Güncellemeler
+1 yıl
bana göre zevk uyuşmasından dolayı +1 puan ama beni de kankası gibi görsün istemiyorum
sorma sebebim motor falan konusunca kendimi bi tık eril hissediyorum tüm kız arkadaşlarları aşko kusko gibi ama ben değilim ne biliyim garip
ama bikaç soru sormustu bana bulusunca ben de cevap verdim oh be aşko kusko değilmissin demişti😵💫 soruları hatırlamıyom
görünüş olarak minyon tatlıs biseyim ama ne biliyim çoğu zaman konumuz motor oluyo garip hissediyorum
(sürmeyi çok bilmiyorum sadece babamın motoru var ona da boyum yetmiyo aw)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Erkekler her tür kadından hoşlanır, kendisinin özel ilgi alanlarına meraklı kadınlara +9 verir. Mesela nedir? Balıkçılık, araba sporları, futbol, motosiklet vs… Hobi olarak sevdiğimiz ne varsa.
12 yıllık motosiklet kullanıcısı olarak söylüyorum, hemcinslerine göre 2-0 öndesin.
Şahsi olarak pek ilgim olan bir konu olmadığı için sanmam
onun da motoru var ve çok seviyo🥶🥶
Olabilir
Arkada oturmuyorsa, kendi sürüyorsa büyük saygı duyarım.
suanlık süremiyo ama ehliyet alınca sürücek🥶🥶
Tamam tek teker de yapsın. 😂👍
aşko kuşko kizlardan nefret ederim motorcu kizlar çekici gayette ozguvenli gorunur istediklerini yao sen
Kendisi sürüyorsa hoşlanır.. ve kendisi suruyorken.. motorun arkasında gezmeyi seven bir kız isen.. süper :)
Erkekler tek tip değil 👍 hoslananda olur hoşlanmayanda nötr olanda çıkar.
Valla ilgimi çeker aşko kuşko kızlardansa birşeye ilgisi tutkusu olup o konuda konuşmak daha iyi
Tatlış scooterlarsan suruyorsa severiz. Ama. onun fisinda normal motorlara merakli kizlar iticidir.
ne scooterı ya racing motorlardan bahsediyorum simsiyah mat🤌🏻🤌🏻🤌🏻
Aşko kuşko kızsın sende sadece satış pazarlama tekniği degismissin
ben dengeyi koruyorum sadece
Ben severim. Aynı ilgi anlamına sahip olmak güzel bir duygu.
Bana erkeksi ve itici gelir
motor sürüyo musun
Hayır çünkü kask motorcu kıyafeti felan bana hitap etmiyor ama kullanmasını bilirim
anladım bence motor aşığı olsaydın hoşuna giderdi kızın da sneinle aynı zevklerde olması
Sigara içen erkeğin içen sevgili araması gibi ama ben anne olabilecek birisinin ufacık bir kazada hayatından olacağı tehlikeli ulaşım aracına tr de asla izin vermem.
Hoşlanır Benim gibi deli çıktı diye bilirim
Ortamci misin yoksa sadece bir sevgi mi
yok ortamcı değil ya sadece tutku gibi ailede herkes motorcu ordan geliyo heralde
O zamansa iyi bir şey bende motorcuyum çoğu kizlar ortamci oluyor da
yok benim tek amacım motor alıyım çocugum gibi olsun falan keödldndhsomdhd
İnşallah olur istediğin motor
Şahsen saçma buluyorum
İtici fazlasıyla hemde hep fazlasıyla itici.
Bisiklet bile sevse hoşlanırım. d
Ben hayir
Hoşlanır
ben hoşlanırım vallaha
Motor kızları seviyorum
Hoşlanır
Bence bayılırlar