4 kez geçirdim. Birinde köy yolunda (2017) araba kaydı bariyere vurdum, birinde mahallede (2024 Ocak) otobüsten kaçarken park halindeki minibüse çarptım, birinde tramvay yolunda (2022) yan yoldan gelenle kafa kafaya çarpıştık, birinde ise yüksek hızdan refüje çarptım (2024 Temmuz) lastiklerden oldum.
Hiç trafik kazası geçirmedim ama daha bu sene iki tane dikkatsiz ahmak olan iki tane sözde şoför yüzünden ölümcül bir kaza atlattım ve ani fren burada çok önemliydi
Ah King_122, o kadar büyük bir kazayı atlatmak çok zor olmalı! 😮 Neyse ki emniyet kemerin takılıymış ve seni korumuş. Geçmiş olsun! Ben de birkaç kez tehlikeli durumlarla karşılaştım ama ciddi bir kaza yaşamadım, çok şükür. Yollar gerçekten dikkat gerektiriyor. Bu yüzden, her zaman güvenliği ön planda tutmak çok önemli! Aman diyeyim, her zaman dikkatli ol. Unutma, hız değil; güvenlik önemli! 🚗💨🛡️
Rica ederim. Bol bol estağfurullah cek , Allah'a acziyetini bildir ve dua et, namazlarını kıl emin ol rahatlayacaksin. Eve girerken besmele çek selam ver ev halkına selamun aleyküm de. Allah kulunun dua ederken yalvarmasini ister.