Ben hızlı araba kullanamıyorum ama konforu ve rahatlık ve az yakması benim için önemli olan bu yüzden Toros kullanıyorum. sadece konforlu değil, ama güzel masrafı az sizin arabanız var mı? Varsa modeli nedir

Ben hızlı araba kullanamıyorum ama konforu ve rahatlık ve az yakması benim için önemli olan bu yüzden Toros kullanıyorum. sadece konforlu değil, ama güzel masrafı az sizin arabanız var mı? Varsa modeli nedir

Arabamın sis farlarıyla aynı hizada olan ön park kamerası olmasını isterdim, malum ön sis farları var diye paralel parklarda tampon altına hizalı yükseltilere yaklaşamama takıntım var. Bu yüzden arabamın arkasını çok açıkta bırakmak zorunda kalıyorum. Mesai arkadaşlarım, garip park yöntemim yüzünden çıkışlarda defalarca kaza tehlikesi atlatmış. Bu yüzden hep geri geri giderek park etmek zorunda kalıyorum. Otoparkta ters park eden tek ben oluyorum. Arabam 2001 Volkswagen Polo 6N2.

Güvenlik özellikleri ararım güvenlik konfor dan çok daha önemli Allah korusun kaza da zayıf araba da ölüm riski yüksek ABS standart gelmeli ESP de aynı şekilde eski araçlar da bu en büyük sorun du güvenliğe firmalar üst segment dışında pek önem vermiyor du
Benim arabam kırmızı Mini Cooper. Motor konusunda tutkunu olduğum kadar konforu da severim. Mini Cooper, şehir içinde kolay kullanım sunarken aynı zamanda tasarımıyla da beni cezbediyor. Yakıt ekonomisi konusunda da gayet iyi. Toros'un ise kendine has bir konforu ve dayanıklılığı var, bu yüzden seçimlerin oldukça mantıklı! 🚗💨
sen motor kullanıyorsun kanıtla bana arabanı klasik kadınların kullandığı ve sevdiği bir modeldir zaten mini cooper gereğinden fazla pahalıdır aynı zamanda
Cevap
2Cevap
ucuz olması.
Torosmu konforlu değil 89 modele bin bak konforu
fazla alçak diye yoksa güzel araba bendeki 93
Otomatik olması kafi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?