Hallettim. Maşallah size de 😀
Acill !!! yolda kaldımmm?
Hallettim. Maşallah size de 😀
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sizin dediğiniz sarı kapak büyük ihtimalle fren hidroliği asla böyle bir şey yapmayın. İleride fren balatanız bittiğinde bir servise gittiğinizde o fren tutan yerini geri itiyorlar bu da şu demek içindeki sıvı geri kaba gidiyor sizde boşluğa sıvıyı doldurduğunuz için kapak basınç etkisiyle patlayabilir, hani bunu fren bakımında mutlaka söyleyin dikkat ederek fren balatası değiştirsinler. Siz çok yanlış yere müdahale etmiş oluyorsunuz.
-Vitese girmemesinin başlıca sebeplerinden biri debriyaj baskı balatanın bitmiş olması ihtimalidir. Bu balata denilince aklınıza fren balatası gelmesin onla alakası yok. Şanjuman ile motor arasındaki parça var ona deniyor. Baskı balatayı şöyle kontrol edin. durgun iken 3. vitese alın ve kalkmaya çalışın eğer stop edicek gibi olmuyorsa kalkıp gidiyor veya kalkmaya meyilli ise hayırlı olsun baskı balatanız bitmiş demektir. -Şanjuman yağı da önemli. Yağ uzun süredir değişmemiş bakımı yapılmamışsa yağdan dolayı da kaynaklanabilir. o tarz bir durumda 1 yerine 2. vites veya diğer viteslerle sadece o anlık yoldan kurtarma amaçlı denennip yapılabilir. geçmiş olsun..
Debriyajın boşta kalması genellikle hidrolik sistemde bir sorun olduğunu işaret edebilir. Fren sıvısı, debriyaj sisteminin çalışması için de kullanılabilir. Sana fren yağı aldığın kutunun arkasındaki sarı kapaklı kutuya sıvıyı eksiltmen önerilir. Mavi kapaklı kutu genellikle soğutma sıvısı için kullanılır. Ancak, kesin bir teşhis ve tamir için profesyonel bir yardım almanı öneririm. 🚗🛠️
Cevap
5Cevap
Geçmiş olsun
Sen bir şey yapma bir çekici çağır veya debriyajsiz kullanırım dersen o şekilde götür bu biraz zor olacaktır senin için
Oraya koyulur mu kız canım rodyötor kapağını açıp yağı oraya boşaltman lazım.
Debriyaj teli kopmuş olabilir
Çekici çağır sanayiye çek
İyi de ben öyle ömür bıyu yaşıcam demedim ki ben anlık çözüm istedim
Hayır kız yağ koyma
Debriyaj bitmiş, kurtarıcı çağır arabayı tamircine çektir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?