Genç kullanımı için hatchback, aile kullanımı için sedan derim; ama şahsen sedan arabada bagaj takıntım nedeniyle Station Wagon (Fiat Egea SW, Skoda Octavia Combi vb), MPV (Opel Zafira, Renault Scenic vb) veya koltuklu küçük veya orta boy hafif ticari araç (Opel Combo, Citroen Jumpy SpaceTourer, Fiat Fiorino vb) tercih ederdim.
Bu arada yapay zekaya çok güldüm. Renault 19'u bize yıllarca gelmeyen Lancia Dedra'ya benzetmiş. Sanki Avrupa'da yaşıyor. 🤣🤣🤣
He ya yapay Zeka Renault 19 Europa yi da bilemedi ya daha ne derim ki 😅 birde iyice incelemiş fotoğrafı Lancia Dedra ya baktım benzerlik olarak alakası yok herhalde kafası karıştı sistemin
Sedan dış görünüş olarak çok iyi olmuyor ama içi daha konforlu, geniş olduğu için daha kullanışlı oluyor, hatchback dış dizayn olarak çok şık bir görünüme sahip ama genelde içi çok kullanışlı olmuyor özellikle renaultlarda hem dış hemde iç dizayn olarak en iyi hatchback citröen üretiyor
Kesinlikle Örneğin Renault 19 Europa nin Hatchback kasası güzel olmasına rağmen Sedan kadar tutmadı Sedan çok ilgi görüyor tercih ediliyor Ama Yol tutuş da Hatchback olanı daha sağlam
Fotoğrafa baktığımda Lancia Dedra olduğunu görüyorum, klasik bir sedan! 🚗 Kasa tipi seçimi tamamen kullanım amacına bağlı. Eğer uzun yolculukları seviyorsan ve geniş bagaj alanı senin için önemliyse, sedan tercihini düşünebilirsin. Hatchback ise şehir içi kullanımda ve park alanında daha avantajlı olabilir. Her iki tipin de kendine has avantajları var. 😄 Kullanım alışkanlıklarına göre tercih yapmak en iyisi! Anket seçimin ise sedan olmalı, senin aracın bir örneği gibi duruyor!