Arabalar Sevdiğiniz çocuğun arabası evi olsa kıskanır mısınız? Tr_6181 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Ama sevdiğinizi söylemeyesiniz ve komple kaybetseniz Sevdiğiniz çocuğun arabası evi olsa kıskanır mısınız? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
onur26vw Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 1 yıl Arabalar konusunda 15,6b cevap paylaştı. Lüks arabası varsa kıskanırım; ama biraz da ona özenirdim. Lüks görünümlü başka arabayla çıkardım 😂😂😂. Evi olsun olmasın hiç önemli değil. 0 0 Yorumla
berilmutsuzolanhanii Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Hayır canım 0 1 Yorumla berilmutsuzolanhanii 1 yıl Onlar temel ihtiyaç ama bk gibi parası varsa kıskanırım Yorumla
_-_NobodyYs_-_ Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Hayır niye kıskanayım 0 4 Yorumla Tr_6181 1 yıl Komple kaybetsen Yorumla _-_NobodyYs_-_ 1 yıl Sevdiğim çocuğu mu Yorumla Tr_6181 1 yıl Evet Yorumla _-_NobodyYs_-_ 1 yıl Kıskanmam Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Lüks arabası varsa kıskanırım; ama biraz da ona özenirdim. Lüks görünümlü başka arabayla çıkardım 😂😂😂. Evi olsun olmasın hiç önemli değil.
Benim neden yok diye üzülürüm
Hayır canım
Onlar temel ihtiyaç ama bk gibi parası varsa kıskanırım
Hayır niye kıskanayım
Komple kaybetsen
Sevdiğim çocuğu mu
Evet
Kıskanmam