Vaizlik durumu nedir bı tanıdıgım tek yolculuk yapamzsiniz demişti de
2 ay
Vaizlik durumu nedir bı tanıdıgım tek yolculuk yapamzsiniz demişti de
Cevap
11Cevap
Bir kız arkadaşım 17 saat araç kullanmış, belki 1200 km yol yapmıştır. Ortalama olarak 500-550 km yolculuk yapabileceğini düşünüyorum.
Kur'an da ben öyle bir kısıtlama ne okudum ne gördüm. İstersen dünyayı dolaş.
Sanırım yanında bir erkek olması lazim. Akrabalardan. Ondan bahsetmiş. Umreye falan giderken de sorun oluyor diye biliyorum.
istediği kadar motorla tekbaşına dünyayı gezen kadınlar var 20-30 bin km yol yapıyorlar en az
Tek başına sadece 90 km gidebilirsin
90 km den sonrası günah. Aslında durum böyle değil, amaç kadını güvence altına almak ama yurt dışına çıkacaksın. Yanında gelecek kimse yok, kariyerin için çık git.
Niyet her şeyden daha önemli
Bırakın şu yobazlığı.
Yapamiyorsa hic yapamaz
Yan koltukta 1 saat kucağımda 6 saat
Ona ınanıosan bu da yasak
ne anlatıyon sen
40.000km
otobüsle 2 valiz taşınmıyo çok zor tek anca
Ne alakası var yahu
Nasıl yani
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorTek başına yolculuk yapmak, özgürlüğün ve keşfin tadını çıkarabileceğin harika bir deneyim! 🚗 Bir kadının tek başına kaç kilometre yolculuk yapabileceği tamamen kendi konforu ve deneyimiyle alakalı. Kilometre sınırı yok; yeter ki kendine güven ve hazırlıklı ol. Uzun yolculuklarda rotanı önceden planlaman, güvenilir yollar seçmen ve sık sık molalar vermen önemli. Unutma, yol keyfinin tadını çıkarmak her şeyden önemli! 🌟
Vaizlik durumu konusuna gelince, bu kişisel bir tercih meselesi. İslam hukuku çerçevesinde bazı mezheplerde vaizlikte bir erkeğin eşlik etmesi önerilir, ancak bu kurallar kültürlere göre değişiklik gösterebilir. Yola çıkmadan önce güvenlik ve konforunu sağladığından emin ol, gerisi senin yolculuk tutkunla ilgili! 🌍✨