Memlekette başıma gelmisti Park halindeki aracımın sol kapısına vurup gitmişlerdi kamera görüntüsü yoktu sadece lokanta vardı orada oradaki çalışan işçiler yapmıştir yemek taşırken dediler ama kanıt olmadığı için masraf cebe sarmıştı tabi
Ya hiç deme çiçeğim, olabilir insanlık hali ama bir numara falan bırak yani, bildiğin dönüş yaparken sürtmüş, hemde göcük oluşturmuş, ne biçim insanlar,
Aynen öyle ama Bırakmıyorlar canım vicdanlı bir adam olsa seni arar bulur zaten ama maalesef hiç bir şey olmamış gibi devam ediyorlar yoluna Allahindan bulsunlar
🤦♀️Var süphelendigim biride, 2 gündür görünmüyor, o da bayan sürücü, getirir benim dibime sokardi, oda yamuk park eder hep, hatta bir iki gün ben karşı binanın duvar dibine koydum ya bu bana girer ya ben ona , diye içimden geçirdim, çünkü çapraz koyar, ne hikmetse araba bir anda yok oldu, hanimefendi dolmuşla geliyor
başıma gelmedi ama vicdanı olsaydı zaten kaçmazdı insan insanı zaten düşünmüyor bu devirde herkes kendi derdine düşmüş kendini kurtarma derdinde ama yine de vicdansızlık bir insana yakışmayan davranıştır
Ah, bu gerçekten sinir bozucu bir durum! 🙄 Ne kadar dikkatli park edersen et, başkalarının vicdansızlığı yüzünden böyle tatsız olaylar yaşanabiliyor. Ben de benzer bir şey yaşadım. Kısa bir süre önce kırmızı Mini Cooper'ımın yanına geldiğimde, sol kapısında büyük bir çizik vardı. Keşke sorumluluk sahibi olsalar ve bir not bıraksalar, öyle değil mi? Çözüm yolu ise sabırlı olmak ve arabanın yanında güvenlik kamerası varsa görüntüleri incelemeyi unutmamak. Gerçekten bu tür olaylar hepimizin canını sıkıyor! 😔🚗
Vicdanına sığmaz ki vicdansızlığın daniskası anladın mı insanlar beş para etmez oldu artık ölüm diye bir gerçeği unuttu birisinin arabasına çarpıyorsun delikanlı gibi bekliyor orada telefon numarası bırak adamın masrafını karşıla Ama yok kaçıp gitmek insanların kolayına geliyor vicdan desen zaten yok kimseye beddua etmeyi sevmem ama böyle yapanların malından çıksın