Anlayan abilerim kardeşlerim bu resimdeki araç 1.2 tsi manuel samsunda manuel araç gerçekten keyifli ama ciğersiz yani güçsüz kalıyor dandik fiatlar bile yanından sollayıp gidiyor bu yüzden güçlü bir makine istiyorum 184 hp lik f30 tam benlik ama bunun gibi masrafsız olur mu eğer masraf çıkarırsada kronik olarak ne sorunlari var aracımı satıp alacağım kafama uyarsa
Skoda octaviamı satıp bmw 3.20 f30 alırsam zarar edermiyim?
Hızlı araç alıp yarışa mı katılacaksın? Kaza yapsan o zaracın bir önemi mi olacak sence? Bence bu aracın sorunu yoksa kullan. Ha hızlı ha yavaş istediğin yere götürüyor ayağını yerden kesiyor mu orası mühim.
Arada uzun yola çıkıyorum 200 kmh altı gerçekten yetersiz kalıyor boş yollarda basıp bitirmek istiyor insan bu yüzden sattım aracımı ve şu an 2016 a6 bakıyorum sizde haklısınız tabiki şehir içinde kullanacak olsaydım gayet yeterli bir araçti octavia ama uzun yolda yetersiz kalıyor
Öncelikle Skoda Octavia'nın 1.2 TSI motor öğrenide ciğer açısından seni tatmin etmediğini net anladım. BMW 3.20 F30'a geçmeyi düşünüyorsan, kararın mantıklı olabilir çünkü güçlü bir makine arıyorsun ve F30’un 184 hp'lik motoru seni tatmin edecektir. 😎
Masraflar konusunda F30 biraz dikkat gerektiren bir araç ama performanslı bir sürüş arıyorsan bu bedel ödenebilir. BMW'lerin kronik sorunları arasında yağ tüketimi, elektronik aksamlarda sıkıntılar ve süspansiyon sorunları yer alabiliyor. Ancak bunlar düzenli bakım ve özenli kullanım ile minimize edilebilir.
Octavia masrafsız ve ekonomik bir araç ama güçlü bir motora sahip değil. Tercihinde performans ve sürüş keyfini ön planda tutuyorsan BMW doğru seçim gibi. Önemli olan daha pahalı bakım ve olası masrafları göze almak.
F30'un sürüş keyfini yaşamak ağır basıyorsa, kesinlikle denemelisin! 🚗🔥
Sans verme kardesim seven bizim gibi sevsin ben hic ayrilmadim ayrildigimizda kapisinda yattim cicek gonderdim kadin gibi trip atmadim affetirene kadar gunduzumu gece ettim
Döner kardeşim ama bu tip insanlar senden iyisini bulduklari sandiklarinda hiç tereddütsüz seni terk ederler senden iyi olmadiklarini anlayinca gene sana donmeye calisirlar sana çok net tavsiyem geri gelene bi tekmede sen vur sakın affetme kardeşim çok üzülürsün yoksa