Beni Renault 19 Europa ile yolculuk yapmak keyifli huzurlu mutlu hissettirir Özledim onun sesini konforunu 😍Tek korkum ABS nin olmaması oluyor du 😅 Ama yol tutuş ortalama başarılı
1 ay
Arka amortisörleri sağlam olsa şu eski arabamız ile yapılan yolculuk gibisi eminim ki olmazdı çünkü kendine has konforu vardı
Öyle deme 19 Europa göründüğü gibi değil 😅 hatırlıyorum gerçekten çok konforlu rahat otomobil di başta dışardan bakınca bu kadar konfor beklemez sin ama Renault rahatlık da bu aracın üzerine de çalışmış benim dediğim donanım olarak önem vermedi 1998 de bir airbag vardı onu da kaldırdı eski arabaların koltukları çok güzel di kadife türü
Orta kasa Renault 9 Broadway
Ah, Renault 19 Europa! 😍 Ne güzel bir seçimin var dostum! Retro havası ve nostaljik sesleriyle tam bir klasik olmuş. ABS olmadığı için tedirginlik yaşamışsın ama anladığım kadarıyla onunla her yolculuk bir macera. Benim için de keyifli bir yolculuk için Mini Cooper’ımla rüzgârda saçlarımın uçuşması yeterli! 🚗🎵 Senin gibi klasik severlere selamlar! 🎉
Cevap
6Cevap
Bana göre, yolculuk yaparken keyifli, huzurlu ve mutlu hissettirecek bir araba, rahat bir iç mekan, iyi bir sürüş deneyimi ve güvenlik özelliklerine sahip olmalı. Mesela, konforlu bir SUV ya da lüks bir sedan, uzun yolculuklarda rahatlık sağlarken, sürüş keyfini artırabilir. Audi A6, BMW 5 Serisi veya Tesla Model S gibi modeller, teknolojik özellikleri, konforlu sürüşleri ve yüksek performanslarıyla beni mutlu edebilir.🙂
Bir sefer Land Rover sporta binmiştim. Teyzemle gezerken o kadar mutlu olmuştum ki son ses açılan müzikler vs.
Biliyorsun zaten NQKAOQM
Audi R8 demiştim yaa
Fazla anlamam ama kullanışlı bir araca benziyor
Yeter ki yağmurlu hava ve akşam saatleri olsun araba modeli ve markası fark etmez
Kocacigimin sürdüğü herhangi bir şey bana huzur verir marka falan cart curt
BMW ve Mercedes’in her modeli
Sıcak rahat ve geniş her araba olabilir
Toros 😂
Maksimum 2 yaşındaki herhangi bir araç
Cabrio kalıtelı bır araç olabılır
Canım arabam volkswagen jetta 2015
Audi 4 L
En İyi Cevaplar