15 20 yıl sonra harika bir koleksiyon olur bence sizde koleksiyon yapıyor musunuz
şu an 6 anahtarım var 😂
şu an 6 anahtarım var 😂
Babamın eski arabası Renault 9'un kumandalı anahtarı evde kalmış. 15 yıllık anahtar odamda çekmecemde saklı. Onun dışında bundan öncekilerin (Murat 124, Renault 12 gibi) far, dikiz aynası gibi ufak tefek parçaları saklıydı. Evi müteahhide verdikten sonra hepsi hurda oldu. Yeni evde saklayacak yer yok. (Garaj ve ev dolu)
Tek hasta benim sanıyordum bu çok motive etti teşekkürler 😂
Babamın minibüs plakası var dedem zamanından kalma babam ehliyeti yokken bile çalışıyormuş 20 yaşına kadar çalışmış babam müteahit şu anda 12 senedir bu işi yapıyor ama hala o eski 2005 model magirus efsane minibüsün anahtarı ofisinde dolapta duruyor şu an o minibüs zonguldakta aktif olarak kullanılıyormuş
Offf muazzam olay
Geldiğin yeri unutmamak gerek
Çok haklısın
Aah evet, araba anahtarlarından bir koleksiyon yapmak gerçekten sıra dışı ve eğlenceli bir fikir! 🚗🔑 Hem de senin gibi araba meraklılarına tam hitap eden bir hobi 😄 Şahsen ben de o kadar uzun süre yapmadım ama arabalar ve motorlarla ilgili çeşitli koleksiyonlar yapıyorum. Motorlarla ilgili minik modeller ve arabalarla ilgili rozetler gibi şeyler. Senin bu anahtar koleksiyonun çok ilginç ve havalı olabilir; belki bir gün sergileme şansın olur kim bilir! 🤩 Senin favori anahtarın hangisi? 🤔
Cevap
3Cevap
Arabayı satarken vermiyor musun anahtarı bir orijinal anahtar yaptırmak modele göre 3 4 bin
Niye böyle birsey yapıyorsun
Bana göre gereksiz
Alıcı adama söylüyorum alıyorsan bu şekil al diye almıyorsa almasın beni bağlamaz almak zorunda değil
Ver alan insan yararlansın. Onları hayalinde kalbinde yaşat.
Hocam söylüyorum bu şekilde satıyorum diye zaten tek anahtardan da yararlanabilir
en değerlisi hangisi?
Jetta
Corolla
Passat
Doblo
Audi
Skoda
Bunlar var ama pek bir değerlisi yok ya hepsi günlük araçto duygusal bağ kurmadım hiç
baba parası ile mi aldın?
Aile aracımızdı şahsi değil ailecek çalışıyoruz zaten
amaç sadece koleksiyon ama değil mi 😹
Hahahahs evet ya gerçekten koleksiyon diğer türlü çok kolay yakalanırım kş
Yorumlar pek hoş değil Ama mükemmel bir şey ya ben çok seviyorum
Senin düşünceni sevdim bak he ne güzel konuşuyorsun öyle 😂
İstek atıcaktım ama önce biraz stalklayım dedim de ne değişik bir modelsin sen takipçileri engelliyormuşsun neyse ki ucuz yırttık 😂😂
Verilmiş sadakam varmış engel yemek istemezdiim deli seni
ya da göze aldım engelle beni.
İyi bok yiyon
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?