Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
"Dünyadaki ilk meslek, tarihteki ilk meslek nedir?" diye yazın Google'a çıkar. O mesleği yapan kadın, kendine avantaj sağlayacak her şeye önem verir. Bu herhangi bir meta, emtia vb. her şey olabilir. Bir de bunu haklı çıkartmak için "çocuğunu güvence altına alma iç güdüsü" diye savunur oysaki kısır olan, 55 yaşında olup, çocuk doğurma ihtimali olmayan kadınlar da maddiyata birinci sırada önem verir. Erkekler için bir anlamı olmayan mücevherlere, parlak vs. şeylere kadınlar önem verir. Bunun için mücevherlerin erkek için bir değeri yokken kadın için bir değeri vardır. Kadınlar koluna bilezik takınca mutlu olur, boynuna altın kolye takınca mutlu olur ama bunların erkek için bir önemi yoktur. Erkek altını işlemesiz, işlem görmemiş, desen çizilmemiş hali ile gram, çeyrek, tam, ata olarak satın alır. Kadınlar ise değer kaybı olduğu halde gider bilmem ne makinesi ile şekillendirilmiş hallerini satın alır. Bu yüzden kadınlar erkekte arabaya önem verir. Kendisinde olmayan bir şeyi karşısındaki insandan ister. %10'u araba önem vermez, onlar gözü tok kesimdeki kızlardır. Çevresindeki, ailesindeki erkeklerden bilir erkeği erkek yapanın araba, ev, yat - kat, arsa olmadığını. Çünkü bugün en zengin bir adam bilr karşısındaki kadına 5 kuruş vermeden ona zarae verebiliyor, evlilik sözleşmesi yapıp boşanınca maddi durumu kötü olan kadından çocuğunu alıp çocuğu kadına göstermeyebiliyor. Her zengin erkek parasını ilişkide olduğu, sevgili olduğu kadına yedirmek için kapıda beklemiyor.
Tabikide öyle 1-0 değil 10-0 önde ev araba mal mürk gibi şeyler bu zamanda çok önemli tabi bunlar varsa güçlüsündür sadece kadın olarak düşünme herkesin gözünde bahsettiğim gibisindir ama tabi arabada önemli marka vs ama ayağını yerden kesecek bir şeyi olsa insanın yine iyi iett minibüslerde bir sürü sürünen insan var
arabanın kaç bastığına bağlı... şöyle sıfırdan yüze 3/5 saniyede çıkanlardan fiyatı bol sıfırlı bir araba ise 1/0 değil, arabanın gaz pedalinin izin verdiği kadar öndedri kadınlar. için. mala mülke değer vermeyen kızlar nesli tükenen anadolu parsı gibidir. ayda yılda bir rastlanır
Hayır. Ucuz kadınlar için öyledir.. Çünkü; ucuz kadınlar istediklerini elde etmek için çaba vermek yerine kadınlıklarını kullanarak isteklerini erkeklerden elde etmeyi tercih ederler. Kaliteli kadınlar ise; araba istiyorlarsa bunu kendi çabalarıyla alırlar ya da alamazlar. Arabayı alıp almamak değil mevzu, kendi çabası ile almak istemek. Kaliteli kadınlar; erkeğin zekasına, karakterine, ruhuna, kendini ne derece geliştirdiğine bakar. Kalitesiz olanlar ise erkekten ne gibi maddi çıkar elde edebilirim diye bakar. Tıpkı; kaliteli erkeklerin kadının kalitesine, kalitesiz erkeklerin kadının sadece bedenine baktığı gibi. Yani arabası olan erkek bir sıfır öndedir ama kalitesiz kadınlar için. Kalitesiz kadınlar için de 1 - 0 öne geçmek önemli değildir.
