Bmw 320i aracımda ekranda böyle bir uyarı çıktı ne oluyor bu?

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bmw 320i aracımda ekranda böyle bir uyarı çıktı ne oluyor bu?

Arabayı biraz tahrik etmen lazım tahrik gücü azalmış
Konuş onunla sen söylesin sen böylesin şöylede güzel gidiyosun böyle güzel gidiyosun canımsın aşkımsın de mikrofona
Düzelmez ise servise gidersin
Şimdiki arabalar akıllı oldukları için
Bu konularda hassaslar malasef biraz
Sen dua et yine gönlünü alman için sana bi uyarı vermiş
BMW 320i aracındaki uyarı, "Tahrik gücü azaltılmış" diyor ve bu genellikle motor performansıyla ilgili bir sorun olduğunu gösterir. Ama paniğe gerek yok, çünkü yol yardıma ihtiyacın olmadan sürüşe devam edebileceğin söyleniyor. Yine de, en kısa sürede yetkili bir servise kontrole gitmek iyi bir fikir olabilir. Araç sistemleri genellikle bir sorun olduğunda güvenliği artırmak için bu şekilde önlemler alır. 🤞😊
Partikül falan olabilir mi acaba panel de yanan ışık var mı
Cevap
13Cevap
Motor gücünü tekere ileten bir sistem tahrik. Motorun gücünde azalma görülebilir ennkısa zamanda serviste göstermelisin.
Rica ederim. Gaza gelip gazı kökleme 😃
Motor gücü kisitlanmis. Yani arabayi tam motor gucunde kullanamazsin. Turbo, sanziman, elektronik kart arizasi vs sebep olabilir. Servis cozecektir.
Some BMW problems.
Motor gücünü tekerlere ileten sistem arızalanmış.
Benimde başıma gelmişti yetkili servise götür büyün ecu sistemi kontrol etsinler arıza yoksa PC ile çözülebilir bu tip arıza genelde şanzımandan çıkıyor
Partikül falan olabilir mi acaba panel de yanan ışık var mı
Eğer tahrik uyarısı veriyor ama motoru korumaya almıyor ve sürüşe devam edebiliyorsanız değişmesi gereken parça İlave Su Pompası. Soğutma Sistemi - Egzoz gazı turbo ünitesi başlığında geçer etk'da.
Eğer yapabiliyorsanız kadranların ortasındaki ekrandan gizli özellikleri açıp Temperature başlığında motor su sıcaklığının saniyeler içerisinde 80 - 100 derece arasında gidip geldiğini görürsünüz. Sensör saçmalıyor özetle.
Parça kodu 11518616992 ve bu parça değişimi ile antifiriz + su değişimide yapılmalı. Parça fiyatı orjinal BMW parçacısından alırsanız 350 - 360 ₺. Antifiriz değişimi ve işçilikle birlikte ortalama 500 ₺ gibi rakam çıkıyor.
2 ay önce bende değiştirdim, oradan biliyorum.
güzel fikir
Bu arada bu yaşta bu araba güzel ilerleme tebrik ediyorum
Tahrik uyarısı vermiş muhtemelen yağ bakımı yakın
316 i araçla Bolu'da kaldik tahrik durumundan dolayı yağ filtresini bir açtık filtre buzulmus resimleri var iletebilirim
Arabayı tahrik etmiş biri
Motor arızası muhtemelen
Çok gazlıyordun sen hatırladım turbo selenoid valfi diyorum, ya da ateşleme bobini, buji
araban tahrık olmus :D
sen sahıbısın canım sana olmaz okadrda yuzusz degıldır yoldan gecene olmustur
Tamircinin ev kredisi çıkmış onu haber veriyor
Servise bi götür bakalım ne diyecekler.
Yinede bir servise git sen
Aracın ateşleme problemi olabilir yolda bırakır cidden
Arabanı bile tahrik etmişsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?