Arabayı hafif patinaj yaptım amcam da babama şikayet etmiş kafama takmalı mıyım?

Ben takarım hemen böyle şeyleri canım sıkıldı. Herkese yayar şimdi kadın düşmanı amcam. Şimdi mecbur bana arabayı verdi park edeceğim yer ona uzaktı ama indi ve beni izledi sokaktan çıkacaktım o arada sağımdan arkamdan arabalar sıkıştırcaktı hemen kalkmam gerekiyodu ve manuel araç kullanıcısıyım ancak ilk defa o an farklı marka araba kullanınca kavrama kısmı değişikti hemen kalkmam lazımdı bide o izleyince fazla gaz verdim hafif patinaj oldu hemen babama abartarak acemi işte patinaj yaptı demiş babam da beni savunmuş bende bilmediğim arabaya alışana kadar yaparım ne var demiş. Acele ettim telaş yaptım arkadan araba geliyodu napabilirim? Kafama takmalı mıyım canımı sıktı öyle demesi.3 yıllık soförüm ya. Amaa fena havalı gittim bence😂😂onlara göre eksi de. Lastiklere bi şeyler olmuş ses çıkmış mış. çok az aşırı az çıktı sonra durdu zaten. Napabilirim?
Arabayı hafif patinaj yaptım amcam da babama şikayet etmiş kafama takmalı mıyım?