Hangisi daha çok hoşunuza gidiyor, hangisini kullanıyorsunuz, seviyorsunuz?

Sedan
Hatchback
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hangisi daha çok hoşunuza gidiyor, hangisini kullanıyorsunuz, seviyorsunuz?

Bu konuda özellikle şudur demiyorum. Arabanın estetiğine bakarım. HB modeli çirkin, sedanı güzel olan arabalar var. Mesela 5. kasa Toyota Corolla ve 3. kasa Ford Focus. HB ne kadar çirkin ama sedanı son derece hoş. Ya da H kasa Opel Astra, Peugeot 206, Citroen C4. Hepsinin de HB modeli çok hoş, sedanı çirkin. Bilmem anlatabildim mi?
MPV ve Station Wagon arabalar daha çok ilgimi çekiyor. Ailecek tatile giderken, ufacık sedan arabamızın bagajı tatil eşyalarımızın yarısını alamıyor. Mecburen arka koltuğa doldurmak zorunda kalıyoruz; ama görüntü olarak hiç de yakışmıyor. SW veya MPV arabamız olsaydı, tatil eşyalarımızı tavana kadar tıka basa doldurmak isterdim. Şu anlık SW/MPV düşünmüyorum. Henüz bekarım ve HB araca ihtiyacım var. Evlenip çocuk yapana kadar HB araçla idare edeceğim.
İkisini de Çok Seviyorum 😊⭐ Aracına Göre Değişiyor Bu Aslında Kimi Araç Hatchback Kasayla çok karizma havalı durur kimi araç ise Sedan Ama İkisinden birisini Seçmek zorunda Kalırsam Hatchback Diyorum Bu Kasanın En büyük Artısı Bagajın Camla Birlikte Açılıyor Olması Ve de en büyük Avantaj Yol Tutuşu Biraz daha iyi Çünkü Sedan arka kasa ağırlığında toto çıkıntı Afedersiniz 😅 biraz eksi oluşturuyor Tercihim Hatchback Kasa ⭐👍🏻

İhtiyaca göre değisir. Kendim sedan kullanmak zorundayım. Hatchback'e sığmam ama minyon olsaydım ve büyüksehirlerde yasamak zorunda olsaydım hatchback alırdım. Parkı kolay kaçısı kolay vs vs.
Cevap
25Cevap
Hatchback daha hoşuma gidiyor görüntü olarak.
hatchback arabalar
Kalabalık aile isen sedan ya da station vagon ama kalabalık değilsen hatchback de iş görür bagaj fazla büyük olmuyor
MPV ve SW daha ilgimi çekiyor. Üst segment lüksten bahsediyorsak sedan derim. Mercedes S class, BMW 7 ve 8 serisi, Audi A8, Volvo S90 örneğin
Sedan sevmiyorum, ancak bir Audi sedan a hayır demem😂
Modene göre değişir. bazısına sedan bazısında ise hatchback iyi gidiyor
Hatchback bana hitap ediyor, sedan pek kadınlara uygun gibi gelmiyor.
Sedan araçlar bana göre
Sedan da değil Coupe'ciyim ben
Coupe'nin küçük kardeşi Sedan diyeyim :)
Her şekilde sedan. Küçük araba sevmiyorum
Sedan iyidir her işe yarıyor
eskiden hatchback hastasiydim ama su an sedan
bi de erkeklere hatchback yakismiyo kadinlara da hatchback kimseye yakismiyo
tabi ki sedan :)
Hatcback bana daha cazip gelmiştir hep
Sedan kesinlikle
Sedan araç tek geçerim.
Arabam hatchback ama sedan seviyorum
hatchback tabiki. sedan pasif duruyor
Sedan
Sedan iyidir ya