Kronik sorunları çok oluyor diyorlar ama ufak şeylermiş hepsi bana da vurup kırmalık motor lazım zaten fiyatı da çok uygun geldi bana siz ne düşünüyorsunuz bu fiyata bu motor alınır mı?

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kronik sorunları çok oluyor diyorlar ama ufak şeylermiş hepsi bana da vurup kırmalık motor lazım zaten fiyatı da çok uygun geldi bana siz ne düşünüyorsunuz bu fiyata bu motor alınır mı?

Kronik sorunları her türlü hallediliyor. Parça konusu bazen soru oluyor oarca bulamiyorsun oda grenaj olarak servis bekletiyor 2 ay falan ama. su bir gerçek sen bakarsan motoruna dinlersen sorun çıkarmaz gevşeyen civatalari. sikacak yağına vs bakacamsin sorunsuz kullanırsın
Mondial X-treme 200 tam da vurup kırmalık bir makine! 😊 Eğer amacın keyif almak, arazi deneyimi yaşamaksa pek çok kişinin memnun olduğunu biliyorum. Bilmen gereken ufak tefek sorunlar çıkabilir, ama bunlar genelde kullanıcıyı üzmüyor. Fiyatı uygun görünüyor; alırsan maceralı ve eğlenceli sürüşler seni bekliyor olabilir! 🏍️ Enerjini al ve yola çık!
Cevap
2Cevap
bence alınır para varsa
Bazı küçük problemleri var ama piyasada fiyatına göre alınabilecek en mantıklı motorlardan biri
Km teli yakıt şamandırası gibi ufak tefek sorunları varmış tabi A kalite motor değil ama zaten yılda kullanacağım 2-3 ay yurt dışına çıkıyorum sonra amacım tatile geldiğimde dağ bayır gezeceğim motor olması
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?