Arabalar Tofaş arabada bu gösterge neye işaret eder? asker97ye1 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Tofaş'ı yeni aldım arkadaşlar bu gösterge neyi gerektiriyor Tofaş arabada bu gösterge neye işaret eder? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
daldandalasincap Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl o ne ya hç bir şey anlaşılmıyor. yağdanlık değil sanırım. yağdanlıksa sakın çalıştırma yağ eksik demek. 0 0 Yorumla
Yengec0707 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 86% +1 yıl Sana ehliyet veren kursun ben taaa 0 15 Yorumla asker97ye1 +1 yıl Kardeşim ben ne yapayim araba eski 😅 Yorumla Yengec0707 +1 yıl Gardaşım araba icadı daha eski 😂 Yorumla asker97ye1 +1 yıl 😅😅 ama şekil bunlar Yorumla Yengec0707 +1 yıl Yenisinde de aşağı yukarı aynı şekiller var beklenti Yüksek olmasın yeniler için 😄 Yorumla asker97ye1 +1 yıl He valla 😅 Yorumla Yengec0707 +1 yıl Kaça aldın Yorumla asker97ye1 +1 yıl 53 bin Yorumla Yengec0707 +1 yıl 95 mi Yorumla asker97ye1 +1 yıl Evet şahin nerden bildin Yorumla Yengec0707 +1 yıl Senin el freni indirmişliğin kadar bizim kaldırmışlığımız var 😂😂 güle güle bin Yorumla asker97ye1 +1 yıl Vay vay ama eğitim aracıyla bu çok fark var 😅 Yorumla Yengec0707 +1 yıl İlk araban şahinse seneye pilot olabilirsin doğru yoldasın Yorumla asker97ye1 +1 yıl Gerçekten mi Yorumla Yengec0707 +1 yıl Tabii ki de o eğitim aldığın araçları oyuncak gibi kullanacaksın ;)) Yorumla asker97ye1 +1 yıl Hadi hayırlısı Yorumla
zimbabwe-cumhurreisi Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl el freni çekili demek o. 0 2 Yorumla asker97ye1 +1 yıl Tofaş tamı bu sistem var Yorumla zimbabwe-cumhurreisi +1 yıl çoğunda var. Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Suyu bitmiş 0 4 Yorumla asker97ye1 +1 yıl Ne suyu Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Arabanın suyu Yorumla asker97ye1 +1 yıl Yooo Yorumla asker97ye1 +1 yıl Yapildi Yorumla
OLgunAdam12345 Takip Et Xper 6 Yaş: 110 , eic 83% +1 yıl göstergeyi 0 2 Yorumla asker97ye1 +1 yıl Evet ne gösteriyor Yorumla OLgunAdam12345 +1 yıl hararetini Yorumla
Olgunadam23 Takip Et Guru Yaş: 51 , eic 39% +1 yıl Sanayi demek 0 2 Yorumla asker97ye1 +1 yıl Sanayi mi 😅 o ne Yorumla Olgunadam23 +1 yıl Oto sanayi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
o ne ya hç bir şey anlaşılmıyor. yağdanlık değil sanırım. yağdanlıksa sakın çalıştırma yağ eksik demek.
Sana ehliyet veren kursun ben taaa
Kardeşim ben ne yapayim araba eski 😅
Gardaşım araba icadı daha eski 😂
😅😅 ama şekil bunlar
Yenisinde de aşağı yukarı aynı şekiller var beklenti Yüksek olmasın yeniler için 😄
He valla 😅
Kaça aldın
53 bin
95 mi
Evet şahin nerden bildin
Senin el freni indirmişliğin kadar bizim kaldırmışlığımız var 😂😂 güle güle bin
Vay vay ama eğitim aracıyla bu çok fark var 😅
İlk araban şahinse seneye pilot olabilirsin doğru yoldasın
Gerçekten mi
Tabii ki de o eğitim aldığın araçları oyuncak gibi kullanacaksın ;))
Hadi hayırlısı
el freni çekili demek o.
Tofaş tamı bu sistem var
çoğunda var.
Suyu bitmiş
Ne suyu
Arabanın suyu
Yooo
Yapildi
göstergeyi
Evet ne gösteriyor
hararetini