Ya sebep?
14 gü
Ya sebep?
Bütün erkeklere diyemeyiz de sevenler var tabii
Bir keresinde sahilde oturuyordum bir kız geldi motorcu. Motoru park edip şezlonglara gitti orada oturdu. Uzaktan belli olmuyordu karanlıkta. Sonra 4 5 erkek geldi oturdular hepsi bakıyordu motora sonra resmini çektiler. Kızı beklediler aradılar ama kız gelmedi.
Ben de uzaktan onlara bakıp gülüyordum ama gidip kızın yerini deyemedim de sonuçta emin değildim.
Zengin, fakir, zayıf, kilolu, patronluk yapan, mahallenin kızı.. sevgililerim oldu. Hiç birini şucu-bucu diye sevmedim. Karakterleri, bana olan ilgileri, davranışları, şakaları, gülüşleri, benle paylaştıkları şeyler.. yüzünden sevdim. Sırf motor meraklısı diye birinden hoşlanırsınız belki ama insan değilse karşınızdaki gerisi gelmez. En azından bende öyle..
Cevap
138Cevap
Ben hoşlanıyorum ve kendileri çok fit ve sevecen oluyorlar
Merhaba,
Motorcu kız arkadaşı çevrem çok, hayır hoşlanmam!
Korkarım ona bir şey olmasından!
Aklımdan çıkmaz, sevmiyorum!
Aşkım motorcu olamaz, motorumu kullanabilir, öğretirim, birlikte süreriz ama ayrı yok, yasak!
Trafik berbat, aşkıma bir şey olursa yaşayamam! 😅
Hani gelecekteki eşime yani! 😅
Destan yazdın halbuki ortada ne eş var ne dost abicim hahahaha
Olsun ben düşünürüm aşkımı olmasına gerek yok 😅aklım fikrim onda 😅
Çevrem çok geniş gençlerim kardeşlerim 😅
Ama dost demem eşimden başkasına 😅
Eşim dostum da olur 😅
Harici Rabb'im dost...
İnsan evladı çiğ süt emmiş nankör her şey beklenir 😅
Ne gülüyorsun heheeh 😂
Peki neden hoşlanmıyorsun merak ettim
İyi abi allah gönlüne göre versin amin
Yazdım ya korkuyorum bir şey olur diye bende motorcuyum 😅nice kazalar atlatıyorum her gün 😅
Bana bir şey olsa sorun yok ama sevdiğime bir şey olursa daha kötü olurum sıkıştıran olur önüne kıran olur çok şey olur olmasın 😅
Amin inşaAllah cümlemizin kardeşim 🌸😅
Motor tehlikeli şeytan işi 😅
Yani neden hoşlanmıyorsun tehlikeli olduğu için tek sebebi bu mu
Hahahaha
Öyle tehlikeli
Evet bu yüzden ya başına bir şey gelirse kaza ederse sıkıştıran olursa filan diye çünkü ben yillardi kuryeyim Türkiye genelinde grubum var 550 kişi bölge depo grubum var 200 kişi 😅wpden en aktif benim 😅
Aşkım araba sürdün ya da birlikte motor sürelim bensiz yok 😅istemem önce tedbir sonra tevekkül 😅
Çok saçma geliyor bana tabiki kendi tercihleri ama
Özellikle motorcu olduğu için hoşlanmalarını çok garip ben arabacıyım kardeşim😁
Araba güzel 😅 en azından güvenli 😅
Benimki güvenden bende motorcuyum yıllardır 😅 çevremde var hani gün içinde nice kazalar atlatıyorum 😅
Nefsim için sorun değil de aşkımın kılına zarar gelse affetmem 😅
Tehlikeli olduğu için istemiyorum 😅
3. Ve Son kız arkadaşım motosiklet alır miyiz demişti beğendiği motor vardı alırım demiştim ama ben araba almayı düşünüyordum Chevrolet Spark bayan arabası demiştim 😅
Valla ben hoşlanmam 😅öyle hoşlanma huyum yoktur 😅
Bilemiyorum bir erkek her erkek değildir 😅 ben benim sadece 😅
Küçük Prens misali gülünü değerli önemli kılan ona harcadığın zamandır 😅 benim olan her şey güzeldir en güzeli 😅
Varsayımların canı cehenneme 😅
Yürekten hoşlanan var mı sanki 😅 geçici herkes hoşlanır
Bir yandan hayalimdeki kadın diye yırtınıyorsun öbür yandan da aşka inancın kalmamış bir karar ver bence hahahaha
Aşka aşığım ben 🌸
Aşk benim hayalimde 😅
Hayallerde güzel 😅
Aşka hep inandım çocukluktan beri aşığım aşka sevgiye de inanıyorum
Ama insanların aşkına ve sevgine inanmıyorum
İnanmayı denedim ama üçü de hüsran ile sonuçlandı aşk aşkımsız da güzel en çok kendi kendime severken mutlu oldum 😅
Canımın yanmasından bıktım korkuyorum istiyorum ama korkuyorum
2-3 dakika içerisinde nasıl bu kadarı şey yazdın hayran kaldım
Teşekkür ederim 😅🌸
Aşk güzel bir şey ama yanlış insana denk gelince çok kötü oluyor maalesef
Umarım yakında mutlu olursun
Ulan o kadar yazdım tam gönderirken uygulamadan attı 😂
Evet aşk güzel, en güzel şey hatta sonsuz güç kaynağı 😅
Aşk benim için huzur ve mutluluğun başlangıcı 😅
Yanlış insan değil maskeliler hani insanlar dürüst olsa üzülür müydük ayrılıklar olur muydu?
