak diyen var.Japon grubu kafama yatıyor ancak hondanın dizeli yok, lpg de güvenli değil.Ford focus tip olarak hoşuma gidiyor.Çok pahalı bişey de istemiyorum.Siz ne önerirsiniz? Güncellemeler1 yıl Aile arabası Bana araba önerir misiniz? Cevapla Pahalı Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Ork0045 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl fransız girme toyota bak ama 2017 ve üzeri otomatik olursa yoksa sorunları varford 2015 sonrası sorunsuz deniyor google yapmak lazım 1 9 Yorumla Soran 1 yıl Fordun 2015 sonrası otomatik focus mu Yorumla Ork0045 1 yıl evet Yorumla Soran 1 yıl Tamam başkan eyvallah Yorumla Ork0045 1 yıl markaların 2. el ofislerinden al bayilerden yani Yorumla Soran 1 yıl Aaa onlarda 2. El satış var mı? Yorumla Ork0045 1 yıl var tabi sen markayı yaz 2. el yaz sitesinde çıkacak bayilerinde duruyor Yorumla Soran 1 yıl Eyvallah ama biraz pahalı olur? Yorumla Ork0045 1 yıl en azından sorunsuz Yorumla Soran 1 yıl Tamam başkan çok sağol Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Arabalar konusunda 2b cevap paylaştı. Bütçe nedir 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Maksimum 1 milyon Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
fransız girme toyota bak ama 2017 ve üzeri otomatik olursa yoksa sorunları var
ford 2015 sonrası sorunsuz deniyor google yapmak lazım
Fordun 2015 sonrası otomatik focus mu
evet
Tamam başkan eyvallah
markaların 2. el ofislerinden al bayilerden yani
Aaa onlarda 2. El satış var mı?
var tabi sen markayı yaz 2. el yaz sitesinde çıkacak bayilerinde duruyor
Eyvallah ama biraz pahalı olur?