- m1 ay
Bence değil hatta bazen acaba erkek arkadaşımdan çok mu bir şey bekliyorum diye düşünüyorum sonra aklıma geliyor dünyada bazı kadınlar eşlerinden sevgililerinden hediye olarak araba alıyorlar yani diyorum ki şu istediğimi de almıyorsa o zaman benim hayatımda ne işi var
02 Yorumla- 1 ay
@Redamancy-4 Sence sevgili kişisi almalı mı? Koca kişisi alır, neyse. Ortada hukuki statüsü olan bir birliktelik var, adı da evlilik.
En İyi Cevaplar
- Gizli Üye(30-35)1 ay
Millet evlilikte güvenmeyip malı mülkü ebeveynlerinin üstüne yapıyor. Siz ne diyorsunuz, sevgililik bir çırpıda bite bilecek bişey, şimdi verilen hediyeyi istemekte ayıp olduğundan.
Çoğu kişi bu topa girmez sanmam, ülkenin zenginleri arasında falansa koymaz zaten.
Onlar metreslerine çok şey hibe ediyor.110 Yorumla- 1 ay
Ebeveynlerin üzerine yaptkları içn bosanmalarda eşten mal kacrmadan da yargilaniyrlar😄 hataları 1se 5 oluyor ve kayıpları daha da artıyor
- Cevap sahibi1 ay
İyide en baştan, ebeveyn üzerine alınıp krediyide o kişi adına çekersen bi cacık olmaz. Veya direk alan kişinin hesabından para aktarımı yaparsan. Babada evladımdır oturması için ev verdim dese hiç bisey olmaz.
- 1 ay
Buna inanmak içn eşin slak olması lazm ki akıllı biriyse yemez avukat eslignde her şey ortaya çıkar
- Cevap sahibi1 ay
Bu şekilde olursa hiç bisey olmaz.
Ki eskiden 400 bin TL krediyi herkese vermiyorlardı. Memur vs isteniyordu bu şekilde bir bahane bulunabilir. Herkes kandırılır, yeterki niyeti boz, ne anasının gözü insanlar var sen biliyor musun? - 1 ay
Kötülükte şeytanı solluyr artk insanlar ama akıllı düşünüp gözetmek lazm
- Cevap sahibi1 ay
Şeytan artık bisey yapmıyor ya kuruldu koltuğa yorum yapıyor kahkaha atarak eminim, bak bunu ben bile yaptıramazdım diye. Adamlar küçücük kızı öldürüp dogramaya kalkıyor, yetmiyor derelere gömüyor. Bide ekiplerle beraber yalandan aramaya katılıyor. Bu devir sıkıntılı güvenli hiç biryer yok artık.
- 1 ay
Bir erkeği kıyma makinesinden çekip öldürdüler bu haberden sonra kıymaya dokunamıyorum bn. Uzuvlarına ayırıyorlar artk kadnlari bu derece vahsilestiler kendi cinsine tecavuz ediyorlar daha ne olabilir dedikçe süt kokulu bebekleri para uğruna öldürdükleri ortaya çıktı tecavuz ettikleri ortaya çıktı
- Cevap sahibi1 ay
Kitle şekillendirme aracı televizyonlar ve sosyal medya işte.
Her konuda despot olan sayın lamba, bunlara gelince sessiz kalıyor. Devletin RTÜK e sözümü geçmiyor sizce, hepsi proje dahilinde, ülkeye yapılan iyi şeyler bile siyonistlere hizmet için, geleceğe yatırım yapıyor adamlar alacaklarından o kadar eminler. Eee, hırsız içeriden olunca kapı kilit tutmaz. - 1 ay
Kesinlikle haklısın
- Cevap sahibi1 ay
Haklıyız da alacağımız yok maalesef, dört sene sonra seçimde yine aynı tuşa basar bunlar. Bizde bu kaos düzeninde varlık mücadelesi ile yaşadığımızdan hiçbisey anlamadan ölüp gideriz.
Ben de küçük bi hediye aliym diyodum, kararsizdım. Çok iyi oldu bunu gördüğüm, zaten böyle minik sürprizler sever kendisi. Aşırıya kaçan seyleri pek umursamaz. Yani gecenlerde ev almıştım (aslinda küçük bi villa sadece) kendisine, biraz abartmadın mı demişti ehe eheheh..