İlk başta gökten düşmüş melek gibi gelirler sonradan düşer maskeler lanet olası pislikler 😅
O maskeyi 5 sene gizleyen oluyor 🤦🏻♂️
@GereksizBilgi80 Ne maskesi
İyi görünüp kötü çıkan
Ben çok beğeniyorum
Tercih meselesi motor sürüyor diye ekstra bir ilgi oluşturmaz bende
aşko tr erkeğinin bi özgüveni bi seçeneği yoktur seviyo sevmiyo diye bi ayrıştırma da yapamazsın çünkü başarısız ve garibanlar hepsi bi sınırları yok izledikleri p*rno motorcu fantazisi görmüşlerdir belki o sebepten severiz derler dert etme yani
Evet öyleyiz itirazın mı var?
Hepsi için diyemem ama instagramda motor kullanan bazı kızların pozlarını görünce "motor motoru kullanıyor" dedim. Erkekler sence böylelerinden hoşlanmaz mı?
Hoşlanıyorlar çokça da dile getirirler ama hiç içimden gelmez benim de böyle şeyler. Başkasının arkasına bile binmek istemem. Ancak bisiklet sürerim bne
Merhaba, motorcu kızlar eğer motorcu erkeklere benzetmeye çalışıyorlarsa kendilerini hayır hoslanmam, kadınlar kullandıkları taşıma aracının erkeksi özelliklerinden uzak durmalı ☺️
Kafalarinda belli kalipta bir fizik var. O fizikteki kadin da motor kullansa da kullanmasa da ilgilerini ceker.
Kaza geçirdikten sonra 2 teker ile arama mesafe girdi soğudum fakat kurallara Uygun doğru ekipman ile kullanılırsa motor özgürlüktür beni ekipmanlarım korudu
Ben de hoşlanırım 😍 motorsiklete ilgisi olmasıyla alakalı. Motoru sevmeyen motor kullananları sevmez.
araba kullandığım için araba sıradan geliyor ama yüksek cc motor kullanan hem erkek hem kadın dikkatimi çeker benim bile 😄
Şimdi adam derler buldunda seçiymisun diye kalbi sakat olmasın motorcuymu şöför Nebahat fark etmez 😂
Nebahat deme ulan hdndhd
Nebahat deme de jsjdj
Motorcu kız ne demek? Bu ne özenti bi tabir yaa 😂😂
Kullandigi motosiklete bagli. Spor motosikletlerle gazlayan hatunlardan kacarim. Bmw ci erkekler gibi olurlar
Sebep fiziği daha güzel gözüküyor ve yüzünü gizliyor 😂 bizim giydiğimiz ceketi görünce beğenmeniz gibi bir şey...
Benim için motorcu olması ve motorcu olmaması arasında bir fark yok. Karakteri güzelse beni etkiler zaten
Ben bir iki kere görüştüm sanki erkek arkadaşım ile görüşüyormuş gibi hissedince bir daha görüşmedim. Sabah akşam motor muhabbeti sıkıyor!
Ben pek hoşlanmam ya bence motor tehlikeli bir şey erkeklerin bile motor kullanmasına karşıyım bence arabalı kurye olmalı
Pek iyi gozle bakmıyorlar gibi sanki ya bide bazilari tayt crop etek atlet sutyen tarui şeyler giyiyor çok saçma oluyor tehlikeli
Erkekler dişi sinekten bile hoşlanır, üç beş tane sokacak organınız olsun yeter onlara
Motorcu değil motor olsa yeter onlara yeterki binsin rahatça
Puhaha
Ben karaktere bakarım motor sürmesine değil. ama iyidir.
Değişir bu kişiden kişiye ya illa öyle bir seçenek olmalı diye bir şey de yoktur bence...
Elbiseleri seksi oluyor sebep o herkes hoşmanmaz ama.
Kız motor olmasında gerisinin pek bir önemi yok aslında
Ben seni motorsuz da severim bebeğim yeter ki memciklerin 75b olsun😝
Ben sempati duyuyorum ama erkek gibi olanlarından değil
Araba ile çıkıp motorları ezmesinden iyidir diye bakıyorum yoksa çekiciliği yok
Çekici olabiliyorlar ama hiç özel olarak keşke motorcu sevgilim olsa demedim.
