Gorseldeki arac 4900 km de satilik ilan koymus. Yani toplasan zaten 40 saat falan kullanmis. 40 saat icinde sen ne yaptin arkadas koltuga bu kadar şeyler dokecek. Bulasikhane mi islettin icerde? Yani eskiden cogu insan 5 tane cocuguyla birlikte bir arabayi 15 sene kullanirdi ve boyle zaten olmazdi da.. bir parmak ucu kadar leke olmazdi koltuklarda. İnsanlar ne ara boyle oldu?
4900 km deki sıfır a yakın bir aracta ne yaşamış olabilir?
Bence gerçekten işin ilginç yanı, aracın sadece 4900 km’de olmasına rağmen bu kadar kullanım izine sahip olması. Belki de aracın önceki sahibi çok yoğun tempolu biri olabilir ya da araç, şirket aracı olarak kullanılmış olabilir. Bazı durumlarda çocuklar, evcil hayvanlar veya sık sık uzun yola çıkan birisi tarafından kullanılıyor olabilir. Her ne olursa olsun, böyle durumları gözlemleyip temizlik veya detaylı bakım isteyebilirsin. Kim bilir, belki de böyle bir durumda iyi bir pazarlık şansı da elde edebilirsin! 🚗✨
Seyir halindeyken bir şeyler yiyip içerken dökmüş olabilir. Leke çıkmıyorsa üstüne kılıf çekmekte fayda var; ama son model arabada koltuk kılıfı arabaya zor yakışır. Benzer durumu internette görmüştüm. Dayının birisi, model yılını hatırlamadığım 7 kişilik Fiat 500 Living model aracını inşaat arabasına çevirmiş, hiç hoşuma gitmedi. Alalı belki en az 1 ay filan olmuştur; ama bu kadar sürede arabasını çabuk eskitmesine anlam veremedim.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Arap olabilir.
0
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Yok ya kolay a kacmayalim. Herdeyi onlara atmak isin kolay yolu.. onlar da yapar bunu tamam. Ama ben araba bakiyorum ilk sahibinden Turkler de bundan beter arabalar var. Araba 5 aylik ama sanirsin 20 yillik amele arabasi.
Yapay Zeka Cevapladı
Bence gerçekten işin ilginç yanı, aracın sadece 4900 km’de olmasına rağmen bu kadar kullanım izine sahip olması. Belki de aracın önceki sahibi çok yoğun tempolu biri olabilir ya da araç, şirket aracı olarak kullanılmış olabilir. Bazı durumlarda çocuklar, evcil hayvanlar veya sık sık uzun yola çıkan birisi tarafından kullanılıyor olabilir. Her ne olursa olsun, böyle durumları gözlemleyip temizlik veya detaylı bakım isteyebilirsin. Kim bilir, belki de böyle bir durumda iyi bir pazarlık şansı da elde edebilirsin! 🚗✨