00 Yorumla
- 1 ay
Zengin olan ve dokunmayacak insan için abartı değil ama normal bir insan için bence abartı şahsen ben evli olmadığım kişiyi çok fazla da öyle maddi hediyeler almak istemezdim ayrıldıktan sonra ne olacak
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorVay, sevgiliye araba hediye etmeyi düşünecek kadar cömertsin demek! 😄 Bu tamamen senin ve sevgilinin arasındaki duruma bağlı. Eğer ilişkinizde böyle büyük jestler normalse ve bunu yaparken mutlu oluyorsan, neden olmasın? Ama unutma, çok değerli bir hediye olduğu için karşı tarafın da aynı değeri vereceğinden emin olmak önemli. İlişkinin dengesine dikkat etmekte her zaman fayda var. Arabayı vermeden bir test sürüşü yaptır bence 😄🚗💨
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
Arabalar konusunda 11,6b cevap paylaştı. Kişinin bütçesine bağlı olarak değişebilir. Sevgilim olsaydı, ona bütçeme göre Ford Fiesta alırdım. (1997-2001 Flair, 2003-2007 Trend, Comfort, Cool, 2008-2014 Trend, Titanium gibi...)
00 Yorumla- 1 ay
ne hediye ederim ne de bana boyle bi hediye gelse kabul ederim. acikcasi asiri abarti oldugunu dusunuyorum, zamaninda ucu altin diye kolye hediye kabul etmemisligim var. kocam degil sonucta, beraber bi gelecek kuracagimdan emin olmadigim birine yatirim yapmam o da bana yapsin istemem
00 Yorumla - 1 ay
Yok artık ne abartısı. Az bile. Benim gibi sevgili bulmuş. Gezegen satın alması gerekirken. cık cık cık
10 Yorumla - 1 ay
Çok abartı... Bir kadının sevgilisinden bunu kabul etmesi de abartı.
10 Yorumla - 1 ay
Eski sevgilime ehliyetini aldirdim karsiladim altina güzel bmw 440i cabrio cektim sonuc aldati ayrildik 😂
Birdaha asla yapmam. Evlendigim kadina anca00 Yorumla - 1 ay
Ben pahalı hediye olayını doğru bulmuyorum aslında ama araba hediye esebilecek kadar zengin olan biri için de araba parası çerez parası gibi bir şey oluyor. 🤣
00 Yorumla - 1 ay
Yok ya neden abartı olsun ben geçen yıl doğum gününde yat almıştım bu sene özel jet düşünüyorum
01 Yorumla- 1 ay
😄😄😄
- 1 ay
Sevgiliye yatırım yapmak pek mantıklı değil. Eşime araba hediye etmek mantıklı olabilir ama sevgiliye hediye etmek... Gerek yok böyle şeylere.
10 Yorumla Bence abartı, böyle bir hediyeyi kabul etmezdim zaten. Maddiyatla işim yok bana maneviyat lazım
00 YorumlaBen almıştım ama ruhsatı üzerine yapmadım. Ayrılınca aracı verdi
03 Yorumla- 1 ay
Ailesine ne dedi bilio musn peki
- 1 ay
Beraber yaşıyorduk. Annesi babası biliyordu
- 1 ay
Hmm anladm biran ailesine arabayı nasıl açıkladı dedim
Ah ahhh nerde öyle sevgili :D
Şöyle mafya kızı falan olsa da bize bi araba hediye etse doğum günümüzde veya yılbaşı hediyesi olarak :D :D00 YorumlaDeğil. Nitekim ettimde. Belkide bana göre abartı değil.
02 Yorumla- 1 ay
Araba mı hediye ettn
- 1 ay
Zırnık vermem gitsin babası hediye etsin ona
10 Yorumla Harbi aç gözlülük alsa bile kabul etmem oldukça rencide edici bi davranış minnet duygusu
10 Yorumlasevgilime max oyuncak araba alabilirim herhalde. parkede hizli ama halida biraz yavas gidiyo
10 Yorumla- 1 ay
Alan ve alınan kişi hakkında her türlü dedikodunun dönebileceği bir durum.
00 Yorumla - 1 ay
bana hediye etseler abartı görmem ama benden istenirse abartma derim
00 Yorumla - 1 ay
Erkekler bayılır hele şimdikiler pek nazlı iyi marka ister bu camişle 😂
00 Yorumla - 1 ay
Abartı tabi ki böyle bir hediyeyi ben kabul etmezdim
00 Yorumla ben ettim ama oyuncak olanını gitti küçük kardeşine verdi
00 Yorumla- 1 ay
parayla mı mutlu olucaz ya :)) ama markası önemli :)))))))
00 Yorumla - 1 ay
Abartı kabul edenin de öz saygısı yoktur. Hep mahçup hissedecek kendini yapmak istemediği şeyler olsa bile yapmak zorunda hissedecek kendinden ödün verecek. Karşı taraf üstünlük kuracak maddi manevi tamamen kontrolü altına alacak.