Ben iyi araba kullanan iyi motor kullanan kadınları ger zaman çekici bulmuşumdur
Her zaman
Az olan kıymetli ya da çekici oluyor diyelim. Yoksa bir çoğu güzel değil (Bence)
Özel bir ilgim yok ama motorcu bir kızın beni gezdirmesi bence çok hoş olurdu.
hoşlanan erkek var ama ben motorlarını seviyorum beğeniyorum
Oda motorcuysa kendileri gibi olan biri dikkatleri çeker
Yok daha neler
Vallah bir kız var ucuz obez üstelik saçmasapan paylaşımlar yapıyor ama erkekler takip ediyor beğeniyor falan
@itslea Hayır ama orasını burasını açıp kameraya yansıtan birisi benim için ucuzdur
@itslea Hakaret etmiyorum sadece kendi fikrimi söylüyorum
Hoşlanan olurdu o kızların popo tavan yapmış olur onlar zengin onlanlar dışında bakma bence 😏
Scooter mı Racing su soğutmalı mı yoksa hava soğutmalı mı 6 vites mi 5 vites mi Markası ne
Hiç bir bilgim yok kusura bakma
O zaman şimdiden Allah rahmet eylesin böyle bir kıza inşallah Çok fazla parçalanmadan bilgisi olmayan kızlar ölür şimdiden Allah rahmet eylesin ne diyeyim
Ne alaka sanki ben mi biniyorum puhahaha
Ben sana demiyorum bilgisizce motora binenlere dedim Sen niye üstüne alındın ki
Üstüme alınmadım sadece ama hani soru soran benim ya bir an bana demişsin gibi oldu
Anladım yok Benim cevabım motor hakkında belirttiğim olan insanlar için söyledim zaten gerçek anlamda da söylüyorum özellikle reyting tarzı bir motorda bilinçsiz insanım zaten ya ilk kullanımda ya da ikinci kullanımda kaza yaparak feci şekilde Can verdiklerini görüp duruyor Neyse Saygılarımla hayırlı geceler
Hiçbir kızdan hoslanmam. Rol yapar, takılır gecerim. Kadın sonuçta.
Ben hoşlanmıyorum araba kullanan kızlar daha ilgi çekici geliyor.
Para nerde sen oraya
Ne alakası var
Ben hoşlanmam iyi bir şey değil motor, sürenler de ateşle gidiyorlar.
Onu kim uyduruyor hahahaa motorcu kızlara özel bir şey değil bu erkekler vajinası olan her kadından hoşlanır
Doğru yorum ama kendi adıma konuşayım her kadın olmaz :)
Benim de cok hosuma gidiyor hemcinsim bir motorcu görunce 🥳🥳🥳 "Kizz beni de alll " diye bagirasim geliyor arkasindan
Hoslanmalari icin herhangibir cabaya gerek yok
İşim olmaz. 7 senedir motor kullanıyorum, aa motorcu deyip ekstradan ilgi duyduğum kimse olmadı
Piyasaya düştüyse ellecleme kontrolü yapılır piyasada döner durur he kendi halineyse sempatik gelir
Aslında evet çünkü eğlenceli biri gibi göeünürler eğlenmesini bilen onunla iyi bir ilişki kuracağını düşünürsün çoğunluk anlayışlı ve kafa denk olur
Ben hoşlanıyorum vallahi kendimde motor severim. İleride motorcu bir karım olmasını ve onunla beraber motor sürmeyi çok isterim
Kendim motora bayılıyorum ama eşimin motor sürmesini istemem. Kaza yapmasından çok korkarım. Velhasılkelam motorcu kıza gerek yok yani
erkekler enerjisi yüksek seksi kızlardan hoşlanır motorcu falan farketmez önemli olan o enerjiyi hissetirebilmekk
Yani bence erkekler hoşlanır yani hoşlanmam diyende yalan söylüyordur bacım sen yoldan geçsen hepsi sana bakar çünkü onlar dişi olan herşeye bakarlar
Dişi olan herşeye değil çirkinler hariç😉😁
Hoşlanmalıilar bence cokk coollar
ben de hoşlanırım
kasktan uzun saçları uçuşması çok güzel oluyor
Sadece Motorcu Erkekler Hoşlanır, Davul Dengi Dengine
Yok beee ne o öyle kalça dışarda göğüsler fora. Gelsin ben onu başka motora bindirim 😅
motorlardan hoşlanıyorz genelde
Ben hoşlanmıyorum, sebepsiz
Bence çok havalı gözüküyorlar o motorcu takımı falan
motorcu kızlar motor oluyo diyolar o yüzden çok ilgimi çekmiyo ( sözüm meclisten dışarı )