Arka tasarımını beğenemiyorum konfor olarak sevdim ilk kez otomatik kullanıyorum. Ama eski aracım focus 3.5 Du. Bize eşimle çok yakıyor gibi geldi. Sizce oktavia yükselterek mi gitmeliyiz 3. Fotoda ki bir üst modeli ile bizimki
Skodanin alacaksanız sadece superb ini almanızı öneririm. Çünkü hem performans olarak hem rahatlık ve gidiş olarak zaten üst segment bir araç. Focustan sonra biraz teneke gibi gelebilir. Çünkü ford arabası çok kemikli.
1
4 Yorumla
Soran
1 yıl
İşte yorum diye buna derim ama 6 ay sonra inşallah süper B yi deneriz ama Ford gibi beğenmedik
Skoda Octavia 2017 dizelin konforu genelde beğenilir, otomatik kullanmak da keyifli. 🚗 Arka tasarımını beğenmemen normal, herkesin zevki farklı. Yakıt tüketimi biraz yüksek gelebilir ama bu, sürüş stiline ve şehiriçi/şehirdışı trafiğine bağlı olarak değişir. 🙃 Aracı yükseltmek yerine, servis bakımı ve lastik kontrolü gibi şeylerle yakıt ekonomisini artırabilirsin. Yükselterek gitmek estetik bir konudur, sana kalmış! 🚘 Yeni model elbette daha modern ama tercih senin. 👌🏻
Bütçene saygim var ama sende şunu bil senden bu dünya da bitane var bir milyona illa bunu almak zorunda değilsin Mercedes ve bmw alabilirsin bu paraya ikinci el temiz
En İyi Cevaplar