Bazı kadınlar araba sürmesini pek beceremiyor mu 🤔
Geçen gün yaya yolunu yarılamışım kadın sürücü Mercedes araba aramızda 10 metre mesafe var durdum duracak mı diye önümden geçiyor manyak 🤷♂️
Bazı kadınlar araba sürmesini pek beceremiyor mu 🤔
Geçen gün yaya yolunu yarılamışım kadın sürücü Mercedes araba aramızda 10 metre mesafe var durdum duracak mı diye önümden geçiyor manyak 🤷♂️
Cevap
9Cevap
beceremiyor. ablamın eşi araba sürmeyi öğretiyor ona. arabayı sallaya sallaya sürüyor. bir de koltuğu direksiyona çok yakın tutuyor boyu yetmiyo herhalde sjdjsj
Var öyleleri az önce eve gelirken köşede motorla kadin sürücü öpüşmüstü kadin hızlı dönüş yapmış araba paramparça ydı önü tampon kapak teker gitmişti motor sürücüsü yaralı
aslında bu araba sürmeyi bilme veya bilmeme değildir
biz milletçe biraz sinirli ve sabırsızızdır
bu yüzden acele ederiz ve bu yüzden kurallar çiğnenir
Ben korkuyorum kadınların arabasından ama @fesfs iyi araba kullanıyor sanki 😀
Nedense araba sürmesini bilmeyen 6 kişiyi merak ettim ve göz attım bunların 4'ü erkekti.
Bazi erkeklerin trafikte fazla maganda oldugu gibi mi 😏😏
Araba sürememektense maganda olmak iyidir
@whatisthatahaha neye gore iyidir, kime gore iyidir?
bana göre iyidir yetmez mi
@whatisthatahaha yetmio tabiki 😏😏
Trafikte her an patlamaya hazir bu kadar maganda varken sen sadece denizde bi kum tanesi kalirsin
Haklısın abla sinirlenme maganda değilim bende
Fazla yaklaşmamaya özen gösteriyorum
Sinyal verdiklerinde dikkatli oluyorum
Aman abi çekelim kadınları trafikten lütfen gün içinde trafiğin en hafif olduğu yerlerde bir kaç saat müsade etsinler sadece
Cinsiyetle alakasını arıyorum
Pardon bundan benim neden haberim yok?
Hava atmak için yaptıkları için olabilir 😂
Erkeklerde de çok gördüm beceremeyen
Dikkat etmesek çarpacak olanlar var maalesef
Beceremeseler ehliyet vermezler herhalde 🤷
Bence bu şeyin cinsiyet ile alakası yok
Geneli beceremiyor evet
Yooo iyi beceririz
o erkekler
Çoğu kadın*
bütün erkekler
bilimsel veri ve kaç defa erkek sürücünün kaza yaptığını gördüm
ahahahah göstermez mi ondan mı bilimsel olarak kadınların daha iyi araba kullandığı kanıtlandı
asıl erkekler kötü sürüyor kaç sefer onlar yüzünden az kalsın eziliyordum bi tanesi çarpıp kaçtı arkasına bile bakmadı aynası kırıldı
gayette var yaz internete çıkar
insanlar değil erkekler
ağlamaya devam et
ayn tabi ondan öyle yazdın yoruma
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorAraba kullanma kabiliyeti cinsiyetten bağımsızdır. Kadınlar da erkekler de harika sürücüler olabilir. Belki de o anki durum yanılgıya yol açmıştır. Herkesin trafik kurallarına dikkat etmesi önemli, zaten trafikte dikkatli olmazsak hepimizin başı derde girer 😇. Unutma, araba kullanmanın cinsiyetle ilgisi yok, deneyim ve dikkatle ilgisi var! 🏎️✨