Daha önce hiç görmedim ve kapalıyım
Motorcu olmak istiyorum ama toplumumuzda nasıl karşılanır bilmiyorum
Daha önce hiç görmedim ve kapalıyım
Motorcu olmak istiyorum ama toplumumuzda nasıl karşılanır bilmiyorum
Motorcu olun , kasktabn bişrey gıorunmez zaten , Hazır tesettür. Endonezya malezyaya bakın o kadar çok ki Bu iş Türkiyede abartılmış Erkek işiymiş gibi bakılmış. Bunu yapan da kadının kendisi, erkekler yapar erkek işi erkek gibi olma onu erkekelr yapar. Kız olmanın zevkini yaşatmayan ananevi ögrendiğiniz değerler. Erkeklerin suçu yok. Yaşlı kadın ve yaşlı Erkekelr bunun başında hocalar dindarlar bisikleti ilk denemişler ve yere düşmüşler. Yere düşünce ŞEYTAN TEKERLEĞİ koymuşlar , hoca yere düştüğü için adını şeytan tekerleği koyunca çoğu kişi bisiketten uzak durmuş. Yahudiler ruslar ermeniler binerken Müslümanlar bisiklet binmek yasak gunah kabul edilmiş. O yzuden bizim toplumda bir DNA dan gecen korku var. Kızlara da vajina dudakları bizklette ayrıldıgını anlayan yaşlı kadınlar kzılık zarın bozlur bacaklarını ayırma :) Jimnastikçiler baleinler ayvayı yedi bu kadar basitse. Yani bilerek kadınlar kadınlara korku yaydı. Ama suçlu hep erkeklerdir. Kullanın artık bnzin tarihe karışacak bir motorsikletini zolsun bunun cinsiyeti yok ama kız iseniz scooter vespa tarzı motor işinizi çook görür :Vespa ile avrupaya giden kızlar var illa kavasaki yamaha almayın kaldırmak kolay olsun hiç olmazssa elektrikli bisklet alın Bimden ama kız ı bisikleti olsun 25 km gider tek şarjda
Çok teşekkür ederim cevabın için
Bu konularda bilginin olması çok güzel ve bilgilendirdigin için teşekkür ederim
Kızlık zarı kadar saçma bir şey dememişler 😅
Senin motorlara ilgin var mı
Motorum vardı ama elektrikli bisdikletim var yetiyor 13000 kilometere gitti 5 yılda 2 defa pil değiştirdim. yaglanma derdi yok hafif. katlanır otobuse koy katla metrobuse kimse bir şey demiyor , katlanır aldım 20 inç elektrik mi bitti yedek pilde takılıyor arkaya 25 km menzil 50 ye çıkıyor bir eyrde pil mi bitti şarj et. temiz 60 kilo taşıyacağıma 21 kilo ağırlık taşımak işime geliyor. Büyük motor kullanamdım scooter vespa tarzı yeter şejhirlerarası gideceksen buyuk motor. Elektrikli bisklet ehliyet istemez katlanır olanlar herkesi ceviriken beni cevirmezler. kafam rahat yaya yolundan da giderim ters yoldan da
Olabilir ama Kaf taktığı zaman sıkıntı veya problem olabilir diye biliyorum çünkü takarken sıkıntı yok ama çıkartırken başörtü ile çıkartma ihtimali olduğu için birazcık sorun yaşadıklarını düşünüyorum ve birkaç defa da gördüm açıkçası
Evet o sorun yaşanabilir haklısın
Birazcık kafana takmamayı ve bilinçaltını boşaltmayı denemelisin yoksa aksi takdirde bu rüyaların ardı arkası kesilmez ve insanlara sevdiklerine karşı güvenin hiçbir zaman tamamlanmaz hep yarım kalır
Evet güven problemi olduğu belli oluyor. demek ki
Umarım başarırım
Ama zor olacak çok takıntılı biriyim ve bilinçaltını boşaltmak nasıl olacak bilmiyorum
Başkasına yapacağım yorumu senin sorunun altına yazmışım kusura bakma bilinçaltı ile alakalı olan başka bir soru vardı oraya yazacaktım özür dilerim lütfen kusura bakma
Sorun değil alaka kuramadim ben de ondan sordum 😅
Teşekkür ederim sağolun
Ama şu sadece kafanın üstünde duran şapka gibi olan kasktan kullanmalısın yoksa motora binince eve gidene kadar kaskı çıkarmak yasak olur sana
Ama kask daha güzel ya onla da kalırım sorun değil
Öneri için teşekkürler ❤️
Yağmurluk giyen denizciler gibi bu kaskı takınca ne oluyor size anlamıyorum ki 😂🤣😂
Ne oluyomuş 😂😂
Daha önce hiç görmedim de jskjqnsjakdmmd
Havalı klas ve kusursuz gibi gozukuyorsunuz hissi oluşuyor insanda 🤗
Harbi mi
Teşekürler
Senin motor kaclik peki marka model nedir
sokayım toplumun bakışlarına düşüncelerine. sen kendi kararını ver, senden daha iyi olur hem. ben görmüştüm motorcu kapalı kız sanırım buralarda
Teşekkür ederimm❤️❤️
Olabilir. Bu senim tercihin ve toplumu kafana takmaman lazım. Geçenlerde İns reels da kapalı olupta motorcu olan bir arkadaşın abisinin düğün konvoyuna motorla katıldığına denk gelmiştim.
Motor tutkusu içinde varsa, kesinlikle denemelisin! 🏍️ Kapalı olmaktan çekinme, motor sevgisi herkes için! Toplumun ne düşündüğünden ziyade senin ne hissettiğin önemli. Özgürce saçlarına rüzgarı hissetmek ve yollarda olmak müthiş bir deneyim. Emin ol, sen de çok keyif alacaksın. Herkes kendine göre bir tarz yaratabilir, sen de bunu cesurca yapabilirsin! İstediğin yapıda güvenli ekipmanlar da bulabilirsin. 🧕💨
Cevap
16Cevap
ne alakası var ya giyim kuşam ile sadece motor sürerken dikkatli ol yeter yani
Haklısın ben de hiç görmedim ama olabilir tabi.
Denizli'de çok var, gayet normal bir durum zaten. Kim niye garip karşılasın.
olur antalyada çok var
Çok dikkat çekiyor mu
kask ile kullandıklarından diğerlerinden ayrı bi durum yok
açık olana ayrı kapalı olana ayrı bi görüş yok antalyada daha çok motordur/giyinimdir vs den çok kullanan kişinin düzgün ve efendi olmasına bakılıyor (diğerin şehirlerin durumuna , insanlarının görüş yapısına göre değişir)
Benim yasadığım yerde çok var
Nerde yaşıyorsun
Anladım teşekkür ederim
Evt motor oluyorlar 😂
Motor olmasın yeter.
Olur niye olmasin
Olur neden olmasın
Motor mu olmak istiyorsun
niye olmasin ki
Senin kafana ben
🤨
Olamaz caiz değil