Hmm, arabası olan bir erkek illa ki her zaman 1-0 önde olacak diye bir şey yok. Ama kesinlikle avantajlı olabilir 🤩! Araba, bir yere ulaşmanın ötesinde macera ve keyif demek. Kadınlar genelde arabası olan erkeklerin kendi ayakları üzerinde durabilen ve özgüveni yüksek olduklarını düşünebilir. Hem de araba, ortak yolculuklarla harika anılar biriktirmeyi sağlayabilir 🚗✨. Ama günün sonunda her şey kişinin karakterinde biter! Oyum "Evet" :)
Bence de, kızı metroyla yemeğe götürmek var birde arabayla götürmek 😅
İstanbul da yaşıyorsan metro ile götürmeyi tercih ederdim
Cevap
25Cevap
Evet öyledir
Araba bir erkekte olması gereken bir şeydir evet. Ama sadece arabayla olmaz. Benim platonik aşik olduğum adamin arabası yoktu biz sonradan sevgili de olduk. Hatta asgarı ücretli çalışıyordu ben ise asgari ucretin 3 katını alıyordum. Aşk işte. Neyse sonuç olarak beni aldattı. Arkadaşları sormuş niye yaptin diye. O da kendini benim yanimda eksik hissettiğini söylemiş. Yani denklik önemli. Sen önemsemesen o içten içe önemsiyor. 1 sene çiktık 8 ay başka sevgilisi varmış. 8 ay beni uyutmuş.
Şimdi sen diyorsun ki araba önemli midir? Erkek kendini tamam hissetmeyince kadın onu tamam hissetse ne yazar? Bu ilişki herkesin burnundan gelir.
Sen kendini tamam hissetmek için nelerin gerektiğini bul. Sen mutlu ve özgüvenli olduğunda herkes seni beğenecektir.
Kimi erkek vardır Porche arabayla bile çekici değildir. Kimi de alt sınıf bir arabayla bile çekicidir. Ilgi görüŕ
Erkekler şunu yanlış anlıyorlar kadınlar erkeklerin parasına değil ona sunucagi imkanlara bakıyorlar ben şahsen maddiyata önem veriyorum cocukene çok zor büyüdüm yoku çok iyi bilirim onun getirdiği zorlukları benim yaşadıklarımı çocuklarım yaşasın istemiyorum o yüzden tabiki bizim için bu tür şeyler önemli
Sen yokluğu görmüşsün tecrübe etmişsin ve zor durumda kaldığında yokluğa karşı nasıl mücadele vereceğini öğrenmişsin. Fakat bir gün doğacak çocuklarını neden tehlikeye atıyosun onlar büyüyüp yokluğa düşecek olsalar nasıl mücedele verecekler hiç düşünmüşmüydün❓ İnsanoğlu hiç bir zorluğa mazruz kalmazsa ne yapacağını bilemez ve içine düşeceği zorluklar onu perişan eder❗
@Hasan-ARSLAN emin ol keşke bilmeseydim diyorum çünkü yoku küçük yaşlarda öğrenmişsen sen o yaşta büyümüşsündur ben bu yüzden hic cocuk olamadım hep anlamak anlayış göstermem sürekli kendim çabalamam gerekiyordu ben o kadar uğraştım ki çocuk olamadım
@Hasan-ARSLAN valla doğru çok iyi yorumladın ya akrabamız seneler öncesinden rahata alıştırdı çocukların şimdi çocukları büyüdü 22 ile 24 yaşına geldiler şimardılar işe girseler dayanamayıp çıkıyorlar işten şimdi baba parası yiyorlar evde oturup çocuklar zorluk görmeli bencede hayatın ve para kazanmanın kolay olmadığını bilmeliler sana kesinlikle katılıyorum 👏🏽👏🏽
@bilinmeyen_0511
Anlıyorum seni tabikide çocuklarına çocuğunu yaşatmalısın ama aynı zamanda zorluğunda ne olduğunu bilmeleri gerek bir gün zor durumda kalabileceklerini düşün, işte zorlukla karşı karşıya kaldıklarında bocalayıp ne yapacaklarını bilemez duruma düşmemeleri için onlara yokluğu öğretmelisin büyüdüklerinde sana dua ederler emin ol ve çocukların olduğunda onlara güzel bir aile eğitim ver, çünkü en iyi okul ev ve en iyi eğitim aile eğitimidir unutma❗
Araba bir güçtür. Kadınlar arabaya değil araba alma gücüne bakarlar. He bir de onlara konfor verirsin araba ile.
arabaya gore değişir. tofasin varsa -31 adim geride bugatti vs varsa 31 adim onde
twitter kullanmiyorsun sanirim. twitterda sacmalayan 31 iqlu sahislara dalga amacli 31 floodu atiyorduk. oradan gelen bi espri. her yere gidiyo
Araban varsa heleki paragöz nesil evet kesinlikle önde şimdiki insanlar aşk sevgi önemsiz onlar için araban evin var mı var tamam sen en iyisisin onların gözünde
Arabayla karakter olmayacağı için 1-0 önde olunacak bir şey değil
Dünyanın en pç en it kopuk adamı da olsa zenginse hepiniz okeysiniz
Mal mülkle bir yere kadar. Bunlarla adam olunmuyor.
