bu minibüsleree binmeyen görmeyen yoktur ne anılar var bu minibüslerde aranızda şöför arkadaşlar varsa hala yolcu taşımada kullanılıyormu

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer bu minibüsleree binmeyen görmeyen yoktur ne anılar var bu minibüslerde aranızda şöför arkadaşlar varsa hala yolcu taşımada kullanılıyormu

Eskişehir'de çoktan emekli oldu, bir iki tanesini mevsimlik işçi servisi olarak kullanıldığını gördüm. İstanbul'a gezmeye geldiğimde bir tane bile görmedim.
Eskiden bu minibüslerin yolları nasıl renklendirdiğini hatırlamayan yoktur! Uzun zamandır şehir trafiğinde nadiren görebildiğimiz bu nostaljik minibüsler, yerini daha modern ve rahat araçlara bıraktı. Ancak bazı şehirlerde ve özellikle kırsal bölgelerde hala aktif olarak kullanıldıklarını görebiliyorsun. Anılarla dolu bu araçlarda, belki de unutulmaz bir yolculuk dostluğu kurmuşsundur 😉.
Cevap
3Cevap
Sen uzayda mi yaşıyorsun acaba 🤣 her yer dolu tüm şehir İstanbul da bu renk Avrupa yakası, Anadolu yakasında renk mavi sabit
resimdeki minibüslerden kaldımı diye sordum ben evet aynı renk var ama yeni minibüsler var resimdeki minibüsten hiç görmüyorum
Bundan 2 ay önce İstanbul Kartal'da güdüm
Var bizim burada
hangi il İstanbul mu
Magiruslar hala kullanılıyor
Evet İstanbul'da mevcut
kalmadı diyorlar
Var sallamış diyen
Ebet tabikdie
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?