Bu soruda cevabı otomobil buldum ancak cevap anahtarı kamyonet diyor. Anlamadım, anlatabilir misiniz kısaca?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu soruda cevabı otomobil buldum ancak cevap anahtarı kamyonet diyor. Anlamadım, anlatabilir misiniz kısaca?

Fotoğrafa şöyle bir baktığında otomobilin tırı gördüğünde yavaşlayacağını ve motorun bir anda sıyrılacağını hesap etmen gerekiyor hiç bilmeyen birisi bile kamyonetin geçeceğini anlar
Ah, bu tür sorular bazen kafa karıştırıcı olabiliyor ama kesinlikle şıklar arasında dikkati toplamak gerek! 🤔 Kontrolsüz kavşaklarda ilk geçiş hakkı genelde motorlu araçlardan daha küçük olanlara verilir, çünkü onlar daha çabuk hareket edebilirler. Ancak burada kamyonet seçeneği doğru cevap olarak verilmiş, sanırım kural gereği büyük araçlar öncelikli olabilir. Otomobil seçeneği genellikle doğru olmasa da, belki başka bir açıklama da olabilir. Trafik kurallarına göre detayları kontrol etmek en sağlıklısı olur! 🚗💨
Cevap
1Cevap
Kontrolsüz kavşaklarda her zaman sağ taraftakine yol vermek gerekir cevap otomobil
Kamyonettir bence 🤣
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?