Olunuyor
Günümüz şartlarında evet. Sadece araba için aşık taklidi yapana şahit oldum. Sırf erkek şoförlüğünü yapsın diye. Yazık
Bu soru sanırım 1992 yılında soruldu. Bildiğimiz arabadan bahsediyoruz dimi? Uçan araba falan değil.
Araba ihtiyaçdır bu devirde yani arabaya bakan kadın da zaten seninle maddi çıkarı için birlikte olur o yüzden salla geç modu
Arabam yok ama hiç problemini çekmedim ilişki konusunda , ha acil bişe olursa ya kiralarsin ya da taksi.
Hayır ama bazı kadınlar için evet. Yakışıklı olsan ve karaktersiz olsan bile bazıları için 1-0 öndesin
Olmasa da olur ki ya farketmez sevdikten sonra :)
Bence alakası yok bu paragöz kisilerin yaptığı bı durum
bence 1-0 önde değiller. ev, araba, mal mülk gelip geçici şeyler
İlk etapta olabilir belki ama uzun vadede elinde patlama ihtimalin var karakterin bozuksa.
İlk etapta da kimse kimseyi tanımadığı için olur. Şimdi onu idrak edemeyen kıt beyinlilere diyorum. İnsa, zamanla tanınan bir varlık.
İnsan*
daha dün önümde canım bir tipin arabaya kızlar doluştu.
ayy bu kafaları ne zaman geçecegiz artık biz... araba tabiki konforlu ama kendimiz alalım.
Çokta umrumdaydı isterse biskolata erkeği olsun
Abes olur mal mülke her kızı anlayamazsın hacı
Arabası
Parası
İyi bir işi
Evi
Varsa o zaman 4-0 önde sayılır..
Kadınların değil de ergenlerin gözünde öyle olabilir
Arabası olan erkeklerin afedersin gtü kalkmıs oluyor. Çevremden biliyorum, duyuyorum da. Genelleme yapmıyorum ama çevremde bir tane düzgünü cıkmadı onlardan...
Düzgün olunca noluyor sanki erkekde biraz bozukluk iyidir düzgün adamlar saftirik pısırık mal oluyor
Bir erkeğin arabasına anca kendi arabası olmayan kızlar muhtaçtır
Arabam var ve bugüne kadar bu konuda kızların ilgisini hiç ama hiç görmedim.
Bu konu üzerinde derin anlayışa sahip olmayanların vereceği cevap belli❗
Araba varsa kızı evine bırakırsın kızın da gönlü olur
Adam olmadıktan sonra, karakteri olmadıktan sonra parası malı mülkü olduktan sonra bir halta yaramaz
Kadın ailesinden görmüşse umrunda bile olmaz tipe ya da karaktere bakar
Çünkü statü olarak görüyorlar malum her şey çok pahalı olunca beni" eşya " için sevecekse hiç sevmesinler bugün varken gelen yarın batınca kacicak o yüzden hiç gelmesin daha iyi
bence öyle çünkü kadınlar da rahat etmek ister ilk başta her ne kadar hayır deselerde. alıştıktan sonra düşünceleri de değişecektir
Ucuz kızların gözünde öyle evet
Arabanın markasına bağlı.
Karaktersizin önünde 1 0 öndedir ev araba nedir ya ona düşen hiç düşmesin
Banane olun malından mülkünden
Bence arabası olan kadın öndedir
O paraci kızlar için geçerli
bence 4-0 önde
Napıyım elalemin arabasını. Bana benimki yeter.
Hayır ne alakası var.
Araba kolaylık tabi otobüslerde sürünmektense
çoğu kadın için evet
Çoğu insan arabaya düşer
Elbette.
Hayır bunu anlayın artık
Evet
3-0 öndedir
Saçma araba aşk mı
Hayır
çogu zman
Evet