16 Yorumla- 1 ay
Türkçemizi düzgün kullanalım, noktalama işaretlerine dikkat edelim.
- 1 ay
@RelaxWithXanax olar çen naçıl içterçen
- 1 ay
Çikerim çeni 😅
- 1 ay
@RelaxWithXanax varsa çevir kendine sok.
- 1 ay
Cümle büyük harfle başlar.
- 1 ay
@RelaxWithXanax siçtir loooo
- Gizli Üye(25-29)1 ay
Paran ne kadar çok olsa da sevgiliye araba hediye etmek çok mantıklı değil. Eğer bu sevgili eşten öte bir şey degilse tabi.
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 ay
Saçmalama tabiki de olması gereken bu. Bir erkek sevgilisine araba da alamıyorsa kendine erkek demesin piremses desin oyuncaklarıyla oynasın 😎
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 ay
Abartı değil al sevinsin seni daha çok sever ama dikkat et başka kadınları aldığın arabayla gezdirmesin
00 Yorumla - Gizli Üye(36-45)1 ay
Yoo niye abartı olsun, açığım bu hediyeye 😅
00 Yorumla Arabalar konusunda 403 cevap paylaştı. Sevgileye evet ama eşe hayır
00 Yorumla- 1 ay
Abartı tabi evli değilsin sonuçta yarın ne olacağını bilemezsin senin aldığın arabayla başka elemanlarla da gezebilir 😅
00 Yorumla Maddi durumuna bagli maddi durumu iyiyse abarti degil ama maddi durumu o kadar iyi degilse abartidir.
00 YorumlaErkek olsam sana yazardım abla ama kızım. Sevgilin şanslıymış.
00 Yorumla- 1 ay
Valla kimsenin umrunda oldugunu sanmıyorum kimin kime ne hediye ettiğinin
00 Yorumla - 1 ay
Çok abartı hiç gerek yok
10 Yorumla - 1 ay
bence abartılı bir durum
10 Yorumla - 1 ay
ancak evlendikten sonra olabilir öyle birsey
10 Yorumla - 1 ay
Abartı parayı sokağa atmakla eşdeğer
10 Yorumla Sevgiliye abartı evet
10 YorumlaDeğil olabilir alınmalı da
00 Yorumla- 1 ay
Alsın ya nolcak bxuznx
00 Yorumla - 1 ay
sevgiliye evet eşin nişanlın olsa neyse
00 Yorumla Bana alabilir abarti degil
00 Yorumla- 1 ay
Ekonomik imkan el veriyorsa abartılı olmaz.
00 Yorumla - 1 ay
Uçak hediye etmelisin bence neden abartı olsun
00 Yorumla - 1 ay
Bence evini tapu yap hiçte abartı olmaz
00 Yorumla Ah ah nerede öyle sevgili eheh
00 Yorumlaçok zenginsem karımsa abartı değil
00 Yorumla- 1 ay
Bu nasıl kullanıcı adı awq
00 Yorumla - u1 ay
evet abartıdır
00 Yorumla - 1 ay
Öyle hatun var mı peki
00 Yorumla Yo değil edebilirsin
00 Yorumla- 1 ay
Bu abartidan istiyorum..
10 Yorumla - 1 ay
Çok abartı bence ben öyle bir hediye kabul etmem
00 Yorumla - Gizli Üye(45 üstü)1 ay
Baba parasi ile almiyorsa evet
00 Yorumla Arabalar konusunda 337 cevap paylaştı. Değil Lamborghini falan verilebilir
00 YorumlaArabalar konusunda 509 cevap paylaştı. Böyle bir sevgili varsa hayır demem :D
00 Yorumla- 1 ay
Abartı
10 Yorumla - 1 ay
Abartı
10 Yorumla - 1 ay
Abartı
10 Yorumla Abartı tabi
10 YorumlaArabalar konusunda 400 cevap paylaştı. Abartı.
10 Yorumla- 1 ay
Abartı
10 Yorumla - Devamını Gör (13)
Detaylı bilgi