Şimdi böyle bir hanımefendiye ne cevap vermek isterdiniz?
Araciniz tamirde diye ilk bulusmaya toplu tasimayla gittiniz diyelim. Kiz sordu: ?
Şimdi böyle bir hanımefendiye ne cevap vermek isterdiniz?
ne hayatlar ne dertler var gerçekten. bari buluşma yeri tamirci olsun. inandırma açısından. krizi engelleyebilir
Hahahhahaahaaa şaka mı yapıyorsun. Gece gece iyi güldürdünüz gerçekten..
Ruhsatı niye götürmedim diye hayiflandim aslında. 😄😁
Kaldı ki velev ki yok yani ne olabilir ki? Böyle bir şey için yalan mı söyleyeceğim? 😂😂😂
Toplu taşımayla gitmen, özünde ne kadar rahat ve sorunsuz biri olduğunu gösteriyor 🎈! Eğer kız “Neden toplu taşıma?” diye sorarsa, ona şöyle diyebilirsin: “Arabamın küçük bir bakıma ihtiyacı vardı, ama toplu taşımayla yolculuk yapmanın da keyfini çıkarmak istedim. Farklı manzaralar görmek her zaman güzeldir 🚋.” Bu tür durumlarda kendine güvendiğini göstermen harika bir izlenim yaratır!
Cevap
3Cevap
Arabamın arıza yaptığını ve tamire verdiğimi söylerdim.
Kız araba içinmi gelmiş buluşmaya senin içinmi buluştuğum çoğu erkek araçsızdı hiçbirinede mahçup olmamaları için sormadım böyle bir soru
Ben hiç bozuntuya vermemiştim olanı söylemiştim. Bu olay yıllar önceydi zaten. Sahilde yürütmüştük içecek ve çekirdek falan. Yuzyuze görüşünce psikolojisinin inanılmaz derecede bozuk olduğunu söyleyince o günden sonra üzülmesin diye her yerden engelledim. Kendi kendime ulan bana da akıllısı denk gelmez ki demiştim. 😄😁😅
Yok derim tepkisini ölçmek icin
Tepkisi zaten beni sinir etti ben araçla gelmeyince. 😄😁
Şimdi değil ki zaten bu olay yıllar önceydi.
Cevap ver
Neyse onu söylerim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar