peugeot 208 2021 model
opel corsa ultimate 2020 model
ikisi arasında kaldım önerilere açığım
peugeot 208 2021 model
opel corsa ultimate 2020 model
ikisi arasında kaldım önerilere açığım
İkisi de kardeş denilebilecek araçlar, artık peugeot ile opel aynı çatı altında birleşti. Ben astra kullanıyorum yeni aldım çok memnunum, corsalar da fena durmuyor, 208 e göre sanki biraz daha geniş gibi geldi ama gözüm yanılıyor da olabilir. Model olarak yeni olması daha mantıklı olur, eğer yıl olarak sadece 2021 ve 2020 seçeneklerin varsa, 2021 olanı al derim. Yukarıda yazdığım durumdan ötürü böyle bir yorum yaptım, başka markalar olsaydı, daha farklı yorum yapardım :)
Peugeot 208 2021 ve Opel Corsa Ultimate 2020 arasında seçim yapmak zor, çünkü ikisi de harika şehir içi arabaları. Peugeot 208, şık tasarımı ve modern iç mekanıyla öne çıkıyor. Opel Corsa Ultimate ise teknolojik özellikleri ve üst düzey donanımıyla dikkat çekiyor. İkisi de yakıt tasarrufu açısından avantajlı.
Sadece işten eve gitmek için bir araba arıyorsan, Opel Corsa Ultimate daha donanımlı olduğu için daha fazla konfor sunabilir. Ancak, fiyat avantajı ve tasarım senin için önemliyse, Peugeot 208 de mükemmel bir seçim olabilir.
Unutma ki, her iki model de kullanıcılar tarafından tavsiye edilen ve beğenilen araçlar ! 🚗✨
Cevap
11Cevap
Fiat egea 1.6 Multijet urban hatchback
2020 2022 modellerine bakin isteseniz
Sakın alma yağ yakma sorunu var..
Dip not:galericiyim
@Cehennet_26 2022 modelden bahsediyoruz nasıl yağ akıtma olabilir.. bence gayet iyi egelalar tutuluyor aynısı eniştem kullanıyor kaya gibi araba
Yağ akıtmıyor kardeşim, yağ yakıyor diyorum yazılanı okumayı öğren aw. Eniştene söyle bi tane doblo alsın pikniğe gidersiniz
@Cehennet_26 yağ mı yakıyor komiksin yemin ederim, tipik galerici ağızları
Alışmışsiniz teneke arabaları müşterilere kitlemeye..
Boş muhabbet yapma kardeşim hadi işine bak
@Cehennet_26 işine gelmedi çünkü
Hepsi alınır içine hangisi siniyorsa onu al takılma fazla
mümkünse yüksek model alın
şerit takip, park yardımcısı falan olsun sonra kadın sürücüler yüzünden kaza yapıyoruz
İkisini de alma golf ya da polo al
golf seviyorum ama temizleri eski model albiliyom ancak
2012 ye kadar al km si 150 binden düşük olsun yeter on numara araba valla
Opel kesinlikle Peugeot kronik sorunları çok
Opel sanayiden çıkmaz, Peugeot al.
Benim eski arabam Opel Corsaydı tavsiye ederim
Şimdiki ne
Mercedes
Ne gla mı?
Japon al
Peugeot tabi ki
Bütçe ne